- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 333
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.181
İstersen 2 gün sonra bir daha baktır kanda. Yükselme var mı yok mu bakılır. Belki sonuç hatalıdır başka bir yerde de baktırabilirsin. İnş pozitif çıkar. Çok ümitlenme ama umudunu da yitirme. Hayırlısı Allahtan canımMrb arkadaslar aranzda bana da yer var.mi bende pcosum ve 11 temmuzda 2 asilamami.oldum.ve bu ay gonolf igne.kullandm e2 degerm yuksek oldgu icin catlatma.ignesi olmadan asilamam yapildi adet tarhim 23 temmzdu bir oncekne gore ama ben hic bir zaman gununde adet olmam istisna catlatma ignesi oldgumda 1i gunde.oluyrdm bu sefer ignede olmdim ama asilamdan 6 gun sonra lekelenme oldu koyu renkli ne adet kani kadar fazla nede leke kadar azdi ikisi ortasi dun kanda baktrdm negatf ama bugunde kasik agrilarm var sizde bu ne olabilr boyle bsey yasyaninz var mi ilk asilama klomenle.
olmstu tek yumurtydi ama kist olusmstu bu sefer 3 yumurtm vardi
İnş canım. Benim de ilk aşılama deneyimimdi bugün aşılamamı oldum şükür iyiyim şimdi. Heyecanla test günüm olan 11 ağustosu bekliyorum. Hiç korkma herşey güzel ilerler inşHerkese merhaba.. yürüdüğümüz bu zorlu yolda beni de aranıza alın lütfennn..
şu anda hastanedeyim yalnızım çok korkuyorum geçen ay esimin ve benim bütün testlerimiz ve hsg yapıldı.. esimde varikosel var. Bugün adetimin 3. Günü asilma için geldim beni neler bekliyor hiccc bilmiyorum.. Rabbim hepimizin kucaklarini tatlı tatlı bebislerle doldursun inşallahhh
İnş canım. Benim de ilk aşılama deneyimimdi bugün aşılamamı oldum şükür iyiyim şimdi. Heyecanla test günüm olan 11 ağustosu bekliyorum. Hiç korkma herşey güzel ilerler inş
Tşk ederim canım senin de hayırlı olsun tedavin inş hepimiz müjdeli haberi alırız :)Hadi İnşallah 11 ağustosta müjdeli güzel haberlerini paylasirsin bizlerle...bende bugün ignelere başladım cumartesi kontrol var.. stresim biraz daha azaldı çok şükür..
Aynı kasık ağrısı bende de var canım şu anda. Benim de bugün aşılamanın 6. Günü..2 saattir falan inanılmaz bi kasık ağrısı var. Ne güzel rahattım 1 haftadan beri. Aşılamanın olduğu ilk gün de böyle çok ağrım vardı ama o gün yumurtlama günümdü ondandı ağrım..bugün niye böyle oldum yaMrb arkadaslar aranzda bana da yer var.mi bende pcosum ve 11 temmuzda 2 asilamami.oldum.ve bu ay gonolf igne.kullandm e2 degerm yuksek oldgu icin catlatma.ignesi olmadan asilamam yapildi adet tarhim 23 temmzdu bir oncekne gore ama ben hic bir zaman gununde adet olmam istisna catlatma ignesi oldgumda 1i gunde.oluyrdm bu sefer ignede olmdim ama asilamdan 6 gun sonra lekelenme oldu koyu renkli ne adet kani kadar fazla nede leke kadar azdi ikisi ortasi dun kanda baktrdm negatf ama bugunde kasik agrilarm var sizde bu ne olabilr boyle bsey yasyaninz var mi ilk asilama klomenle.
olmstu tek yumurtydi ama kist olusmstu bu sefer 3 yumurtm vardi
Kızlar bugün ilk aşılamam yapılacak inş bebiş gelir dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Merhaba herkese ,
Hayırlı olsun canım sana 15 gün sonrasına gün vermiş demek ki doktorun. Benim de 11 ağustos test günüm. İnş pozitif çıkar canım. Sen ilaç kullanıyor musun aşılama sonrasında. Yumurta geliştirici ne kullandın? Kaç tane kaç mm yumurtan vardı? Gün gün gelişmeleri buradan paylaşırız canım. İnş müjdeli haberler veririz :)Ben de dün yaptırdım ilk aşılamamı 1 gün var aramızda 13-Ağustos büyük gün benim için :) seni görünce hemen yazıyım dedim.İnşallah isteyen herkes için hayırlısı olsun.
Aynı kasık ağrısı bende de var canım şu anda. Benim de bugün aşılamanın 6. Günü..2 saattir falan inanılmaz bi kasık ağrısı var. Ne güzel rahattım 1 haftadan beri. Aşılamanın olduğu ilk gün de böyle çok ağrım vardı ama o gün yumurtlama günümdü ondandı ağrım..bugün niye böyle oldum ya
Canım senin aşılama günü olan kasık ağrın işlem öncesi mi oldu sonrası mı? Bir de çok mu şiddetliydi o gün?
Bir de şu var. 6. Gündesin eğer aşılama günğ döllenme olduysa ve rahminin kasığına yakın bir kısmına yerleşiyorsa onun ağrısı olabilir. İnş öyledir canım. Test günün ne zaman (aşılamadan sonraki kaçıncı gün)?Aynı kasık ağrısı bende de var canım şu anda. Benim de bugün aşılamanın 6. Günü..2 saattir falan inanılmaz bi kasık ağrısı var. Ne güzel rahattım 1 haftadan beri. Aşılamanın olduğu ilk gün de böyle çok ağrım vardı ama o gün yumurtlama günümdü ondandı ağrım..bugün niye böyle oldum ya
Hayırlı olsun canım sana 15 gün sonrasına gün vermiş demek ki doktorun. Benim de 11 ağustos test günüm. İnş pozitif çıkar canım. Sen ilaç kullanıyor musun aşılama sonrasında. Yumurta geliştirici ne kullandın? Kaç tane kaç mm yumurtan vardı? Gün gün gelişmeleri buradan paylaşırız canım. İnş müjdeli haberler veririz :)
Canım senin aşılama günü olan kasık ağrın işlem öncesi mi oldu sonrası mı? Bir de çok mu şiddetliydi o gün?
Evet canım aşılama günü öncesinde çok kasık ağrım oldu ve çok şiddetliydi. Dün akşamki de öyle bayağa bi vurdu.Bir de şu var. 6. Gündesin eğer aşılama günğ döllenme olduysa ve rahminin kasığına yakın bir kısmına yerleşiyorsa onun ağrısı olabilir. İnş öyledir canım. Test günün ne zaman (aşılamadan sonraki kaçıncı gün)?
İnş değildir ama bir ihtimal dış gebelik falan da olabilir dikkat et kendine. Eğer devam ederse doktorunla görüş istersenAynı kasık ağrısı bende de var canım şu anda. Benim de bugün aşılamanın 6. Günü..2 saattir falan inanılmaz bi kasık ağrısı var. Ne güzel rahattım 1 haftadan beri. Aşılamanın olduğu ilk gün de böyle çok ağrım vardı ama o gün yumurtlama günümdü ondandı ağrım..bugün niye böyle oldum ya
Aşılamadan 14-15 gün sonra kanda bakılması öneriliyor en garantisi de o canımEvet canım aşılama günü öncesinde çok kasık ağrım oldu ve çok şiddetliydi. Dün akşamki de öyle bayağa bi vurdu.
Test günüm de haftaya perşembe. İdrar testi mi yapmalıyım, yoksa kan testi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?