- 13 Temmuz 2015
- 1.843
- 1.390
- 48
- 35
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.401
Dünya'nın en rahat en pervasız kocalarıda bizi bulmuş .slm elisa bende aynı durumdayım. kocama bazen tahammül bile edemiyorum. Cep teli bilgisayarı hiç düşmüyor sunu belinden uzak tut dediğimde inat yapıyor. ilacını unutuyor söylemezsen keçiboynuzu yemiyor. yani sanki çocuk istemiyor. Bazen karşımdaki kocam mı çocuğum mu anlayamıyorum. Sürekli kontrol etmek zorundayım. Hatta aşılamam olduktan sonraki 2 gün olabildiğinde az hareket etmek istemiştim. Bana g.tünü devirip yatıyorsun dedi. Bende o sinirle kalkıp evi silip süpürdüm. Mutfak dolaplarını sildim hatta perde bile taktım. şimdi de acaba tutmadı mı diyorum. Pire için yorgan mı yaktım diyorum
slm elisa bende aynı durumdayım. kocama bazen tahammül bile edemiyorum. Cep teli bilgisayarı hiç düşmüyor sunu belinden uzak tut dediğimde inat yapıyor. ilacını unutuyor söylemezsen keçiboynuzu yemiyor. yani sanki çocuk istemiyor. Bazen karşımdaki kocam mı çocuğum mu anlayamıyorum. Sürekli kontrol etmek zorundayım. Hatta aşılamam olduktan sonraki 2 gün olabildiğinde az hareket etmek istemiştim. Bana g.tünü devirip yatıyorsun dedi. Bende o sinirle kalkıp evi silip süpürdüm. Mutfak dolaplarını sildim hatta perde bile taktım. şimdi de acaba tutmadı mı diyorum. Pire için yorgan mı yaktım diyorum
Canım ben gebzede değilim tuzladayim gebze uzak ve ters olduğu için bıraktım. Ben aşılama sonrası 12.günde kanda baktırdım beta hcg 1364 dü ayrıca benimde adetime 2 gün vardıAnladım canım demek gebzedesin hakkından hayırlısı olsun sen aşılamadan kaç gün sonra kan testi yaptırdın yada bata kaç gün vardı beta hcg değerin kaç çıkmıştı benimki baurama denk geliyo acildede yapmazlar bende adetime 2 gün kala yaptırsam çıkarmı
Ilk aşılamanda mi tuttu. Hayırlı olsun bebeğin:)Canım ben gebzede değilim tuzladayim gebze uzak ve ters olduğu için bıraktım. Ben aşılama sonrası 12.günde kanda baktırdım beta hcg 1364 dü ayrıca benimde adetime 2 gün vardı
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah, evet ilk aşılamamdıIlk aşılamanda mi tuttu. Hayırlı olsun bebeğin:)
maşaAllah canım çok güzel darısı başımıza inşaAllah dr bana aşılamadan 15 gün sonra dedi ama ben adete 2 gün kala yapayı senin gibi inşAllah vardır benimde bişey daha sorcam canım aşılamadan sonra kaçıncı günündü tahlili verdiğindeCanım ben gebzede değilim tuzladayim gebze uzak ve ters olduğu için bıraktım. Ben aşılama sonrası 12.günde kanda baktırdım beta hcg 1364 dü ayrıca benimde adetime 2 gün vardı
aynısını bende yaptım sen biraz fazla coşmuşsun bizimkide bu neden burda burası neden boyle kalktım sildimm heryerislm elisa bende aynı durumdayım. kocama bazen tahammül bile edemiyorum. Cep teli bilgisayarı hiç düşmüyor sunu belinden uzak tut dediğimde inat yapıyor. ilacını unutuyor söylemezsen keçiboynuzu yemiyor. yani sanki çocuk istemiyor. Bazen karşımdaki kocam mı çocuğum mu anlayamıyorum. Sürekli kontrol etmek zorundayım. Hatta aşılamam olduktan sonraki 2 gün olabildiğinde az hareket etmek istemiştim. Bana g.tünü devirip yatıyorsun dedi. Bende o sinirle kalkıp evi silip süpürdüm. Mutfak dolaplarını sildim hatta perde bile taktım. şimdi de acaba tutmadı mı diyorum. Pire için yorgan mı yaktım diyorum
İnşallah canım darısı tüm isteyenlere olsun.2 gün kala yap varsa çıkar kesin, inşallah vardır, ben tahlili aşılamadan sonra 12. Günde verdimmaşaAllah canım çok güzel darısı başımıza inşaAllah dr bana aşılamadan 15 gün sonra dedi ama ben adete 2 gün kala yapayı senin gibi inşAllah vardır benimde bişey daha sorcam canım aşılamadan sonra kaçıncı günündü tahlili verdiğinde
Hadi canim insalalh:) cuma belki asilama icin gun verir. Benide tekrar cumartesi cagirdi catlatma iğnesinide getirememi söyledi sanırım o gun yapacakKızlar bugün kontrole gittim herşey yolunda yumiler büyüyor. iğneye devam bugün bir kutu daha aldım menagon . Cuma tekrar kontrol . Dua edin bana .
