- 26 Kasım 2014
- 648
- 548
- 78
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.281
Bugün 12.gündü kan verdim yarın sonucu alıcam canım senin ne zamanSenin test günün ne zaman Hayatım ? Yada belli oldumu ?
Ay hadi hayırlısı keşke hastanede verseydin sonucu aynı gün alırdın . Benim bu ay yok aşılamam haziranda oldu tutmadı .Bugün 12.gündü kan verdim yarın sonucu alıcam canım senin ne zaman
Hayırlısı canım,bu seferde sağlık ocağı olsun beklerim dedim çok acele etmiyorum artıkAy hadi hayırlısı keşke hastanede verseydin sonucu aynı gün alırdın . Benim bu ay yok aşılamam haziranda oldu tutmadı .
Ne güzel Allah sabrını vermiş inşAllah yarın güzel haberini burdan alırım . Sizler bana umut olun ...Hayırlısı canım,bu seferde sağlık ocağı olsun beklerim dedim çok acele etmiyorum artık
İnşallah canım inşallah ama umudum pek yok hayırlısıNe güzel Allah sabrını vermiş inşAllah yarın güzel haberini burdan alırım . Sizler bana umut olun ...
İdrar testi yaptın mı yoksa direk kan mı ?İnşallah canım inşallah ama umudum pek yok hayırlısı
Direk kan verdim canımİdrar testi yaptın mı yoksa direk kan mı ?
Hayırlısı olsun bitanem .Direk kan verdim canım
Amin canımHayırlısı olsun bitanem .
Arkadaşım sonucunu aldın mıAmin canım
Çok sağolun kızlar içimi ferahlattınız Allah razı olsun banada sıkışık gel dedi ben zaten miuomdan dolayı hep sıkışıyorumm ve miyomun olduğu yer çok ağrıyo Allah yardımcımız oldun inş güzel sonuçlarla gelirsinCanım bende bu ay aşılama yaptırdım aynen benim eşimde 4 buçuk günlüktu sorduk doktor olsun dedi 5İ geçince sorun olabilir dedi kafan rahat olsun iyi düşün iyi olsun inşallah
Saol bitanem 4 yıl bekledik inşAllah daha fazla beklemeyiz . Bugün bile arkadaş ortamında herkes bana laf sokuyor .
Amin inşAllah ama şu laf sokanlar yok mu her yerdeler inan çok bunaltıyolar helede kalabalık bi ortama gidince aaa olmuyomu senmi istemiyosun hiç dra gittinmi baktırsaydınız kendinizi dra falan da filan işteeSaol bitanem 4 yıl bekledik inşAllah daha fazla beklemeyiz . Bugün bile arkadaş ortamında herkes bana laf sokuyor .
Ay siz istemiyormusunuz diyorlar bazen utandığım için evet biz istemiyoruz daha diyorum.Amin inşAllah ama şu laf sokanlar yok mu her yerdeler inan çok bunaltıyolar helede kalabalık bi ortama gidince aaa olmuyomu senmi istemiyosun hiç dra gittinmi baktırsaydınız kendinizi dra falan da filan iştee
Canım 2 de aldırıcam sonucumu bende sabırsızlaniyorumArkadaşım sonucunu aldın mı
Allah razı olsun canım inşallahDaha varmış 2 ye bol bol dua ediyorum güzel çıksın inşAllah .
Aa çok değişik . Büyüyen yumurtanı hedef almış olabilir.Kızlar bişey sormak istiyorum bana aşılama öncesi doktor usg ile karnıma baktı ve biyer sabitledi oraya usg yi öyle tutup aşılama yaptı ben onu anlamadım sizede yaptılarmı öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?