- 26 Kasım 2014
- 648
- 548
- 78
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.341
Teşekkürler, inan ben hiç evden çıkmadım bunaldım sıkıldım ağlama krizlerim oldu ama yinede çıkmadım ilk gün hiç kalkmadım sonraki günler hafif işler yaptım sana kalmış canım bana doktor yat gezme falan demedi ben kendim istedim aşılama sonrası yarım saat hastanede yatırdıHadi bakalım hayırlı olsun canım benim bide merak ettiğim günlük hayatın nasıl devam ettiği cumartesi sünnet var gebzede ben istanbuldayım mecbur gidicez bişe olurmu kendi arabamızla gitcez ama pişman olmak istemiyorum
canım öncelikle bebişin hayırlı olsun ben de aşılama yaptırdım bu gün 12. günüm adet olacakmışım gibiyim bu gün tutmadı diye korkuyorum sen de de böyle birşey oldu mucanım benim çok sağol amiin, evet darısı sizlere olsun inşallah,eşimin değerleri yıkanmamış 118milyon yıkanmış 44 milyon du canım
Sağol canım darısı sana olsun inşallah.evet bendede adet olacak mis gibi ağrılar oldu 10.gününden sonra oldu halada hafif hafif varcanım öncelikle bebişin hayırlı olsun ben de aşılama yaptırdım bu gün 12. günüm adet olacakmışım gibiyim bu gün tutmadı diye korkuyorum sen de de böyle birşey oldu mu
Bana kalsa bende yatmak istiyorum hep ama işte bazen olmuyo her istediğimiz ya da denk gelmiyo nasip kısmet artık bide eve gelince duş aldınmı namazım açısından soruyorum kimi dr önermiyomuş duşuTeşekkürler, inan ben hiç evden çıkmadım bunaldım sıkıldım ağlama krizlerim oldu ama yinede çıkmadım ilk gün hiç kalkmadım sonraki günler hafif işler yaptım sana kalmış canım bana doktor yat gezme falan demedi ben kendim istedim aşılama sonrası yarım saat hastanede yatırdı
Sen bilirsin canım yok ben duş almadım hemenBana kalsa bende yatmak istiyorum hep ama işte bazen olmuyo her istediğimiz ya da denk gelmiyo nasip kısmet artık bide eve gelince duş aldınmı namazım açısından soruyorum kimi dr önermiyomuş duşu
benimde öyle oldu bugün şiddetlendi benim de 12. ünüm ama ben test yapmadımSağol canım darısı sana olsun inşallah.evet bendede adet olacak mis gibi ağrılar oldu 10.gününden sonra oldu halada hafif hafif var
Canım belli olmaz belkide benimki gibi hamilelik belirtisidir kan versen varsa çıkar ama idrar için erken bencebenimde öyle oldu bugün şiddetlendi benim de 12. ünüm ama ben test yapmadım
sağlık ocağında verecem canım yarın versem pazartesi çıkar iyisi mi pazartesini bekleyim zaten korkuyorum ümit etmek bile güzelCanım belli olmaz belkide benimki gibi hamilelik belirtisidir kan versen varsa çıkar ama idrar için erken bence
Haklısın canımsağlık ocağında verecem canım yarın versem pazartesi çıkar iyisi mi pazartesini bekleyim zaten korkuyorum ümit etmek bile güzel
Benim gibi kanında pıhtılaşma yoksa bekle canım ben iğne kullanacağım için acele ettim öğrenmektekısmet artık verende Allah alanda bize düşen tevekkül ne yapaım biraz bekleyim
Aynen canım Rabbim ol derse oluyo gerisi boşkısmet artık verende Allah alanda bize düşen tevekkül ne yapaım biraz bekleyim
yok canım kanımda pıhtılaşmaBenim gibi kanında pıhtılaşma yoksa bekle canım ben iğne kullanacağım için acele ettim öğrenmekte
doktora git baksın belki aşılama yapar .Ya kızlar benim yumurtam sanki çatladı aşılamaya kadar bekler mi acaba
Buhün aşılamamı oldum kızlar dr bi sorun yok dedi inş hakkımızdan hayırlısı olsunhepimiz içindoktora git baksın belki aşılama yapar .
İçime doğmuş Hayatım iyiki gittin geç kalmadınBuhün aşılamamı oldum kızlar dr bi sorun yok dedi inş hakkımızdan hayırlısı olsunhepimiz için
İçime doğmuş Hayatım iyiki gittin geç kalmadın
Hayatım adetin 2. Gününden bugüne kaç gün oldu ? Bende yarın gitsem doktora 10 gün içinde aşılama olurmu diye düşündüm . Şehirdışına çıkıcam .Buhün aşılamamı oldum kızlar dr bi sorun yok dedi inş hakkımızdan hayırlısı olsunhepimiz için
hayırlısı olsun canım güzel haberler verirsin inşBuhün aşılamamı oldum kızlar dr bi sorun yok dedi inş hakkımızdan hayırlısı olsunhepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?