Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar asilamam tutmadı. İkinci için gittim adetin 3. Günü . Bu ay aşılama yapamayız yumurtan seçilmiş dedi.. bu ne demek. Hiç anlamadım. Klomen de kullanma gerek yok. Sana hsg çekelim dedi. Yorumlarınızi bekliyorum

Rahim filmi çekecez demiş yani hsg . Bence aşılamadan önce çekilseydi belki tüpler tıkalıdır. Klomen zaten çok üst üste kullanma kist yapıyor çatlamayanlar.

kızlar aşılama öncesi cinsel perhiz kaç gün olmalı bizim 4buçuk gün olacak doktor bişe olmaz dedi ama lab kağıdında 2 yada 3 gün yazıyo kafam çok karıştı

kızlar aşılama öncesi cinsel perhiz kaç gün olmalı bizim 4buçuk gün olacak doktor bişe olmaz dedi ama lab kağıdında 2 yada 3 gün yazıyo kafam çok karıştı
4.5 gayet iyi 3 günden fazla olsun diyorlar ama çokda uzun olmasın diyorlar .

4.5 gayet iyi 3 günden fazla olsun diyorlar ama çokda uzun olmasın diyorlar .
Allah razı olsun sizden yaa ben bu konuyu nasıl atladım kendime kızıyorum aşılamam cuma günü bu seferde 1 buçuk gün olmuş oluyo dahada azalacak bu sefer değilmi sayımız inş güzel sonuçlar alırızz

Allah senden Razı olsun :) ben herşeyini biliyorum aşılama olayının haziranda yaptırdım tutmadı ... Hiç stres yapma ve eşin artık kesinlikle boşalmasın aşılamaya kadar . Bugün Çarşamba cumaya az kaldı canım . Hadi hayırlı olsun bitanem . Sonucunu bana bildir :)

amin :)inş canım hayırlısıyla tutar benim miyomlarımda çok büyük dr bizraz ümitsiz ama yumurtalrım iyimiş öyle dedi hamdolsun adamı bugün neredeyse işten eve çağırcaktım
şimdi ne durumdaısnız

Bizde önümüzdeki ay tekrar aşılama Yada tüp düşünüyoruz . Bizim ikimizdede sorun yok Oyüzden çok sinir bozucu . Sorun olsa çözüm ararız . Şimdi neden olmadığını kimse bilmiyor ...

bizede şimdiye kadar sebepsiz dendi 4 senede ilk 2 senemiz boşa gitti 2 sene sonra varikosel var dendi ameliyat oldu eşim myomlar sorun değil dedi şimdi büyüdü amelyat diyolar dr bi kez aşılama deneyelim dedii sizin eşinizin değerleri nasıldı

4 senelik evliyiz . Bir başarısız aşılamam oldu eşimin değerleri şuan iyi ama lökosit çıktı 2 adet antibiyotik verdi doktor içti bitti ilaçları . Varikosel için ultrasyonda girmedi . Benim herşeyim düzenli adet yumurtlama çatlama . Klomen kist yaptı şimdi o kist geçti . Doğal yolla hiç hamile kalamadım çok isterdim kalabilmeyi . Bidahaki ay ya 2. Aşılama ya tüp düşünüyoruz . Hayırlısı ...

Canım bende bu ay aşılama yaptırdım aynen benim eşimde 4 buçuk günlüktu sorduk doktor olsun dedi 5İ geçince sorun olabilir dedi kafan rahat olsun iyi düşün iyi olsun inşallah

Canım 1buçuk gün çok az heleki hareketlik ve sayı normalde az ise en iyisi 4 5 günlükmüş bide bana doktor idrara az sıkışık gel dedi çokta sıkışma dedi aklında olsun

Canım bende bu ay aşılama yaptırdım aynen benim eşimde 4 buçuk günlüktu sorduk doktor olsun dedi 5İ geçince sorun olabilir dedi kafan rahat olsun iyi düşün iyi olsun inşallah
Senin test günün ne zaman Hayatım ? Yada belli oldumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…