Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dus yapilacak ortam sanirim yok ama esler bir odaya giryor orda lavoba falan varmi el yikamak icin ben randevu almagorum sabah erkenden gidiyorum adetin son gunh tedavi baslyor yumurtan belli olgunluga gelincese asilama oluyor bukadr

Slm kızlar birsey sorcam bende aşılama olcam doktorum tahliller istedi benden ((amh)) diye bir tahlil yaptırdım yumurta rezerv tahlili 1.88cikti normalmi bu sonuc

hanımlar moralm çok bozuk ikici asılamamın 14. günü idrar testi yaptım sınuc negatif sizce bikaç gün sonra yükselir mi yarın adet olmam gerekiyor bklm

Idrar testi adet gecikmesinden en az iki uc gun sonra pozitif olur adet gecikmesi olmadan ancak kandan hemen sonuc alabilirsin uzulmek icin cok erken umidini yitirme

randevuda olur ama ben adet olunca gidiyprum hemn ilac veriliyor baslaniyor asilamaua dus alinacak yer varmis kizlar esim dedi banyo tarzi bir yer var dedi

Ay benimm eşim devlete gitmem ben dedi. Kendi bilir napiyim..1000 daha verelim madem
nie devlettkilerde ayni doktor sonucta kendisi bilir dedigin gbi ama nasip olacaksa devlette de olur ayni islemler yapipliyor sonucta tabi ozlede ilgi daha yogun guler yuz anlaminda sanirim tedavi icin hic gtmedim ozele ama

nie devlettkilerde ayni doktor sonucta kendisi bilir dedigin gbi ama nasip olacaksa devlette de olur ayni islemler yapipliyor sonucta tabi ozlede ilgi daha yogun guler yuz anlaminda sanirim tedavi icin hic gtmedim ozele ama
Aynengüler yüz önemli . Bi de muayene başka aşılama ya başka doktor gelebilirmis . Erkek doktor istemiyorum ben de.

anladım cnm geçmiş olsun ilk adette atarsın inşallah,doktor bana günde 1tane al dedi progestan ama ben 2 tane alıyorum bitane az gibi geldi bide ben aşılama olduğumda sıkışık değildim önceden bana söylemedi dktor sıkışıklıkla alakası neymişki

size nie prigestron verdi ki doktorunuz benim dusukte vermislerdi asilamadan sonra sadece jel verdiler bana benimde evde bar icsem mi ki her ihtimale karsi oda bende bas agrisi taptor ya

size nie prigestron verdi ki doktorunuz benim dusukte vermislerdi asilamadan sonra sadece jel verdiler bana benimde evde bar icsem mi ki her ihtimale karsi oda bende bas agrisi taptor ya
Bana progestan ni tutunmaya yardimci ve düşük önleyicî olarak verdi 15gün kullan gel dedi hamilelik olmazsa bırakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…