- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.241
dus yapilacak ortam sanirim yok ama esler bir odaya giryor orda lavoba falan varmi el yikamak icin ben randevu almagorum sabah erkenden gidiyorum adetin son gunh tedavi baslyor yumurtan belli olgunluga gelincese asilama oluyor bukadrAy ne iyiymiş. Ben 1000 lira baydim. Tutmadı da galiba. Peki randevu usulü mu isteyince . Yani yum . Günü geldiğinde yapar mı ki doktor. Ortam nasıl özellikle eşim sperm vereceği ortam falan . Dus falan imkanı veriyor lar mı ki
saol cnm işime biraz su serpin bklm bekliyim ozaman:)Idrar testi adet gecikmesinden en az iki uc gun sonra pozitif olur adet gecikmesi olmadan ancak kandan hemen sonuc alabilirsin uzulmek icin cok erken umidini yitirme
Merhaba Nerede oldunuz asilamayiDevlet hastensinde yas ve evlilik simiri var ben 2yillik evliyim asilama icin sadce 42tl odyrm okadr 3 ve daha fazla evli olalar ve yasi fazla olanalr hic odemiyod
randevuda olur ama ben adet olunca gidiyprum hemn ilac veriliyor baslaniyor asilamaua dus alinacak yer varmis kizlar esim dedi banyo tarzi bir yer var dediAy ne iyiymiş. Ben 1000 lira baydim. Tutmadı da galiba. Peki randevu usulü mu isteyince . Yani yum . Günü geldiğinde yapar mı ki doktor. Ortam nasıl özellikle eşim sperm vereceği ortam falan . Dus falan imkanı veriyor lar mı ki
nie devlettkilerde ayni doktor sonucta kendisi bilir dedigin gbi ama nasip olacaksa devlette de olur ayni islemler yapipliyor sonucta tabi ozlede ilgi daha yogun guler yuz anlaminda sanirim tedavi icin hic gtmedim ozele amaAy benimm eşim devlete gitmem ben dedi. Kendi bilir napiyim..1000 daha verelim madem
Aynengüler yüz önemli . Bi de muayene başka aşılama ya başka doktor gelebilirmis . Erkek doktor istemiyorum ben de.nie devlettkilerde ayni doktor sonucta kendisi bilir dedigin gbi ama nasip olacaksa devlette de olur ayni islemler yapipliyor sonucta tabi ozlede ilgi daha yogun guler yuz anlaminda sanirim tedavi icin hic gtmedim ozele ama
aynı şey benimde başıma geldislm bayanlar benim ikici asılamam idrara sıkısık girdim ama hanımlar biraz idramımı tutamadım acabaa asılamam tutar mı bide 5 dk dayanabildim bir sorun olurmu ?
cnm benim de tutumadı maalesef dün adet oldumaynı şey benimde başıma geldi( ve tutmadı İnşallah senin ki tutar
Canim uzulme yani zaten %5 ya da 10 sans normal gebelikten cok daha az bana tup bebege gecmek icin yapiliyor resmen belki tup bebek daha hayirli bizler icincnm benim de tutumadı maalesef dün adet oldum
Benim aşılamadan sonra kanamam oldu az az günde 3 tane kullandım bebeğin dusmemisi ve tutunmaasina yardimci oluyor dedi ama benim kanamalarim yumurta kist oluşturmuş 3.5 cm ondan oluyormuşKızlar aşılama sonrası Progestan kullanan varmı ve günde kaçtane kullanıyorsunuz?
Ben de sıkışık tim 25 dk tuttum ama yine de tutmadı üzülmeyin hakkimizda böyle hayırlı demekki benim de yumurta kiste dönüştücnm benim de tutumadı maalesef dün adet oldum
size nie prigestron verdi ki doktorunuz benim dusukte vermislerdi asilamadan sonra sadece jel verdiler bana benimde evde bar icsem mi ki her ihtimale karsi oda bende bas agrisi taptor yaanladım cnm geçmiş olsun ilk adette atarsın inşallah,doktor bana günde 1tane al dedi progestan ama ben 2 tane alıyorum bitane az gibi geldi bide ben aşılama olduğumda sıkışık değildim önceden bana söylemedi dktor sıkışıklıkla alakası neymişki
Bana progestan ni tutunmaya yardimci ve düşük önleyicî olarak verdi 15gün kullan gel dedi hamilelik olmazsa bırakıcamsize nie prigestron verdi ki doktorunuz benim dusukte vermislerdi asilamadan sonra sadece jel verdiler bana benimde evde bar icsem mi ki her ihtimale karsi oda bende bas agrisi taptor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?