Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayatım adetin 2. Gününden bugüne kaç gün oldu ? Bende yarın gitsem doktora 10 gün içinde aşılama olurmu diye düşündüm . Şehirdışına çıkıcam .
Canım 1 eylül sat üçüncü gün başladım bugün 11. Günüm zaten 36 saat bugün doldu öyle aşıma saatimde oldu erken olmadı yani

Canım 1 eylül sat üçüncü gün başladım bugün 11. Günüm zaten 36 saat bugün doldu öyle aşıma saatimde oldu erken olmadı yani
Bir çok insan 16. Günde falan oluyor ben 10. Günde olmuştum . Yumurtan güzel gelişmiş Hayırlsı olsun canım .

Buhün aşılamamı oldum kızlar dr bi sorun yok dedi inş hakkımızdan hayırlısı olsunhepimiz için
İnşallah hayırlısıyla yavrunuzu kucaginiza alırsınız. Catlama olduğunu hissetmeniz üzerine mi doktora gittiniz diger yorumdan okudugum kadarıyla oyle anladimda:)) bende yeni igneye basladim yumurta takibindeyim de

İnşallah hayırlısıyla yavrunuzu kucaginiza alırsınız. Catlama olduğunu hissetmeniz üzerine mi doktora gittiniz diger yorumdan okudugum kadarıyla oyle anladimda:)) bende yeni igneye basladim yumurta takibindeyim de
Hayır canım doktorun aşılama olacım söylediği saatte gittim yumurtamın çatladığını dün akşam üstü hissettim bu arşivde okudum yum 48 saat spermler 72 saat yaşarmış Rabbim nasip etsin inşAllah o kucağıma almayı bende yaşarım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşAllah inşAllah sizdindr sorunsuz geçer herşey gelir bebişiniz

Ben de cuma günü gel demişti aşılama için . Çarşamba günü saat 1 gibi eve geldim ki çatlama belirtisi hissettim. Doktoru aradım. Çatladı galiba diye . O zaman yarın gel dedi . Perşembe gittim evet çatlamış dedi.. üzerinden 20 saati geçmiştır. Sonuç olarak tutmadı. . Daha da doktora kalsa cuma yapacakti. Neyseki farkettim. Hayırlısi tabi.. aşılama şans işi . Garantisi hiç yok. İnşallah tutar senin

Cevap icin tesekkur ederim :) basi baya sorunluydu insllah ilk aşılama m tutar yarın takip icin çağırdı ne zaman yapacak acaba :) sizin sonuç ne zaman belli olacak ilk asilamaniz mi ?

Cevap icin tesekkur ederim :) basi baya sorunluydu insllah ilk aşılama m tutar yarın takip icin çağırdı ne zaman yapacak acaba :) sizin sonuç ne zaman belli olacak ilk asilamaniz mi ?
Hadi bakalım canım hayırlısı 11 eylülde oldum ben aşılamamı nasip kısmet 26 sında test günüm 15 gün sonrası evet ilk aşılamam canım siz şuan daha olmadınız dimi aşılama

Amin inşaAllah tutar ben ultrasonda yumurtamı gördüm evet çatlamıştı dr herşey yolunda dedi ikisinin çatlamadıpını gördüm eve geldim sancım bsşladı ve çatladı ateşim çıktı 37 ye soldada yum vardı ama onu pek kaile almadılar galiba küçüktü diye zaten solda ağrım olmadı hiç spermler 72 saat yaşıyomuş inşAllah yumurtayı bulmuştur içerde :))inşAllah en kısa zamanda bizde kavuşuruz bebişlerimize isteyen herkese nasip etsin Rabbim

Hadi bakalım canım hayırlısı 11 eylülde oldum ben aşılamamı nasip kısmet 26 sında test günüm 15 gün sonrası evet ilk aşılamam canım siz şuan daha olmadınız dimi aşılama
Hayirlisi canımya insallah sonuç pozitif cikar :) asilamadan 15 gun sonra mi belli oluyormus. 3. gun igneye basladim canim yarın kontrole çağırdı aşılama için gün verecek insallah

Hayirlisi canımya insallah sonuç pozitif cikar :) asilamadan 15 gun sonra mi belli oluyormus. 3. gun igneye basladim canim yarın kontrole çağırdı aşılama için gün verecek insallah
Amin canım inşAllah tutunmuştur hayırlısıyla
Evet 15 gün dedi garanti olsun diye inş adetim gelmez o zamana kadar adetime 10 gün var şuanda sen habgi hastanede yaptırıyosun

Sonuclar dan haberdar et. Ben memorial hastanesinde yaptırıyorum canim sen ? Sorun ney vardi sizde
Tamam canım inş güzel haverler veririm :)
Bizde belirli bi sırun yoktu miyomlarım dışında onlarda bir dizi film histereskopiyle zararsız olduğu anlaşıldı ve doğal yolla gebelik elde edilebilir yazısını verdiker ben çapaya fakülteye gidiyodum sırf rapor için eşimde varikosel vardı ama bende sorun olmuş olsaydı eşim ameliyat olmayıp direk aşılama yada tüpe geçilcekti eşim 2014 haziranda ameliyatını oldu ve ameliyattan sonra gebe kalabilmem için 1 sene beklettiler eşime artık aşılama yaptırın dedi dru bu sefer gittim bidahaki adetinle gel dedi aşılama yapıcaz dediker tamm dedim gittim. Miyomların büyümüş sana tedavi uygulayamayız dediler benim sucum ne şimdi burda büyüyebileceğinisa ki bilmiyolardı Allaha havale ettim ben o doktorları bakalım dr belirgin bi sorun yok miyomlara rağmen aşılama deneyelim dedi başka hastaneye başladım ve drmdan çokmemnunum

Miyonlarin kuculdu mu yoksa kuculmeden mi başladılar canım. Onkara gore ne var bende 1.5 senedir cocuk istiyorum hepimize hayırlısıyla nasip eder insallah Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…