- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.261
benim evde var bende bir tane alsam mi aacab kac mg lik acaba sizinkiBana progestan ni tutunmaya yardimci ve düşük önleyicî olarak verdi 15gün kullan gel dedi hamilelik olmazsa bırakıcam
Benimki 100mg lık olandan, sendemi aşılama yaptırdinbenim evde
benim evde var bende bir tane alsam mi aacab kac mg lik acaba sizinki
evet yaptrdim benimkiside 200lukBenimki 100mg lık olandan, sendemi aşılama yaptırdin
Ne zaman oldun aşılama bide sana jel verdi ise oda düşük önleyicî olabilirevet yaptrdim benimkiside 200luk
6.gunum bemim bu 3.asilamam 2.dustu benim tutupNe zaman oldun aşılama bide sana jel verdi ise oda düşük önleyicî olabilir
Benimde 6.günüm benimde 2 düşük oldu ilk aşılamam bende pıhtılaşma çıktı genetik testler de6.gunum bemim bu 3.asilamam 2.dustu benim tutup
4.5 gayet iyi 3 günden fazla olsun diyorlar ama çokda uzun olmasın diyorlar .kızlar aşılama öncesi cinsel perhiz kaç gün olmalı bizim 4buçuk gün olacak doktor bişe olmaz dedi ama lab kağıdında 2 yada 3 gün yazıyo kafam çok karıştı
Allah razı olsun sizden yaa ben bu konuyu nasıl atladım kendime kızıyorum aşılamam cuma günü bu seferde 1 buçuk gün olmuş oluyo dahada azalacak bu sefer değilmi sayımız inş güzel sonuçlar alırızz4.5 gayet iyi 3 günden fazla olsun diyorlar ama çokda uzun olmasın diyorlar .
Allah senden Razı olsun :) ben herşeyini biliyorum aşılama olayının haziranda yaptırdım tutmadı ... Hiç stres yapma ve eşin artık kesinlikle boşalmasın aşılamaya kadar . Bugün Çarşamba cumaya az kaldı canım . Hadi hayırlı olsun bitanem . Sonucunu bana bildir :)Allah razı olsun sizden yaa ben bu konuyu nasıl atladım kendime kızıyorum aşılamam cuma günü bu seferde 1 buçuk gün olmuş oluyo dahada azalacak bu sefer değilmi sayımız inş güzel sonuçlar alırızz
amin :)inş canım hayırlısıyla tutar benim miyomlarımda çok büyük dr bizraz ümitsiz ama yumurtalrım iyimiş öyle dedi hamdolsun adamı bugün neredeyse işten eve çağırcaktımAllah senden Razı olsun :) ben herşeyini biliyorum aşılama olayının haziranda yaptırdım tutmadı ... Hiç stres yapma ve eşin artık kesinlikle boşalmasın aşılamaya kadar . Bugün Çarşamba cumaya az kaldı canım . Hadi hayırlı olsun bitanem . Sonucunu bana bildir :)
Bizde önümüzdeki ay tekrar aşılama Yada tüp düşünüyoruz . Bizim ikimizdede sorun yok Oyüzden çok sinir bozucu . Sorun olsa çözüm ararız . Şimdi neden olmadığını kimse bilmiyor ...amin :)inş canım hayırlısıyla tutar benim miyomlarımda çok büyük dr bizraz ümitsiz ama yumurtalrım iyimiş öyle dedi hamdolsun adamı bugün neredeyse işten eve çağırcaktım
şimdi ne durumdaısnız
4 senelik evliyiz . Bir başarısız aşılamam oldu eşimin değerleri şuan iyi ama lökosit çıktı 2 adet antibiyotik verdi doktor içti bitti ilaçları . Varikosel için ultrasyonda girmedi . Benim herşeyim düzenli adet yumurtlama çatlama . Klomen kist yaptı şimdi o kist geçti . Doğal yolla hiç hamile kalamadım çok isterdim kalabilmeyi . Bidahaki ay ya 2. Aşılama ya tüp düşünüyoruz . Hayırlısı ...bizede şimdiye kadar sebepsiz dendi 4 senede ilk 2 senemiz boşa gitti 2 sene sonra varikosel var dendi ameliyat oldu eşim myomlar sorun değil dedi şimdi büyüdü amelyat diyolar dr bi kez aşılama deneyelim dedii sizin eşinizin değerleri nasıldı
Canım bende bu ay aşılama yaptırdım aynen benim eşimde 4 buçuk günlüktu sorduk doktor olsun dedi 5İ geçince sorun olabilir dedi kafan rahat olsun iyi düşün iyi olsun inşallahkızlar aşılama öncesi cinsel perhiz kaç gün olmalı bizim 4buçuk gün olacak doktor bişe olmaz dedi ama lab kağıdında 2 yada 3 gün yazıyo kafam çok karıştı
Canım 1buçuk gün çok az heleki hareketlik ve sayı normalde az ise en iyisi 4 5 günlükmüş bide bana doktor idrara az sıkışık gel dedi çokta sıkışma dedi aklında olsunAllah razı olsun sizden yaa ben bu konuyu nasıl atladım kendime kızıyorum aşılamam cuma günü bu seferde 1 buçuk gün olmuş oluyo dahada azalacak bu sefer değilmi sayımız inş güzel sonuçlar alırızz
Senin test günün ne zaman Hayatım ? Yada belli oldumu ?Canım bende bu ay aşılama yaptırdım aynen benim eşimde 4 buçuk günlüktu sorduk doktor olsun dedi 5İ geçince sorun olabilir dedi kafan rahat olsun iyi düşün iyi olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?