- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.461
Koldan yada karindan yapabilirsin dedi canım ayni zamanda haber alacağız seninle inşallah :))Sen kendine nerden yapacaksın hayatım kol mu kalçamı ?
Canm merhaba aşılamanın 8 günündei gebeliği öğrendin çok erken değil mi çıkıyor mu o kadar erken ilaçların etkisi olmuyor mu bende pazartesi aşılama oldum bugün 7 gün acaba yarin yapsam bende de varsa çıkar miBugün 8. Günüm geçen cuma oldum 11 eylül 24-25 günde bi adet oluyorum 1 eylül sat
Test yaptırmadım daha canım yarın inşaAllah yaptırcam Rabbim nasip etmiştir inşaAllah eğer nasip etmemişse adetle öğrenmek istemiyorumCanm merhaba aşılamanın 8 günündei gebeliği öğrendin çok erken değil mi çıkıyor mu o kadar erken ilaçların etkisi olmuyor mu bende pazartesi aşılama oldum bugün 7 gün acaba yarin yapsam bende de varsa çıkar mi
Dün gece eşim hastaneye götürdü orda koldan yaptırdık hayatım salı sabah aşılamam var ...Koldan yada karindan yapabilirsin dedi canım ayni zamanda haber alacağız seninle inşallah :))
Hayırlı olsun canim benim. Bende hastanedeyim simdi 14.30 da aşılama var stresten sürekli tuvaletim geliyor karnım ağrıyorDün gece eşim hastaneye götürdü orda koldan yaptırdık hayatım salı sabah aşılamam var ...
Bitanem aşılama Nasıl geçtiHayırlı olsun canim benim. Bende hastanedeyim simdi 14.30 da aşılama var stresten sürekli tuvaletim geliyor karnım ağrıyor
Ben kendim enjekte etmiştim iğne ucu küçük zaten yavaşça batırdım :)Kızlar çatlatma iğnesi için reçete vermedi doktor , hastanede iğneydi olurken sorun çıkmaz dimi ?
Canim oldum asilamami insallah tutar ya 1 saat hasatenede yatırdılar progesteron verdi doktor da bugün den mi başlayacağım yarın mi sormayı unuttum.Bitanem aşılama Nasıl geçti
Hayırlısı olsun canım inşaAllah tutar ben o kadar yatmamıştım yarım saatten az yatırdılar ve progestanı ben fitil olarak kullandım aynı gün başladımCanim oldum asilamami insallah tutar ya 1 saat hasatenede yatırdılar progesteron verdi doktor da bugün den mi başlayacağım yarın mi sormayı unuttum.
Çok çok üzümdüm arkadasım ;(Kızlar 11 eyüllde aşılamam oldu ve kan testi yaptırdım negatif malesefbeta hcg 0.64
Hayırlı olsun hayatım kolay rahat geçtimiCanim oldum asilamami insallah tutar ya 1 saat hasatenede yatırdılar progesteron verdi doktor da bugün den mi başlayacağım yarın mi sormayı unuttum.
Ben hastanede oldum , korktum kendim denemedim hayatım yarın aşılamam varBen kendim enjekte etmiştim iğne ucu küçük zaten yavaşça batırdım :)
Canım iyilerdir inşallah mide bulantım mide yanması çok oluyo onlar iyi olsunda ben çekmeye razıyım..canım diğer yorumunu okudum üzülme kendini bırakma olacak inşallah hiç ummadığın anda gelecek bebişindamla 2015 canım napıyosun nasıl gidiyo ikizler nasıl :) bende evde test yaptım tek çizgi çıktı malesef bugün 11. Günüm bata 3 gün var kan testide verdim korkudan sonucu gidip alamıyorum eşim beraber gidelim dedi onu bekliyorum
Tesekkurler canim seninki de bugündu demi. Gecti şükür rahat ağrım var normal miHayırlı olsun hayatım kolay rahat geçtimi
Bende bugün oldum hayatım kasıklarda ağrı var , bakalım ...Tesekkurler canim seninki de bugündu demi. Gecti şükür rahat ağrım var normal mi
Hayırlı olsun canım benim nasıl geçtiKızlar aşılama bitti , 45 milyon sperm yıkandıktan sonra 38 milyona düştü .
Hayatım ilk aşılamada çok rahattım bugün eşimde bende aşırı heyecanlı ve gergindik . Sperm 45 milyondan 38 milyona düştü yıkanınca gayet iyi spermde az fire vermek .şuan kasıklarım ağrıyor çünkü tuvalete aşırı sıkışık bekledim . Artık beklicez bir ilaç bir jel var onları yapıcaz .Hayırlı olsun canım benim nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?