Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaslar 16 eylulde 1.asilamayi yaptirdik.asilamanin 6 gunu test yaptirdim 9.54 cikti 8 gunu 4.54 cikti caylatma ignesinin etkisiymis...tekrar tahlil yaptirmaya korkuyorum acaba deger catlatma ignesinin etkisi gectikten sonrami yukseliyor
İğneden 14 gün sonra kesin sonucun cıkar kanda cok erken yapmışsın testleri .. İğnenin etkisi 12 gün sürüyor belkide 14 ü buluyor ..

Merhaba ben de ilk asilama sonucumu dun ogrendim olmadi malesef..esimin degerleri dusuk oldugu icin yaptirdik ve asilamada degerleri cok iyiydi hareketlilik %94 tu..bakalim bundan sonra ne yapilacak

Ne yapacaksiniz asilama tekrar dusunuyor musunuz dr ne onerecek merak ediyorum
bnm miyomlarım var canım ameliyat önerdi dr bi acayip gel bi aşılama daha yapalım diyo bide diyo ameliyat ol ameliyattanda korkuyorum hayırlısı olsun inş hepimiz için şuan ne yapacağıma karar veremedim ama büyük olasılıkla süleymaniye kadın doğuma gitcem zeytinburnudaki siz ne yapacaksınız

Aşılama yaptiran arkadaşlar daha önce hsg yani rahim filmi cektirdinizmi? Çünkü bu film cok faydali. .tüplerin kapali olup olmadığı ortaya çıkıyor. .kapaliysa eger actirmak icin tedavi lazım. .yoksa kacdefa aşılama yapılırsa fayda etmiyor

arkadaşım bişey sorucam aşılamada sgk desteği varmı bide yaş sınırı

Bu ay asilamadan sonra yumurtam kendiliginden gelismis(ilaclar sonraki aya uyariyormus) kendimiz deneyecegiz..sonra asilamaya cagirdi dr um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…