- 26 Kasım 2014
- 648
- 548
- 78
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.301
Aa çok değişik . Büyüyen yumurtanı hedef almış olabilir.[/QUOTEbide aşılamadan 5 dk sonra feci bi ağrı çektim 10 dk saatte karşımdaidi zaman durmuştu sanki
Canım 2 de aldırıcam sonucumu bende sabırsızlaniyorum
Sağol canım evet internetten bakılıyo ama elimde barkod numara falan bişey yokİnşAllah pozitiftir canım aslında internetten de bakabiliyosun
daha önce sağlık ocağından aldığın tahlilin falan varsa orada yazıyo bende öyle bakıyodumSağol canım evet internetten bakılıyo ama elimde barkod numara falan bişey yok
Hadi ya ya ama cesaretim yok kendimi kötüye bi hazırlayaım valla çok zorDa
daha önce sağlık ocağından aldığın tahlilin falan varsa orada yazıyo bende öyle bakıyodum
Oh çok şükür canm güzel bi haber gözünüz aydınKızlar kocam bugün ultrasyona girdi doktor temiz demiş çok şükür.
Saol bitanem varikosel ve damar falan hastalıkları için dün bir arkadaşım uyardı . Eşimde saolsun bugün çok yalvardım yakardım sabahtan doktora gitti ultrasyona girdi. Çok kafaya takıyordum 4 yıldır evliyiz hiç hamile kalmadım . Çıkar çıkmaz hemen aradı sonuç pozitif dediOh çok şükür canm güzel bi haber gözünüz aydın
Saol bitanem varikosel ve damar falan hastalıkları için dün bir arkadaşım uyardı . Eşimde saolsun bugün çok yalvardım yakardım sabahtan doktora gitti ultrasyona girdi. Çok kafaya takıyordum 4 yıldır evliyiz hiç hamile kalmadım . Çıkar çıkmaz hemen aradı sonuç pozitif dedipozitif yani herşey yolunda demekmiş alem benim kocam ya .
Pozitif demesi gereken benim ama bizim artık dengeler bozuldu iyice
Olsun cnm en güzelini yapıyorsunuz aranızda olması güzel.çokta ciddiye almamak gerek yoksa yıpranır insan dalgaya almak gerek birazda bizde öyleyixPozitif demesi gereken benim ama bizim artık dengeler bozuldu iyicebizden başkası bilmiyor tedavi falan olduğumuzu herşeyimiz aramızda.
Bizim bilen biliyo 2 düğügtm oldu duyuldu falan ben takmıyorum bilen bilsinPozitif demesi gereken benim ama bizim artık dengeler bozuldu iyicebizden başkası bilmiyor tedavi falan olduğumuzu herşeyimiz aramızda.
Cnm bizde öyleyiz evleneli 3 yıl oldu ilki normal oldu ama gelişmedi aldılar sonra 1 buçuk yıl olmadı doktorlar hersey normal bekleyin dediler sonra bi doktor sende yumurta geliştirici iğne verdi kullandım ve hamile kaldım bana sende pıhtılaşma var kan sulandırıcı iğne vericem dedi gün aşırı vurundun ama kalp atışını duyanadan kanama ile düştü sonra genetik testler yapıldı kanımda pıhtılaşma çıktı hamile iken iğne kullanican dediler ve 8 aydır doktor kontrolünde olmama rağmen herşey iyi diyo fakat hamile kalanadm klomen veriyodu en Son iğne istedim bu ay iğne kullandım aşılama olsun dedim bakalım inşallah tutar da pıhtılaşma tedavisine de başlarımBen hiç hamile kalamadım . Sıkıntı ne ve kimde anlaşılamadı.
Senin işinde çok zor hayatım insan umutlanır hamile kalınca.Ben tabi sadece tahmin edebilirim hiç yaşamadığım için. Seninki daha zor hatta daha çok yaklaşıyorsun . Ben aşılama olunca çok mutlu gezmiştim adet olana kadar. Klomen kist yaptı bende . 6 aya atabildim kisti.Cnm bizde öyleyiz evleneli 3 yıl oldu ilki normal oldu ama gelişmedi aldılar sonra 1 buçuk yıl olmadı doktorlar hersey normal bekleyin dediler sonra bi doktor sende yumurta geliştirici iğne verdi kullandım ve hamile kaldım bana sende pıhtılaşma var kan sulandırıcı iğne vericem dedi gün aşırı vurundun ama kalp atışını duyanadan kanama ile düştü sonra genetik testler yapıldı kanımda pıhtılaşma çıktı hamile iken iğne kullanican dediler ve 8 aydır doktor kontrolünde olmama rağmen herşey iyi diyo fakat hamile kalanadm klomen veriyodu en Son iğne istedim bu ay iğne kullandım aşılama olsun dedim bakalım inşallah tutar da pıhtılaşma tedavisine de başlarım
Zor olmazmı hamile kalsam bile hep bi korku olacak ben bu yüzden pek sevinemiyorum bile klomen bende 1kere kist yaptı 1 ay ara verdim adetle gitti tekrar devam ettim 5 kez kullandımSenin işinde çok zor hayatım insan umutlanır hamile kalınca.Ben tabi sadece tahmin edebilirim hiç yaşamadığım için. Seninki daha zor hatta daha çok yaklaşıyorsun . Ben aşılama olunca çok mutlu gezmiştim adet olana kadar. Klomen kist yaptı bende . 6 aya atabildim kisti.
Ben hamile kalamadım insan havaya girer ne güzel bir duygudur kimbilir . Ama sonra böyle kaybetmek çok acı. inşAllah öyle güzel öyle rahat geçer ki hamileliğin önceki bütün acılarını unutturur. Klomen lanet bir ilaç kisti 6 aya zor attım iç kanama yaptı bende ölüyorum sandım hastanelere düştüm. Sebebsiz kısırlık bizimki ama aşılama tutmadığına göre var temelde bir sebep ama eşimden yana olduğunu nedense hiç sanmıyorum .Zor olmazmı hamile kalsam bile hep bi korku olacak ben bu yüzden pek sevinemiyorum bile klomen bende 1kere kist yaptı 1 ay ara verdim adetle gitti tekrar devam ettim 5 kez kullandım
Amin inşallah canım çok tesekkurler güzel duaların için.evet klomen ve iğneler bazı kişilere yaramıyo malesef sık takip istiyo inşallah sende tadarsin hamilelik duygusunu ve sağsalim alırsın yavrunu kucağınaBen hamile kalamadım insan havaya girer ne güzel bir duygudur kimbilir . Ama sonra böyle kaybetmek çok acı. inşAllah öyle güzel öyle rahat geçer ki hamileliğin önceki bütün acılarını unutturur. Klomen lanet bir ilaç kisti 6 aya zor attım iç kanama yaptı bende ölüyorum sandım hastanelere düştüm. Sebebsiz kısırlık bizimki ama aşılama tutmadığına göre var temelde bir sebep ama eşimden yana olduğunu nedense hiç sanmıyorum .
inşAllah canım benim hayırlısıAmin inşallah canım çok tesekkurler güzel duaların için.evet klomen ve iğneler bazı kişilere yaramıyo malesef sık takip istiyo inşallah sende tadarsin hamilelik duygusunu ve sağsalim alırsın yavrunu kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?