Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin canım inşallah aşılamaylamı oldu bana biraz bilgi verirmisin durumunla alakalı burdaki arakadaslar belkı bılıyordur ben daha yenı geldım bu sayfaya
tabiki vereyim canım evet aşılama ile oldu ilk defa yapıldı tuttu şükür inşallah devamı gelir.ben 6 7 aydır tedavi görüyordum klomen ile herşey iyi fakat olmuyordu bu ay iğne ile aşılama yapıldı tek yumurta vardı tuttu,tabi birde ben iki kere hamile kaldım ama düştüler

Anladım canım çok şükür tutmuş ilk denemede gercekten sevındım senın adına umut oluyorsunuz Allah'ın ıznıyle devamı gelır canım bende ekımde kısmetse ılk asılamamı yaptıracagım asılama yaptırma sebebınız neydı canım

inşallah seninde ilk denemende tutar canım,canım sebepsiz bide böyle deneyelim dedik nasip

Amin
canım benim çok sağol amiin, evet darısı sizlere olsun inşallah,eşimin değerleri yıkanmamış 118milyon yıkanmış 44 milyon du canım
Amin inşAllah canım sagınız iyimiş bizim bakalım o kadar çıkcakmı ameliyattan sonra baya düştü ama inş şimdi yükselir Rabbim bizede yazsın inş :)

damla 2015 canım neler yaptın aşılama öncesi ve sonrası biraz anlatırmısın vaktin varsa bende çok heyecanlıyım yarın benimkide
Canım öncekile hayırlısı olsun inşallah aşılama öncesi iğne kullandım büyüyen yumurtalar gününde tam büyümedı aşılama iptal olacaktı sonra 18.günde bi baktı büyümüş dedi bir tane istenilen boyutta var dedi ve çatlatma iğnesi verdi iğneden sonra 38.saatte aşılamayı yaptı sonra 15gün günde 1Progestan iç dedi ama ben günde 2 içtim hep dinlendim evdeydim

damla 2015 canım neler yaptın aşılama öncesi ve sonrası biraz anlatırmısın vaktin varsa bende çok heyecanlıyım yarın benimkide
Aşılama yapmadan önce karnıma usg ile baktı ve biyer sabitledi oraya usg yi tutturarak aşılamayı yaptı aşılamadan 5dk sonra feci agrim oldu ter döktüm resmen 10dk sürdü geçti şimdi diyorum iyiki olmuş o ağrı sonuç güzel olunca

Hadi bakalım hayırlı olsun canım benim bide merak ettiğim günlük hayatın nasıl devam ettiği cumartesi sünnet var gebzede ben istanbuldayım mecbur gidicez bişe olurmu kendi arabamızla gitcez ama pişman olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…