- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.161
klomen adetin 5.günü verilern ve verilen doza bağlı 5 gün kullanılan ovulasyona yapıcı bi ilaç yumurtaları geliştiriyo Rabbim yardımcın olsun hangi hastane
Merhaba link açılmıyortüp bebek laboratuvarında nasıl çalışıldığı ile ilgili bir yazı paylaştım. merak edenler için http://mavinot.kadinlarkulubu.com.tr/2015/05/tup-bebek-laboratuvarinda-neler-oluyor-1.html
opu günü, transfer günü diye devamını da yazmayı düşündüğüm için 1 yazdım. aşılama için laboratuvar çalışmasını da yazıcam.
Bende senin gibiyim. O yüzden anestezi li yaptirdim asilamami.uyandim eve geldim huc bişi yok.ve çok şükür tuttu.allaha bin şükür. Bence sende öyle yaptir.yarabbim yardimcimiz olsun inşallah[/QUOTE][QUOisim_misim_yok, post: 40800310, member: 640859"]Arkadaslar bende bu ay uaptiracam ama cok korkuyorum islemden agrili oluyor mu ben vajinal muayenede nile kasiliyorm cunku
Kaçıncı asilaman di acaba ?[/QUOTE]Bende senin gibiyim. O yüzden anestezi li yaptirdim asilamami.uyandim eve geldim huc bişi yok.ve çok şükür tuttu.allaha bin şükür. Bence sende öyle yaptir.yarabbim yardimcimiz olsun inşallah
slm benim mayısta yapıldı sadece sperm yıkamada 350 alındı başka para vermedik.ama tutmadıArkadaşlar Aşılama fiyatını bilen var mı? (Raporsuz) Özel Hastanede yaptıracağım. Yani aslında klomen tedavisi görüyorum ama bu ay umudum hem var hem yok. Aradayım. O yüzden şimdiden araştırmak istedim. Para biriktireyim bir yandan :)
Teşekkür ederim canım cevabın için. Her şey ateş pahası. Bebek için önce para biriktirmek gerekiyor.slm benim mayısta yapıldı sadece sperm yıkamada 350 alındı başka para vermedik.ama tutmadıeylül gibi tekrar yaptırsam düşünüyorum.aşılama tedavisinden sonra her yumurtlama döneminde kasık ağrım oluyor.dr.a gittim bi sorun yok.bu arada ilaçlardan kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?