Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hakkında hayırlısı plsun canım ben de bugün doktora gittim gonol F iğne verdi bir hafta kullanıcam bir hafta sonra doktora gidicem aşılama yapılacak bana biraz bilgi verir misin benim ilk de

[QUOisim_misim_yok, post: 40800310, member: 640859"]Arkadaslar bende bu ay uaptiracam ama cok korkuyorum islemden agrili oluyor mu ben vajinal muayenede nile kasiliyorm cunku[/QUOTE]
Bende senin gibiyim. O yüzden anestezi li yaptirdim asilamami.uyandim eve geldim huc bişi yok.ve çok şükür tuttu.allaha bin şükür. Bence sende öyle yaptir.yarabbim yardimcimiz olsun inşallah

[QUOisim_misim_yok, post: 40800310, member: 640859"]Arkadaslar bende bu ay uaptiracam ama cok korkuyorum islemden agrili oluyor mu ben vajinal muayenede nile kasiliyorm cunku
Bende senin gibiyim. O yüzden anestezi li yaptirdim asilamami.uyandim eve geldim huc bişi yok.ve çok şükür tuttu.allaha bin şükür. Bence sende öyle yaptir.yarabbim yardimcimiz olsun inşallah[/QUOTE]
Normal muayene gibi hicbir acı hissetmiosun canm
Hayırlı olsun canm bebeğin belirtilerin nelerdi

Arkadaslr bugun adetimin 8. Gunu ve 2. Gununden beri puregon buruluyorm gunde 125 ml bugun dr 11 tane gelisen yumurtamin oldugunu tedaviye cok guzel cevap verdigimi soledi yarin yine cagirdi cuma yada cumartedi asilama yapilack sorum su gelisn yumurta sayisi coo degil mi riskli olabilir mi asilama

ikinci aşılamaya hazırlanırken iptal oldu arkadaslar gonal f in 6. günü kontrale gittim cok güzel 3 yumurta vardı yumurtaların çok iyi cevap veriyor dedi hoca 3 gün sonra yine gittim o gün çatlatma yapılıp asılamaya karar verilecekti ortada yumurta falan kalmamıs hocada hayret böyle şey görmedim dedi yarıda bıraktık artık duyarsızlastım galiba nasıl tepki vereceğimide bilmiyorum robot gibi kaldım ortada öylemi diyip cıktık muayenehaneden basına gelen oldumu hiç hersey Allah tan tabi hikmetinden sual olunmaz nasip değilmiş deyip boynumuzu büküyoz sadece bu ayda korkudan gitmedim yine olmazsa diye

Nasil varken yok olms cnm yaa rahatsizlign ne cnm

Nasil varken yok olms cnm yaa rahatsizlign ne cnm

Sebebsiz infertil hersey normal 3 yillik evliyim olmadı
1. Asilama yapildi tutmadı 2. Asilama için iğne kullanirken catlatma iğnesi nin yapilacagi gün kontrolde iki gun onceki yumurtalardan eser yoktu olmamis dedi hoca eksikmi yaptın igneyi dedi alakasi yok erken çatlamis olabilir bende bilmiyorumki hala sebebini uzuntuden insan ne soracagini ne yapacağını bilemiyor allah kimseyi evlat hasretiyle yakmasin dileyen herkese nasip etsin insallah

Merhaba kizlar benim asilamamin 11.gunu fakat 9.gun kan testi yaptrdim 3.6 cikti yani negatif fakat deger yukselebilir mi aranzda buna benzer bisey yasayan var mi nolur yardmci olunnnnnn

[QUOT
Bende senin gibiyim. O yüzden anestezi li yaptirdim asilamami.uyandim eve geldim huc bişi yok.ve çok şükür tuttu.allaha bin şükür. Bence sende öyle yaptir.yarabbim yardimcimiz olsun inşallah
Hayırlı olsun canm bebeğin belirtilerin nelerdi[/QUOTE]

t: 40824532, member: 619044"]Bende senin gibiyim. O yüzden anestezi li yaptirdim asilamami.uyandim eve geldim huc bişi yok.ve çok şükür tuttu.allaha bin şükür. Bence sende öyle yaptir.yarabbim yardimcimiz olsun inşallah[/QUOTE]
Hayırlı olsun canm bebeğin belirtilerin nelerdi[/QUOTE]
Benimcok garip oldu.karnimda kasiklarimda çok agrim oldu.adet sancisindanda agir.ve gece cok sık vc ye gidiyordum ve kabızlık sorunum oldu.goguslerimin yanlarida cok aciyordu.zaten halen uyuyamiyorum.herseyin hayirlisi olsun inşallah

30 nisanda yapılan ilk aşılamam tutmadı. 11 mayısta regl oldum.
bu ay 2. aşılamayı deneyeceğiz. klomen vereceğim dedi, nedir pek bilmiyorum açıkcası.

30 nisanda yapılan ilk aşılamam tutmadı. 11 mayısta regl oldum.
bu ay 2. aşılamayı deneyeceğiz. klomen vereceğim dedi, nedir pek bilmiyorum açıkcası.
klomen adetin 5.günü verilern ve verilen doza bağlı 5 gün kullanılan ovulasyona yapıcı bi ilaç yumurtaları geliştiriyo Rabbim yardımcın olsun hangi hastane

ben 1 mayis da adt oldum, 3.gun clomide basladim (100mg) 5gun devam ettim. Clomidin ilk gununden itibaren kasik agrim oldu, doktoru arayip erken muayene istedim, mayis 11de bakildi, 2yumurta olusmus 23 ve 24mm, rahim duvari 5.4.
11gun sonra aksam ovitrel catlama ignesi yaptim, 36 saat sonra yani 13unde yapildi. semen 64milyondu, 2gundur bel ve kasik agrisi halen devam ediyor.
1hafta sonra kan tahlili yapicak, hormonlarin seviyesine gore takviye yapilcak, insallah tutmustur. Hepimize hayirlisyla cck sahibi olmayi nasip etsin.
bir hafta sonra tahlil yaptiran var mi?, varsadegerler nasil olmali?
sirrinenur asilamadan sonra mi bu deger? kac gun sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…