- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.141
Bende senin gibiyim. O yüzden anestezi li yaptirdim asilamami.uyandim eve geldim huc bişi yok.ve çok şükür tuttu.allaha bin şükür. Bence sende öyle yaptir.yarabbim yardimcimiz olsun inşallah[/QUOTE][QUOisim_misim_yok, post: 40800310, member: 640859"]Arkadaslar bende bu ay uaptiracam ama cok korkuyorum islemden agrili oluyor mu ben vajinal muayenede nile kasiliyorm cunku
Nasil varken yok olms cnm yaa rahatsizlign ne cnmikinci aşılamaya hazırlanırken iptal oldu arkadaslar gonal f in 6. günü kontrale gittim cok güzel 3 yumurta vardı yumurtaların çok iyi cevap veriyor dedi hoca 3 gün sonra yine gittim o gün çatlatma yapılıp asılamaya karar verilecekti ortada yumurta falan kalmamıs hocada hayret böyle şey görmedim dedi yarıda bıraktık artık duyarsızlastım galiba nasıl tepki vereceğimide bilmiyorum robot gibi kaldım ortada öylemi diyip cıktık muayenehaneden basına gelen oldumu hiç hersey Allah tan tabi hikmetinden sual olunmaz nasip değilmiş deyip boynumuzu büküyoz sadece bu ayda korkudan gitmedim yine olmazsa diye
Nasil varken yok olms cnm yaa rahatsizlign ne cnm
Hayirlisi olsun canimKizlar birazdan asilama olacm dua edin...
Kizlar asilamadan sonra kanama oldu normal miHayirlisi olsun canim
Evt canm normalKizlar asilamadan sonra kanama oldu normal mi
Sende mi oldn bekliyomusn cnmEvt canm normal
Normal muayene gibi hicbir acı hissetmiosun canmBende senin gibiyim. O yüzden anestezi li yaptirdim asilamami.uyandim eve geldim huc bişi yok.ve çok şükür tuttu.allaha bin şükür. Bence sende öyle yaptir.yarabbim yardimcimiz olsun inşallah
klomen adetin 5.günü verilern ve verilen doza bağlı 5 gün kullanılan ovulasyona yapıcı bi ilaç yumurtaları geliştiriyo Rabbim yardımcın olsun hangi hastane30 nisanda yapılan ilk aşılamam tutmadı. 11 mayısta regl oldum.
bu ay 2. aşılamayı deneyeceğiz. klomen vereceğim dedi, nedir pek bilmiyorum açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?