Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok canım oraya gitmiyorum malesef bana uzak ve ters olduğu için bırakmak zorunda kaldım.. aşılamamı gebze özel yüzyıl hastanesinde oldum koray özbay allah ondan razı olsun
Anladım canım demek gebzedesin hakkından hayırlısı olsun sen aşılamadan kaç gün sonra kan testi yaptırdın yada bata kaç gün vardı beta hcg değerin kaç çıkmıştı benimki baurama denk geliyo acildede yapmazlar bende adetime 2 gün kala yaptırsam çıkarmı

Canım sorması ayıp aşılaman ne kadar tuttu ilaçlarla birlikte bende özelde yaptıracağım önumuzdekı ay kısmetse kendımı ona göre ayarlayım dıyorum
Ne ayıbı Hayatım aşk olsun :) Daha ödeme yapmadık ve hiç fiyatı soramadık çok aceleyle başladık tedaviye.İki kutu menagon iğne aldım 220 tl tuttu iğne . Aşılama için daha Ücret konuşmadık ama benim ilk aşılamam özel hastanede oldu 1 milyar civarı tuttu ki ozaman ilaçlarım raporluydu şuan değil .

:) Hım anladım canım cok sagol tatlım ya ben bu ıkı gundur cok duygusalım korkuyorum tedırgınım nasıl olacak bılmıyorum zaman gecmıyor sankı aglamamak ıcın dunden berı zor tutuyorum kendımı bıran once ne olacaksa olsa dıyorum esıme gecen dıyorum para ayarlamamız lazım ekımde lazım olacak nıye dıyor dedım asılama ıcın ee ben ılac ıcıyorum asılama olacaksa nıye bunu ıcıyorum dedı o onla olacak zannedıyor hayırlıyla ekım bır gelseydı 3 haftamız kaldı

Ay bitanem tutma kendini Ağla . Bende ağlıyorum zaman zaman geceleri . Erkekler çocuk gibiler sanıyorlar ki ilaç içince mucize olacak . Inan senin yaşadıklarını bende yaşadım . Eşimi üroloğa zor gönderdim . Benim bütün testlerim temiz çıktı rahim filmim temiz çıktı ancak ozaman gitti . İlaçlarını hergün Peşinde gezerek saatlerce uğraşarak içiriyorum tadları kötüymüş . Ben hergün iğne oluyorum gıkım çıkmıyor . Erkekler geç idrak ediyor . Bize Düşen sabırla onları ikna etmek . Duruma onları alıştırmak ve en önemlisi sorun olduğunu kabul ettirmek . Yani olay şu her sağlıklı çiftin kendiliğinden çocuğu oluyor . Bizim olmuyor demekki bizde bir sorun var . Tedavi Lazım tedavi içinde para Lazım . Benim eşim sürekli doğal yolla olur diyordu çünkü hiç sorun yoktu bir ay spermleri çok düşük çıktı aşılama oldum tutmadı ozaman dank etti eşime . Bak dedim biz okadar mükemmel çift olsaydık aşılama tutardı. Doğal yolu bırak biz aşılama ile çocuk yapamadık . Ne kavgalar ettim ben bunlar olacak zor bir süreç sabır gerekiyor

