- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 333
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.221
slm bayanlar benim ikici asılamam idrara sıkısık girdim ama hanımlar biraz idramımı tutamadım acabaa asılamam tutar mı bide 5 dk dayanabildim bir sorun olurmu ?
cnm ben ikinci asılamam ikside böle olduBen de 2. Aşılamami yakında olucam ama doktor bana sıkışık gel demiyor..
mrb kaderdaşlarımbızımde 3 senedır bebegımız olmuyor sebepsız ınfertılıte... catlama ıgnelerı vs den sonra eylulde asılamam olacak.. devlet hastanesınde asılma fıyatları nedır?? heyecandan doktora sormayı unuttum da
Ay ne iyiymiş. Ben 1000 lira baydim. Tutmadı da galiba. Peki randevu usulü mu isteyince . Yani yum . Günü geldiğinde yapar mı ki doktor. Ortam nasıl özellikle eşim sperm vereceği ortam falan . Dus falan imkanı veriyor lar mı kiDevlet hastensinde yas ve evlilik simiri var ben 2yillik evliyim asilama icin sadce 42tl odyrm okadr 3 ve daha fazla evli olalar ve yasi fazla olanalr hic odemiyod
Hiç ağrım olmadı. Hiç ilaç vermedi. . Sadece yorulunca belim daha çok ağrıyormerhaba kızlar bende dün aşılama oldum adetimin 18.günüydü bişey merak ediyorum aşılamadan sonra çok ağrınız oldumu bide aşılama sonrası doktorunuz hangi ilaç yada ilaçları verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?