Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnş hakkında hayırlısı canım. Üzme hiç tatlı canını. Nasip kısmet bu işler. Belki de dediğin gibi bu ay doğal yoldan hamiş olursun

Canım endişelen diye demedim. O ihtimal çok düşük ve her gebelikte bu risk mevcut zaten. Sadece aklında bulunsun diye dedim. İyiliğin için söylemiştim ama seni endişelendirip üzdüysem lütfen kusura bakma. Özür dilerim. İnş herşey yolundadır ve bebişin gelir

Merhabalar benimde bugün asilamamin 10. Günü kasık ağrım var başka bir şey de yok olmadı sanırım

Merhabalar benimde bugün asilamamin 10. Günü kasık ağrım var başka bir şey de yok olmadı sanırım
benim de 7. gün çok ağrıdı.merak ettim şimdi ben sonucu sen benden öndesin durumları paylaşırsın inşallah bizimle de.bi de göğüs ağrısı,sızısı ve şişliği var mı sende

Neden öyle düşünüyorsun canım her zamam belirti olmaz ki. Benim 6 yaşında bir kızım var onda hiçbir belirtim olmamıştı hatta adet olacak gibi aynı şekildr ağrılarım başlamıştı sonra baktım ki günüm geçmiş hamileyim. Senin de inş iyi olur. Benim de aşılamanın 4. Günü. Ara ara kasık ağrısı oluyor dün hafif karın ağrısı oldu adet ağrısı gibi ama hafif. Benim şafak 10 :) sana doktorun ne zaman test önerdi? İnş hamişsindir bize de yazarsın umut olursun :)

benim de 7. gün çok ağrıdı.merak ettim şimdi ben sonucu sen benden öndesin durumları paylaşırsın inşallah bizimle de.bi de göğüs ağrısı,sızısı ve şişliği var mı sende
Sende o belirtiler var mı canım? Ben senden ümitliyim sanki müjdeli haber vereceksin gibi geliyor bana. İnşallah diyelim :)

Canım teşekkür ederim ama umudum yok nedense.. doktorum bana hiç bir şey söylemedi aşılama yaptı 2 gün birlikte olun dedi o kadar :)

Sende o belirtiler var mı canım? Ben senden ümitliyim sanki müjdeli haber vereceksin gibi geliyor bana. İnşallah diyelim :)
hay ağzın bal yesin,dileklerin gerçekleşsin inşallah senin de :) bugün 9. gün..çok fazla takıp stes yapmıyım diye mini bi ttil yaptık,denize bile girdiminşallah bişey olmaz.ama doktoruma sordum izin verdi.sizler naptınız kızlar

Merhabalar ,

Her zaman girip yazamasam da hepinizin yazdıklarını okuyorum ve hepimiz için dua ediyorum :) Benim de 5, günüm aşılamada ve ilk günden beri feci bir göğüs ağrısı var göğüsler 2 katına çıktı, iğnelerden olduğunu düşünüyorum, her ay şişer göğüslerim ama bu sefer bi fena.

Aynen cnm benim de fena bi göğüs ağrısı var.karnımın üstüne yatmayı cok severim ama çok rahatsız ediyor uyurken. Benim de hep adet öncesi göğüslerim şişerdi ama bu seferki farklı.3 gün sonra test günüm.bakalım ne çıkıcak sonuç?????

Hayırlısı olsun hepimiz için :) inşallah pozitif çıkar hepimize umut olursun :) mutlaka bizi haberdar et cnm bekliyor olacağım :)

Hayırlısı olsun hepimiz için :) inşallah pozitif çıkar hepimize umut olursun :) mutlaka bizi haberdar et cnm bekliyor olacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…