Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dünya'nın en rahat en pervasız kocalarıda bizi bulmuş .

Slm canım ahh ahh bu erkekler niye böyleler benim eşimde hareket sayısında düşüklük var ml de sayıdada biraz düşüklük var bende öyle düşünüyorum koca bebeğim diyorum onunla uğraşıyorum çocuk gibiler
asılamada normal hayatınıza devam edın dıyorlar ama bizler dikkatlı olmak ıstıyoruz bırsey olmamıstır tutunmustur ınsallah bebısın bugun kacıncı gunun asılamadan sonra aslında onlarda ıstıyor canım ama bızım gıbı duygularını bellı etmıyorlar bır kere esım bana dedı sen ben konusmyorum dıye ben ıstemıyormuyum uzulmuyormuyum zannedıyorsun dedı onlar bızım kadar rahat degıller bız baynlarda hassasız ve olabılldıgınce hassas bır donemden gecıyor onlardanda caba destek ilgi görmek istiyoruz umarım anlarlar bızlerı canım inşalla bebegınde gelmıstır

Canım ben gebzede değilim tuzladayim gebze uzak ve ters olduğu için bıraktım. Ben aşılama sonrası 12.günde kanda baktırdım beta hcg 1364 dü ayrıca benimde adetime 2 gün vardı

Canım ben gebzede değilim tuzladayim gebze uzak ve ters olduğu için bıraktım. Ben aşılama sonrası 12.günde kanda baktırdım beta hcg 1364 dü ayrıca benimde adetime 2 gün vardı
maşaAllah canım çok güzel darısı başımıza inşaAllah dr bana aşılamadan 15 gün sonra dedi ama ben adete 2 gün kala yapayı senin gibi inşAllah vardır benimde bişey daha sorcam canım aşılamadan sonra kaçıncı günündü tahlili verdiğinde

aynısını bende yaptım sen biraz fazla coşmuşsun bizimkide bu neden burda burası neden boyle kalktım sildimm heryeri

İnşallah canım darısı tüm isteyenlere olsun.2 gün kala yap varsa çıkar kesin, inşallah vardır, ben tahlili aşılamadan sonra 12. Günde verdim

Kızlar bugün kontrole gittim herşey yolunda yumiler büyüyor. iğneye devam bugün bir kutu daha aldım menagon . Cuma tekrar kontrol . Dua edin bana .
Hadi canim insalalh:) cuma belki asilama icin gun verir. Benide tekrar cumartesi cagirdi catlatma iğnesinide getirememi söyledi sanırım o gun yapacak

Hadi canim insalalh:) cuma belki asilama icin gun verir. Benide tekrar cumartesi cagirdi catlatma iğnesinide getirememi söyledi sanırım o gun yapacak
Valla bitanem bana sanki çarşamba aşılamam olur gibi geliyor ama heyacanlıyım çok ...

Amın canım amın Rabbım yuzumuze baksın Allah herseyın kolaylıgını versın maddı manevı ıgneyı yapmasıda zor dımı canım
Benim kalçadan olduğu için hergün işten izin alıp hastaneye gidiyorum hemşire yapıyor.Hemşire bile halime acıyor 1 yıldır sürekli iğne oluyorum .

Bu menagon denilen iğneyi nezaman yapsam aşırı yüzümde sivilce çıkıyor . Hormonlar kafayı yedi sanırım

Benim kalçadan olduğu için hergün işten izin alıp hastaneye gidiyorum hemşire yapıyor.Hemşire bile halime acıyor 1 yıldır sürekli iğne oluyorum .

Anladım canım Rabbım kolaylıgını versın ben bır sayfa acmıstım hız dusuk olupta asılama yaptırıp hamıel kalan varmı dıye arkadasın bırı cevap yazmıs bız %30 hızla yaptırdık 2 negatıf asılamam var sızın 0 hıc asılamayla ugrasyma dıyor benım moral yıne coktu

Herkesin kendi şansı ama öyle düşünüp moralini bozma boşuna. Belki senin aşılaman tutar ama başkasınınki tutmaz önemli olan senin aşılaman sen başka istatistiklere bakma bence.

Herkesin kendi şansı ama öyle düşünüp moralini bozma boşuna. Belki senin aşılaman tutar ama başkasınınki tutmaz önemli olan senin aşılaman sen başka istatistiklere bakma bence.

Bugun esım gelıyor bıraz kafam dagılır bu haftaya cok streslı basladım öylede devam edıyorum dokunsan aglayacak durumdayım aksam kuzenıme gıtmıstım cok mutsuz duruyorsun dıyor durumumuzu bılıyor resmen sevgıye ılgıye sevkate ıhtıyacım var cok duygusalım esım gelsın sadece sarılıp uyumak ıstıyorum ve hersey olacagına varacak kısmette ne varsa o olacak ama uzulmeden edemıyorum da Rabbıme dua edıyorum bana guc ver sabır ver dayanma gucu ver dıye zaman su gıbı akıp gecsın lutfen.ben cabalıyorum ama bılıyorum bu ayda olmayacak dr yolu gorunecek esım aksam ılacınıda ıcmemıs ne yapımkı ben yoruldum artık

Hayırlısı olsun hakkımızda Allah çok büyük Allah içimize verecek o evladı ben inanıyorum . Eşime bugün dedimki buda bizim sınavımızmış . Eşim kızdı bana sınav değil bu neki dedi sınav böyle olmaz dedi. Olacak bizim bebeğimiz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…