Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım bende bu ay aşılama yaptırdım aynen benim eşimde 4 buçuk günlüktu sorduk doktor olsun dedi 5İ geçince sorun olabilir dedi kafan rahat olsun iyi düşün iyi olsun inşallah
Çok sağolun kızlar içimi ferahlattınız Allah razı olsun banada sıkışık gel dedi ben zaten miuomdan dolayı hep sıkışıyorumm ve miyomun olduğu yer çok ağrıyo Allah yardımcımız oldun inş güzel sonuçlarla gelirsin

Saol bitanem 4 yıl bekledik inşAllah daha fazla beklemeyiz . Bugün bile arkadaş ortamında herkes bana laf sokuyor .
Amin inşAllah ama şu laf sokanlar yok mu her yerdeler inan çok bunaltıyolar helede kalabalık bi ortama gidince aaa olmuyomu senmi istemiyosun hiç dra gittinmi baktırsaydınız kendinizi dra falan da filan iştee

Amin inşAllah ama şu laf sokanlar yok mu her yerdeler inan çok bunaltıyolar helede kalabalık bi ortama gidince aaa olmuyomu senmi istemiyosun hiç dra gittinmi baktırsaydınız kendinizi dra falan da filan iştee
Ay siz istemiyormusunuz diyorlar bazen utandığım için evet biz istemiyoruz daha diyorum.

Kızlar bişey sormak istiyorum bana aşılama öncesi doktor usg ile karnıma baktı ve biyer sabitledi oraya usg yi öyle tutup aşılama yaptı ben onu anlamadım sizede yaptılarmı öyle

Kızlar bişey sormak istiyorum bana aşılama öncesi doktor usg ile karnıma baktı ve biyer sabitledi oraya usg yi öyle tutup aşılama yaptı ben onu anlamadım sizede yaptılarmı öyle
Aa çok değişik . Büyüyen yumurtanı hedef almış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…