- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 333
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.201
İnş hakkında hayırlısı canım. Üzme hiç tatlı canını. Nasip kısmet bu işler. Belki de dediğin gibi bu ay doğal yoldan hamiş olursunkızlar bugün 17. Gunumdu yumurtalar buyumemis dr iptal edelim asilamayi dedi gelecek adeti bekleyelim iğneyle geçelim dedi çok canim sıkkın bi iyi yiyorum bir kötü bi hayirlisi böyleymiş diyorum diğer taraftan beklemek bile guzel umutlu olmak asilama olup o 15 gun geçmiyor ya suan onu bile özledim rabbim büyük ni mucize olur aşılamaya gerek kalmadan belki doğal yollardan olur umut iste fakirin ekmeği derler ya
neeee,dış gebelik miiii?? tutmamasına daha az üzülürüm sanırım.dış gebelik hiç aklıma gelmemeiştiİnş değildir ama bir ihtimal dış gebelik falan da olabilir dikkat et kendine. Eğer devam ederse doktorunla görüş istersen
Canım nasılsın nasıl oldun? Umarım iyisindir. Bir üstteki mesajımı da oku lütfenneeee,dış gebelik miiii?? tutmamasına daha az üzülürüm sanırım.dış gebelik hiç aklıma gelmemeişti
okudum cnm okudum.haklısın her ihtimali düşünmek lazım.evet bebek istiyoruz ama bizim sağlığmız şimdilik daha önemli.sağol hatırlatman içinCanım nasılsın nasıl oldun? Umarım iyisindir. Bir üstteki mesajımı da oku lütfen
benim de 7. gün çok ağrıdı.merak ettim şimdi ben sonucu sen benden öndesin durumları paylaşırsın inşallah bizimle de.bi de göğüs ağrısı,sızısı ve şişliği var mı sendeMerhabalar benimde bugün asilamamin 10. Günü kasık ağrım var başka bir şey de yokolmadı sanırım
Neden öyle düşünüyorsun canım her zamam belirti olmaz ki. Benim 6 yaşında bir kızım var onda hiçbir belirtim olmamıştı hatta adet olacak gibi aynı şekildr ağrılarım başlamıştı sonra baktım ki günüm geçmiş hamileyim. Senin de inş iyi olur. Benim de aşılamanın 4. Günü. Ara ara kasık ağrısı oluyor dün hafif karın ağrısı oldu adet ağrısı gibi ama hafif. Benim şafak 10 :) sana doktorun ne zaman test önerdi? İnş hamişsindir bize de yazarsın umut olursun :)Merhabalar benimde bugün asilamamin 10. Günü kasık ağrım var başka bir şey de yokolmadı sanırım
Sende o belirtiler var mı canım? Ben senden ümitliyim sanki müjdeli haber vereceksin gibi geliyor bana. İnşallah diyelim :)benim de 7. gün çok ağrıdı.merak ettim şimdi ben sonucu sen benden öndesin durumları paylaşırsın inşallah bizimle de.bi de göğüs ağrısı,sızısı ve şişliği var mı sende
Neden öyle düşünüyorsun canım her zamam belirti olmaz ki. Benim 6 yaşında bir kızım var onda hiçbir belirtim olmamıştı hatta adet olacak gibi aynı şekildr ağrılarım başlamıştı sonra baktım ki günüm geçmiş hamileyim. Senin de inş iyi olur. Benim de aşılamanın 4. Günü. Ara ara kasık ağrısı oluyor dün hafif karın ağrısı oldu adet ağrısı gibi ama hafif. Benim şafak 10 :) sana doktorun ne zaman test önerdi? İnş hamişsindir bize de yazarsın umut olursun :)
benim de 7. gün çok ağrıdı.merak ettim şimdi ben sonucu sen benden öndesin durumları paylaşırsın inşallah bizimle de.bi de göğüs ağrısı,sızısı ve şişliği var mı sende
hay ağzın bal yesin,dileklerin gerçekleşsin inşallah senin de :) bugün 9. gün..çok fazla takıp stes yapmıyım diye mini bi ttil yaptık,denize bile girdimSende o belirtiler var mı canım? Ben senden ümitliyim sanki müjdeli haber vereceksin gibi geliyor bana. İnşallah diyelim :)
tecrübeli arkadaşlar hiçç bi belirti olmuyor diyor ya.bendekiler de ilaçların ve iğnelerin etkisi diye düşünüyorum büyük ihtimal.bende de hiç bi belirti yok biraz fazla göğüs sızısı var üstüne zor yatıyorum.o kadar :)Yok canım onların hiçbiri yok şuan :)
tecrübeli arkadaşlar hiçç bi belirti olmuyor diyor ya.bendekiler de ilaçların ve iğnelerin etkisi diye düşünüyorum büyük ihtimal.bende de hiç bi belirti yok biraz fazla göğüs sızısı var üstüne zor yatıyorum.o kadar :)
Aynen cnm benim de fena bi göğüs ağrısı var.karnımın üstüne yatmayı cok severim ama çok rahatsız ediyor uyurken. Benim de hep adet öncesi göğüslerim şişerdi ama bu seferki farklı.3 gün sonra test günüm.bakalım ne çıkıcak sonuç?????Merhabalar ,
Her zaman girip yazamasam da hepinizin yazdıklarını okuyorum ve hepimiz için dua ediyorum :) Benim de 5, günüm aşılamada ve ilk günden beri feci bir göğüs ağrısı var göğüsler 2 katına çıktı, iğnelerden olduğunu düşünüyorum, her ay şişer göğüslerim ama bu sefer bi fena.
Aynen cnm benim de fena bi göğüs ağrısı var.karnımın üstüne yatmayı cok severim ama çok rahatsız ediyor uyurken. Benim de hep adet öncesi göğüslerim şişerdi ama bu seferki farklı.3 gün sonra test günüm.bakalım ne çıkıcak sonuç?????
Aynen cnm benim de fena bi göğüs ağrısı var.karnımın üstüne yatmayı cok severim ama çok rahatsız ediyor uyurken. Benim de hep adet öncesi göğüslerim şişerdi ama bu seferki farklı.3 gün sonra test günüm.bakalım ne çıkıcak sonuç?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?