- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.481
Canim yıkama sonrası daha iyi olmuyir mu yanlış mi biliyorum. 35 milyon yuzde 65 de hareketlilik dedi bana da. Test günun ne zaman canımHayatım ilk aşılamada çok rahattım bugün eşimde bende aşırı heyecanlı ve gergindik . Sperm 45 milyondan 38 milyona düştü yıkanınca gayet iyi spermde az fire vermek .şuan kasıklarım ağrıyor çünkü tuvalete aşırı sıkışık bekledim . Artık beklicez bir ilaç bir jel var onları yapıcaz .
Hayatım sperm yıkanınca tabiki sayı düşer , şöyle düşün kötüler yavaşlar hareketsizler elimine oluyor .sadece iyiler enjekte ediliyor . Test günüm 6 ekimCanim yıkama sonrası daha iyi olmuyir mu yanlış mi biliyorum. 35 milyon yuzde 65 de hareketlilik dedi bana da. Test günun ne zaman canım
Once 10 milyondu islem sonrasi 35 oldu dedi doktorum ayy ya tutar insallah benim de 5 ekim test :)Hayatım sperm yıkanınca tabiki sayı düşer , şöyle düşün kötüler yavaşlar hareketsizler elimine oluyor .sadece iyiler enjekte ediliyor . Test günüm 6 ekim
Hızın artmıştır bitanem , kötü spermler gidince iyilerin hızı yüzde bazında artıyor . Artık başarısız ola ola profesör oldum bugün doktordan önce ben okudum analiz ettim eşimin sperm sonucunu . Ben doktora bilgi verdimOnce 10 milyondu islem sonrasi 35 oldu dedi doktorum ayy ya tutar insallah benim de 5 ekim test :)
Canım benim :) artık son başarısızlığın insallahHızın artmıştır bitanem , kötü spermler gidince iyilerin hızı yüzde bazında artıyor . Artık başarısız ola ola profesör oldum bugün doktordan önce ben okudum analiz ettim eşimin sperm sonucunu . Ben doktora bilgi verdim
İnşAllah keşke en çok bilenin ilk olsaydı ama alakasız sabır sabır sabır ...Canım benim :) artık son başarısızlığın insallah
Aynen canım elimizden gelen tek şey sabır sabır :))İnşAllah keşke en çok bilenin ilk olsaydı ama alakasız sabır sabır sabır ...
Canım benim ya digerine inşallah nasip etsin hayırlısı olsunKızlar 11 eyüllde aşılamam oldu ve kan testi yaptırdım negatif malesefbeta hcg 0.64
Canım eşinizin değerlerini yaz bskalım drlar herşeye nırmal diyolar zaten bizede normal dediler 4 senedir miyomun küçük bekleyin olur dediler şimdi miyomum büyüdü tedavi yapmıyolar bence aşılama yaptır benim gibi beklemeArkadaslar lütfen tecrubelerinizi paylaşır mısınız
Bende de esimde de sıkıntı yok, 2 ay sadece klomen kullandım gunde iki kere, yumurtalar fazla büyüdü. Bebis olmamasını büyümeye bağlamıştım. Bu ay klomen gunde bir tane kullandım, 13. günümde ovitrelle vuruldum. 21. gün kontrole gittim. Dr çatlamış dedi sıkıntı yok dedi, bu ay da olmazsa isterseniz hemen aşılamaya geçelim, isterseniz de bir kac ay klomen kullanarak evde deneyin dedi.
Şimdi aşılama yaptirayim desem, tutmazsa şimdikinden çok daha büyük yikim olacak. Çok yoruldum çok yıprandım. Eşimi de üzmek istemiyorum
Ne yapi cam bilmiyorum
Bi akil verin lütfen...
Sperm sayı 74Canım eşinizin değerlerini yaz bskalım drlar herşeye nırmal diyolar zaten bizede normal dediler 4 senedir miyomun küçük bekleyin olur dediler şimdi miyomum büyüdü tedavi yapmıyolar bence aşılama yaptır benim gibi bekleme
MaşaAllah canım çok güzel tüplerin açıksa aşılama deneyin derim kaç yıllık evlisinizSperm sayı 74
Total sperm sayı 296
Hızlı ileri 85
Yavaş ileri 0
Yerinde hareketli 10
Hareketsiz 5
Morfoloji
Normal form 30
Patolojik form 70
Ph 8
Volume 4
Görünüm opak
Likeifikasyon suresi 15 dk
Hsg çekildim tüplerim açık, hormonlar da iyiymiş, ama olmuyor ışte... 3 yıllık evliyim 2 yildir istiyoruz, 1yıldır uğraşıyoruz :)MaşaAllah canım çok güzel tüplerin açıksa aşılama deneyin derim kaç yıllık evlisiniz
İyi ne güzel :) bi sorun yoksa olur inşaAllah bende 4 senelik evliyim 3 senedir uğraşıyorum benimde tüpler açıkmış hiç bi sırun yok eşimin değerleri inişli çıkışlı ama olmicak bi sebep yok dedi aşılama oldum tutmadı adetim geldi bu sabahHsg çekildim tüplerim açık, hormonlar da iyiymiş, ama olmuyor ışte... 3 yıllık evliyim 2 yildir istiyoruz, 1yıldır uğraşıyoruz :)
Beni de dün gördüm kırmızıyı...İyi ne güzel :) bi sorun yoksa olur inşaAllah bende 4 senelik evliyim 3 senedir uğraşıyorum benimde tüpler açıkmış hiç bi sırun yok eşimin değerleri inişli çıkışlı ama olmicak bi sebep yok dedi aşılama oldum tutmadı adetim geldi bu sabah
Değerler çok güzelSperm sayı 74
Total sperm sayı 296
Hızlı ileri 85
Yavaş ileri 0
Yerinde hareketli 10
Hareketsiz 5
Morfoloji
Normal form 30
Patolojik form 70
Ph 8
Volume 4
Görünüm opak
Likeifikasyon suresi 15 dk
BENDE BAYRAMIN 1.GÜNÜ GÖRDÜM LEKE TARZINDABeni de dün gördüm kırmızıyı...Rabbim hayırlısıyla versin hepimize bi an önce, daha bekletmesin inşallah...
hayırlısı olsun canımCanım iyilerdir inşallah mide bulantım mide yanması çok oluyo onlar iyi olsunda ben çekmeye razıyım..canım diğer yorumunu okudum üzülme kendini bırakma olacak inşallah hiç ummadığın anda gelecek bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?