Valla bitanem bana sanki çarşamba aşılamam olur gibi geliyor ama heyacanlıyım çok ...Hadi canim insalalh:) cuma belki asilama icin gun verir. Benide tekrar cumartesi cagirdi catlatma iğnesinide getirememi söyledi sanırım o gun yapacak
Kızlar bugün kontrole gittim herşey yolunda yumiler büyüyor. iğneye devam bugün bir kutu daha aldım menagon . Cuma tekrar kontrol . Dua edin bana .
İnşAllah bitanem bugün bir kutu daha iğne aldım Allah maddi manevi emeklerimizi boşa çıkartmaz umarım.Dualarımız senınle canım hadi İnşallah olacak bebısın gelecek bu defa :)
İnşAllah bitanem bugün bir kutu daha iğne aldım Allah maddi manevi emeklerimizi boşa çıkartmaz umarım.
Benim kalçadan olduğu için hergün işten izin alıp hastaneye gidiyorum hemşire yapıyor.Hemşire bile halime acıyor 1 yıldır sürekli iğne oluyorum .Amın canım amın Rabbım yuzumuze baksın Allah herseyın kolaylıgını versın maddı manevı ıgneyı yapmasıda zor dımı canım
Benim kalçadan olduğu için hergün işten izin alıp hastaneye gidiyorum hemşire yapıyor.Hemşire bile halime acıyor 1 yıldır sürekli iğne oluyorum .
Herkesin kendi şansı ama öyle düşünüp moralini bozma boşuna. Belki senin aşılaman tutar ama başkasınınki tutmaz önemli olan senin aşılaman sen başka istatistiklere bakma bence.Anladım canım Rabbım kolaylıgını versın ben bır sayfa acmıstım hız dusuk olupta asılama yaptırıp hamıel kalan varmı dıye arkadasın bırı cevap yazmıs bız %30 hızla yaptırdık 2 negatıf asılamam var sızın 0 hıc asılamayla ugrasyma dıyor benım moral yıne coktu
Herkesin kendi şansı ama öyle düşünüp moralini bozma boşuna. Belki senin aşılaman tutar ama başkasınınki tutmaz önemli olan senin aşılaman sen başka istatistiklere bakma bence.
Hayırlısı olsun hakkımızda Allah çok büyük Allah içimize verecek o evladı ben inanıyorum . Eşime bugün dedimki buda bizim sınavımızmış . Eşim kızdı bana sınav değil bu neki dedi sınav böyle olmaz dedi. Olacak bizim bebeğimiz dedi.Bugun esım gelıyor bıraz kafam dagılır bu haftaya cok streslı basladım öylede devam edıyorum dokunsan aglayacak durumdayım aksam kuzenıme gıtmıstım cok mutsuz duruyorsun dıyor durumumuzu bılıyor resmen sevgıye ılgıye sevkate ıhtıyacım var cok duygusalım esım gelsın sadece sarılıp uyumak ıstıyorum ve hersey olacagına varacak kısmette ne varsa o olacak ama uzulmeden edemıyorum da Rabbıme dua edıyorum bana guc ver sabır ver dayanma gucu ver dıye zaman su gıbı akıp gecsın lutfen.ben cabalıyorum ama bılıyorum bu ayda olmayacak dr yolu gorunecek esım aksam ılacınıda ıcmemıs ne yapımkı ben yoruldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?