- 26 Kasım 2014
- 648
- 548
- 78
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.441
O hisler bendede çok olmuştu benimde adet ağrısı gibi ağrılarım olmuştu inşallah senin de hamileliktendir canımİşte ikiz falan olunca yüksek çıkıyomuş buralardan okuduğum kadarıyla :) inş bi sorun çıkmaz canım içini ferah tut benimde bugün brlim çok ağrıyo adetime 5-6 gün var adet olcakmışım gibi bi his var
Testi cumartesi pazar da yaptırabilirsin özelde acildeBugün 8. Günüm geçen cuma oldum 11 eylül 24-25 günde bi adet oluyorum 1 eylül sat
Yok canim memorial da olacağım sıkıntı olmaz inşallah yaCanım evet beta hcg için sldım sağlık ocağı bizim randevusuz bakmıyo oda tatilmiş sen devlet hastanesindemi olcan pazartesinden itibaren idari izin var yani 9 gün bayram tatili dr da saldk değil heralde bi sürü ilaç kullandırdı sans yapar lar o gün nerede oturuyodun hangi hastane canım
İnşaAllah adet ağrısı değildir canımO hisler bendede çok olmuştu benimde adet ağrısı gibi ağrılarım olmuştu inşallah senin de hamileliktendir canım
İnşallha canım inşallah benim ki gibi ikiz olurİnşaAllah adet ağrısı değildir canımtest için galiba pazartesiyi beklicem bide internetten normal test aldım daha elime ulaşmadı bide onlarlada denicem inşaAllah pozitifi görürüm <3 :)
Hayirli olsun canim ikizlerin :) ikiz olmasını bende cok ıstiyorum:) ailende varmiydi ikizİnşallha canım inşallah benim ki gibi ikiz olur
Sağol canımHayirli olsun canim ikizlerin :) ikiz olmasını bende cok ıstiyorum:) ailende varmiydi ikiz
Kaybolmaz insalah canim. Kaçıncı asilamandiSağol canımbende sevindim ama tuhaf ta geliyo doktor belki biri kaybolabilir dedi çift yumurta ikizi dedi ailede hiç ikiz yok canım
Anaa ben sana demiştim kesin ikiz diye :)) ay ne güzel olur inşaAllah benimde olur çok heyecanlandım şimdi:)İnşallha canım inşallah benim ki gibi ikiz olur
Bence değerlerin çok güzel inşaAllah kaybolmaz Allah yardımcın olsun şimdiden :) kaç yumurtan oluşmuştu benim sağda üç solda bi tane soldaki çok gelişmemişti amaSağol canımbende sevindim ama tuhaf ta geliyo doktor belki biri kaybolabilir dedi çift yumurta ikizi dedi ailede hiç ikiz yok canım
inşallah canım ilk aşılamamdıKaybolmaz insalah canim. Kaçıncı asilamandi
inşallah canım sağol,benim yeterince olgunlaşmış 1 tane yumurta olduğunu söylemişti doktor diğerleri küçük demişti bende anlam veremedim nasıl oldu diyeBence değerlerin çok güzel inşaAllah kaybolmaz Allah yardımcın olsun şimdiden :) kaç yumurtan oluşmuştu benim sağda üç solda bi tane soldaki çok gelişmemişti ama
hadi bakalım canım hakından hayırlısı olsuninşallah canım sağol,benim yeterince olgunlaşmış 1 tane yumurta olduğunu söylemişti doktor diğerleri küçük demişti bende anlam veremedim nasıl oldu diye
Hayırlısıyla pozitif sonuçlar alırsın canim inşallah benimde pazartesi aşılama m var. Kac cm olmustu yumurtnKızlar salı günü aşılamam var dua istiyorum :)
Birkaç yumurtam olmuş ama cm söylemediHayırlısıyla pozitif sonuçlar alırsın canim inşallah benimde pazartesi aşılama m var. Kac cm olmustu yumurtn
Catlatma ignesini ne zaman vurulacaksin. Bana kendin vur dedi bugun gece 2.5 da vuracagim. Kendi yaptırdığın hastanede vurulursan sıkıntı olmaz sistemden görürlerKızlar çatlatma iğnesi için reçete vermedi doktor , hastanede iğneydi olurken sorun çıkmaz dimi ?
Tedaviyi özel muaynanede oluyorum ama iğne için hastaneye gidicem . Hiç aklıma gelmedi reçete . Yarın gece 12 de vurulcamCatlatma ignesini ne zaman vurulacaksin. Bana kendin vur dedi bugun gece 2.5 da vuracagim. Kendi yaptırdığın hastanede vurulursan sıkıntı olmaz sistemden görürler
Sen kendine nerden yapacaksın hayatım kol mu kalçamı ?Catlatma ignesini ne zaman vurulacaksin. Bana kendin vur dedi bugun gece 2.5 da vuracagim. Kendi yaptırdığın hastanede vurulursan sıkıntı olmaz sistemden görürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?