Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Oh çok şükür canm güzel bi haber gözünüz aydın
Saol bitanem varikosel ve damar falan hastalıkları için dün bir arkadaşım uyardı . Eşimde saolsun bugün çok yalvardım yakardım sabahtan doktora gitti ultrasyona girdi. Çok kafaya takıyordum 4 yıldır evliyiz hiç hamile kalmadım . Çıkar çıkmaz hemen aradı sonuç pozitif dedi pozitif yani herşey yolunda demekmiş alem benim kocam ya .

Pozitif demesi gereken benim ama bizim artık dengeler bozuldu iyice bizden başkası bilmiyor tedavi falan olduğumuzu herşeyimiz aramızda.
Olsun cnm en güzelini yapıyorsunuz aranızda olması güzel.çokta ciddiye almamak gerek yoksa yıpranır insan dalgaya almak gerek birazda bizde öyleyix

Ben hiç hamile kalamadım . Sıkıntı ne ve kimde anlaşılamadı.
Cnm bizde öyleyiz evleneli 3 yıl oldu ilki normal oldu ama gelişmedi aldılar sonra 1 buçuk yıl olmadı doktorlar hersey normal bekleyin dediler sonra bi doktor sende yumurta geliştirici iğne verdi kullandım ve hamile kaldım bana sende pıhtılaşma var kan sulandırıcı iğne vericem dedi gün aşırı vurundun ama kalp atışını duyanadan kanama ile düştü sonra genetik testler yapıldı kanımda pıhtılaşma çıktı hamile iken iğne kullanican dediler ve 8 aydır doktor kontrolünde olmama rağmen herşey iyi diyo fakat hamile kalanadm klomen veriyodu en Son iğne istedim bu ay iğne kullandım aşılama olsun dedim bakalım inşallah tutar da pıhtılaşma tedavisine de başlarım

Senin işinde çok zor hayatım insan umutlanır hamile kalınca.Ben tabi sadece tahmin edebilirim hiç yaşamadığım için. Seninki daha zor hatta daha çok yaklaşıyorsun . Ben aşılama olunca çok mutlu gezmiştim adet olana kadar. Klomen kist yaptı bende . 6 aya atabildim kisti.

Zor olmazmı hamile kalsam bile hep bi korku olacak ben bu yüzden pek sevinemiyorum bile klomen bende 1kere kist yaptı 1 ay ara verdim adetle gitti tekrar devam ettim 5 kez kullandım

Zor olmazmı hamile kalsam bile hep bi korku olacak ben bu yüzden pek sevinemiyorum bile klomen bende 1kere kist yaptı 1 ay ara verdim adetle gitti tekrar devam ettim 5 kez kullandım
Ben hamile kalamadım insan havaya girer ne güzel bir duygudur kimbilir . Ama sonra böyle kaybetmek çok acı. inşAllah öyle güzel öyle rahat geçer ki hamileliğin önceki bütün acılarını unutturur. Klomen lanet bir ilaç kisti 6 aya zor attım iç kanama yaptı bende ölüyorum sandım hastanelere düştüm. Sebebsiz kısırlık bizimki ama aşılama tutmadığına göre var temelde bir sebep ama eşimden yana olduğunu nedense hiç sanmıyorum .

Amin inşallah canım çok tesekkurler güzel duaların için.evet klomen ve iğneler bazı kişilere yaramıyo malesef sık takip istiyo inşallah sende tadarsin hamilelik duygusunu ve sağsalim alırsın yavrunu kucağına

inşAllah canım benim hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…