- 13 Haziran 2014
- 9.232
- 7.111
- 168
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.421
Hayırlısı olsun hakkımızda Allah çok büyük Allah içimize verecek o evladı ben inanıyorum . Eşime bugün dedimki buda bizim sınavımızmış . Eşim kızdı bana sınav değil bu neki dedi sınav böyle olmaz dedi. Olacak bizim bebeğimiz dedi.
Eşim diyorki hep olumsuz bakıyorsun çünkü kendisi polyana gibi hala doğal yolla olur diyor. Valla fazlada gözüm yok sağlıklı sıhatli bir evladım olsun daha da başka bişey istemiyorum ...Amın canım ınsallah olacak hakkımızda hayırlısı benım esım bırsey demıyor konusmuyor hıc ben konusuyorum o dınlıyor bırsey demıyor ben ınanıyorum senın bebegın bu asıalamada gelecek Allah'ın ıznıyle
Eşim diyorki hep olumsuz bakıyorsun çünkü kendisi polyana gibi hala doğal yolla olur diyor. Valla fazlada gözüm yok sağlıklı sıhatli bir evladım olsun daha da başka bişey istemiyorum ...
Benim eşim zaten karakter olarak çok rahat insanı kanser eden tipler vardır ya öyle . Bende çok takıntılıyım sabırsızım hırçınım . Eşime kalsa biz 10 yıl doğal yolla deneyelim zaten 4 yıllık evliyim .Kendımızı en kotusune hazırlıyoruz cunku aylarca her gunu umutla gecırdık test yapma telasına dustuk sonuc husran olunca olumlu yaklasamıyorsun artık onlar bızı tam olarak anlayamıyorlar gercegı kabullenemıyorlar galıba
Benim eşim zaten karakter olarak çok rahat insanı kanser eden tipler vardır ya öyle . Bende çok takıntılıyım sabırsızım hırçınım . Eşime kalsa biz 10 yıl doğal yolla deneyelim zaten 4 yıllık evliyim .
Seninki farklıymış ben karnimdn yapıyorum hergun :)Benim kalçadan olduğu için hergün işten izin alıp hastaneye gidiyorum hemşire yapıyor.Hemşire bile halime acıyor 1 yıldır sürekli iğne oluyorum .
Allah razi olsun. Öyle deme canim bol bol dya et sıkıntı olmaz insaah kac haftalik simdi :)Kızlar sizin için çok dua ediyorum rabbim kabul eder inşallah hepinizin gönlüne göre versin,ben bugun sağlık ocağına gittim kan verdim içim rahat etmiyo adet geçeli 6 gün oluyo bakalım ne durumda diye sonucu yarın alıcam, benim düşükler bu haftalarda olmuştu çok korkuyorum tedirgin diken üstündeyim hep, Lavaboya gitmeye korkuyorum inşallah bu benimle olur ya
inşallah canım inşallah şuan 5 hafta 1 günlük bakalım cuma kontrol var ne diyecek doktorAllah razi olsun. Öyle deme canim bol bol dya et sıkıntı olmaz insaah kac haftalik simdi :)
Canim kan tahlili için mi randevu almistin. Cumartesi catlatmayi yaoacak sanırım doktorum pazartesiye aşılama olur diye tahmin ediyorum yorumunu görünce endiselendimdamla 2015 canım aldınmı sonucunu sakın ağır iş yapma sürekli uzan benimde tahlil günümde sağlık ocsğı ve hastaneler tatile girmiş kan vermek için randevu almıştım iptal etmişler idari izin 9 günlük tatilmiş
Evet canım şimdi aldım adetten 2 gün önce 1364dü 8 gün sonra 63228.00 çıktıdamla 2015 canım aldınmı sonucunu sakın ağır iş yapma sürekli uzan benimde tahlil günümde sağlık ocsğı ve hastaneler tatile girmiş kan vermek için randevu almıştım iptal etmişler idari izin 9 günlük tatilmiş
Hiç is yapmıyorum canım, evet 9 gün tatil bişey söylemek istiyorum varsa aşılamadan 9 veya 10.günde kanda çıkar canım istersen beklemezsen yaptırabilirsindamla 2015 canım aldınmı sonucunu sakın ağır iş yapma sürekli uzan benimde tahlil günümde sağlık ocsğı ve hastaneler tatile girmiş kan vermek için randevu almıştım iptal etmişler idari izin 9 günlük tatilmiş
Ayy heyecanlandım senin adına maşaAllah ikiz falanmı acabaEvet canım şimdi aldım adetten 2 gün önce 1364dü 8 gün sonra 63228.00 çıktı
Cumaya gidip versem yada yarına bilmiyorum özeller yapar heralde dimiHiç is yapmıyorum canım, evet 9 gün tatil bişey söylemek istiyorum varsa aşılamadan 9 veya 10.günde kanda çıkar canım istersen beklemezsen yaptırabilirsin
Sağol canım ikiz olsun sağlıklı olsunda razıyım değer çok yüksek sıkıntıli bi durum değildir inşallahAyy heyecanlandım senin adına maşaAllah ikiz falanmı acabaYükselmiş baya değerin çünkü :)
Canım evet beta hcg için sldım sağlık ocağı bizim randevusuz bakmıyo oda tatilmiş sen devlet hastanesindemi olcan pazartesinden itibaren idari izin var yani 9 gün bayram tatili dr da saldk değil heralde bi sürü ilaç kullandırdı sans yapar lar o gün nerede oturuyodun hangi hastane canımCanim kan tahlili için mi randevu almistin. Cumartesi catlatmayi yaoacak sanırım doktorum pazartesiye aşılama olur diye tahmin ediyorum yorumunu görünce endiselendim
Yarın kaçıncı günün özeller yapar canımCumaya gidip versem yada yarına bilmiyorum özeller yapar heralde dimi
İşte ikiz falan olunca yüksek çıkıyomuş buralardan okuduğum kadarıyla :) inş bi sorun çıkmaz canım içini ferah tut benimde bugün brlim çok ağrıyo adetime 5-6 gün var adet olcakmışım gibi bi his varSağol canım ikiz olsun sağlıklı olsunda razıyım değer çok yüksek sıkıntıli bi durum değildir inşallah
Bugün 8. Günüm geçen cuma oldum 11 eylül 24-25 günde bi adet oluyorum 1 eylül satYarın kaçıncı günün özeller yapar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?