Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Amın canım ınsallah olacak hakkımızda hayırlısı benım esım bırsey demıyor konusmuyor hıc ben konusuyorum o dınlıyor bırsey demıyor ben ınanıyorum senın bebegın bu asıalamada gelecek Allah'ın ıznıyle

Eşim diyorki hep olumsuz bakıyorsun çünkü kendisi polyana gibi hala doğal yolla olur diyor. Valla fazlada gözüm yok sağlıklı sıhatli bir evladım olsun daha da başka bişey istemiyorum ...

Eşim diyorki hep olumsuz bakıyorsun çünkü kendisi polyana gibi hala doğal yolla olur diyor. Valla fazlada gözüm yok sağlıklı sıhatli bir evladım olsun daha da başka bişey istemiyorum ...

Kendımızı en kotusune hazırlıyoruz cunku aylarca her gunu umutla gecırdık test yapma telasına dustuk sonuc husran olunca olumlu yaklasamıyorsun artık onlar bızı tam olarak anlayamıyorlar gercegı kabullenemıyorlar galıba

Benim eşim zaten karakter olarak çok rahat insanı kanser eden tipler vardır ya öyle . Bende çok takıntılıyım sabırsızım hırçınım . Eşime kalsa biz 10 yıl doğal yolla deneyelim zaten 4 yıllık evliyim .

Aynen bızımde öyle canım benım esımde aladagdan serın olur gereken neyse yapılırsa tupse tup kısmet kendını uzmenın anlamu yok sen boyle yapınca olacak mı bende senın gıbı sabırsızım hemen olsun ıstıyorum 15 ay dıle kolay her ay bır umutla heyecanla bekledım kac defa dr gıtmeye nıyetlendım gondermedı benı en son agrılarım var dedım oyle gıttım dedım senın dr gıtmen gerekıyor gıdıp test vermesı 1 ayı buldu zaten erkekler neden bu kadar rahat bızmı acelecıyz bılmıyorumkı

Kızlar sizin için çok dua ediyorum rabbim kabul eder inşallah hepinizin gönlüne göre versin,ben bugun sağlık ocağına gittim kan verdim içim rahat etmiyo adet geçeli 6 gün oluyo bakalım ne durumda diye sonucu yarın alıcam, benim düşükler bu haftalarda olmuştu çok korkuyorum tedirgin diken üstündeyim hep, Lavaboya gitmeye korkuyorum inşallah bu benimle olur ya

Allah razi olsun. Öyle deme canim bol bol dya et sıkıntı olmaz insaah kac haftalik simdi :)

damla 2015 canım aldınmı sonucunu sakın ağır iş yapma sürekli uzan benimde tahlil günümde sağlık ocsğı ve hastaneler tatile girmiş kan vermek için randevu almıştım iptal etmişler idari izin 9 günlük tatilmiş

Canim kan tahlili için mi randevu almistin. Cumartesi catlatmayi yaoacak sanırım doktorum pazartesiye aşılama olur diye tahmin ediyorum yorumunu görünce endiselendim

Hiç is yapmıyorum canım, evet 9 gün tatil bişey söylemek istiyorum varsa aşılamadan 9 veya 10.günde kanda çıkar canım istersen beklemezsen yaptırabilirsin

Canim kan tahlili için mi randevu almistin. Cumartesi catlatmayi yaoacak sanırım doktorum pazartesiye aşılama olur diye tahmin ediyorum yorumunu görünce endiselendim
Canım evet beta hcg için sldım sağlık ocağı bizim randevusuz bakmıyo oda tatilmiş sen devlet hastanesindemi olcan pazartesinden itibaren idari izin var yani 9 gün bayram tatili dr da saldk değil heralde bi sürü ilaç kullandırdı sans yapar lar o gün nerede oturuyodun hangi hastane canım

Sağol canım ikiz olsun sağlıklı olsunda razıyım değer çok yüksek sıkıntıli bi durum değildir inşallah
İşte ikiz falan olunca yüksek çıkıyomuş buralardan okuduğum kadarıyla :) inş bi sorun çıkmaz canım içini ferah tut benimde bugün brlim çok ağrıyo adetime 5-6 gün var adet olcakmışım gibi bi his var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…