Ben o kadar araştırıyor çabalıyorumki ne faydası ne degıl kendı rahat ben önune getırırsem yıyor ıcıyor kecıboynuzu ozu kuru ıncır cevız aldım yanımdayken verıyorum hazırlayıp getırıyorum onune ıcıyor pazartesı paket yaptım kendıne bak hergun bunlardan ye dedım aksam aradım naptın dıye sadece ılacı ıcmıs kecıboynuzu ozu ıncırı cevızı dolabında unutmus ıs yerınde ne oldu benım cabam bosuna canım sıkılıyor boyle oldugunda sankı sadece ben cabalıyorum yoruluyorum kendıısıne sorsan ee napım ılacı ıcıyorum ya zaten bu zamana kadar bebek olmayınca kendısı demeye basladı sımdıye kadar olmadıysa kesın bır sorun var dıye evet varmıs degerler dusuk cıktı galıba ısın cıddıyetınde degıl ılacla hemen duzelecek zannedıyor kendıne hıc dıkkat etmıyor laptopu almıs kucagına o gun ustune koyuyor dedım onu koyma ıste oraya ben sureklı uyarınca yuzu dusuyor bu defa ee napım bende dr dan once son ayda sansımız olsun dıye gıttım bende ınfolıc almaya basladım belkı faydası olur dıye ee sende bırseyler yapsan ya ona sorsan ılac ıcıyor daha ne yapsınkı butun caba bızde erkekelr cok tuhaf bu konuda belkı onlarda kendı ıclerınde kendılerını kotu hıssedıyor bıze yansıtmıyor olabılırler Allah'ım emeklerımızı bosa cıkarmasın en yakın zamanda meleklerımızı bıze yollasın ınsallah hayırlısıyla

Ben hergün Peşinde geziyorum ilaçlarını içirmek için . Bir gece hasta oldum mutfağa hazırladım uyudum o akşam içmemiş . Sabah uyandım delirdim resmen . Herşeyi hazırladım illaki Ağzına tutacam. Erkekler rahat pervasız anneleri paşa gibi yetiştirmiş . Sauna sıcak banyo yasak dedim gitti yaptı . Sonra sperm testi düşük çıkınca bide aşılama tutmayınca biraz aydı. Ilaç içmek onlar için büyük olay biz ameliyat oluruz narkoz alırız sesimiz çıkmaz .onların yüreğini bizimki gibi evlat hasreti yakmıyor . Benim yan komşum yeni doğurdu bebek ağladıkça bende ağlıyorum .hamile falan görünce cinleniyorum kıskanıyorum . İnşAllah bir Evladım olsunda sonra kocam rahat hayatına devam etsin kaynar suyla banyosuna devam etsin .

Aynen canım söyledıklerıne sonuna kadar katılıyorum iki gündür o kadar kötüyüm ki sürekli dua ediyorum içim ruhum sıkılıyor hiçbirşey yapmak istemiyorum sonucu merak ediyorum erkekler neden böyleler anlamıyorum annelik başka birşey demekki daha rahmimize düşmeden sevgileri yüreklerimize düşüyor ben her hamile gördüğümde iç çekiyorum her bebek gördüğümde yüzüm gülüyor eşimin kuzenin eşi doğum yaptı gidiyorum onu seviyorum kendı kuzenımın cocugunu sevıyorum istiyorumki içimde sevdıgımden bır parcam olsun canımızdan bır can buyusun onun heyecanı sarsın tekmelerını hıssedım onun ıcın herseyın en guzelının herseyını hazırlamaya baslayım mutlulugum olsun ondan guc alayım hıcbırsey canımı sıkamasın onu hissetmek yaşamak istiyorum...

Olacak bitanem o günlerde gelecek hiç merak etme ...

slm elisa bende aynı durumdayım. kocama bazen tahammül bile edemiyorum. Cep teli bilgisayarı hiç düşmüyor sunu belinden uzak tut dediğimde inat yapıyor. ilacını unutuyor söylemezsen keçiboynuzu yemiyor. yani sanki çocuk istemiyor. Bazen karşımdaki kocam mı çocuğum mu anlayamıyorum. Sürekli kontrol etmek zorundayım. Hatta aşılamam olduktan sonraki 2 gün olabildiğinde az hareket etmek istemiştim. Bana g.tünü devirip yatıyorsun dedi. Bende o sinirle kalkıp evi silip süpürdüm. Mutfak dolaplarını sildim hatta perde bile taktım. şimdi de acaba tutmadı mı diyorum. Pire için yorgan mı yaktım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…