- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.501
İğneden 14 gün sonra kesin sonucun cıkar kanda cok erken yapmışsın testleri .. İğnenin etkisi 12 gün sürüyor belkide 14 ü buluyor ..Merhaba arkadaslar 16 eylulde 1.asilamayi yaptirdik.asilamanin 6 gunu test yaptirdim 9.54 cikti 8 gunu 4.54 cikti caylatma ignesinin etkisiymis...tekrar tahlil yaptirmaya korkuyorum acaba deger catlatma ignesinin etkisi gectikten sonrami yukseliyor
Ignenin etkisi bile olsa kisa surelik bir mutluluk yasadikİğneden 14 gün sonra kesin sonucun cıkar kanda cok erken yapmışsın testleri .. İğnenin etkisi 12 gün sürüyor belkide 14 ü buluyor ..
Ewet kandaki deger canimbişey sorucam da bu 9.54 ve4.54 falan kandaki değerler mi oluyo
Ignenin etkisi bile olsa kisa surelik bir mutluluk yasadikbugunde kirmizilar geldi
Ins canim Rabbim.isteyen herkese yasatsin.kimsenin boynunu bukuk birakmasin...allah hayırlı zamanda hayırlısıyla evlat nasip etsin canım o kısa sureli mutluluk uzun süreli olsun inşallah ..
aynen canım bizimde hareketlilik %95 ti ama olmadı malesef nasipppMerhaba ben de ilk asilama sonucumu dun ogrendim olmadi malesef..esimin degerleri dusuk oldugu icin yaptirdik ve asilamada degerleri cok iyiydi hareketlilik %94 tu..bakalim bundan sonra ne yapilacak
Ne yapacaksiniz asilama tekrar dusunuyor musunuz dr ne onerecek merak ediyorumaynen canım bizimde hareketlilik %95 ti ama olmadı malesef nasippp
bnm miyomlarım var canım ameliyat önerdi dr bi acayip gel bi aşılama daha yapalım diyo bide diyo ameliyat ol ameliyattanda korkuyorum hayırlısı olsun inş hepimiz için şuan ne yapacağıma karar veremedim ama büyük olasılıkla süleymaniye kadın doğuma gitcem zeytinburnudaki siz ne yapacaksınızNe yapacaksiniz asilama tekrar dusunuyor musunuz dr ne onerecek merak ediyorum
BN çektirdim ona rağmen 2 aşılamamda negatifAşılama yaptiran arkadaşlar daha önce hsg yani rahim filmi cektirdinizmi? Çünkü bu film cok faydali. .tüplerin kapali olup olmadığı ortaya çıkıyor. .kapaliysa eger actirmak icin tedavi lazım. .yoksa kacdefa aşılama yapılırsa fayda etmiyor
BN çektirdim ona rağmen 2 aşılamamda negatif
arkadaşım bişey sorucam aşılamada sgk desteği varmı bide yaş sınırıMerhaba arkadaşlar ben 2. aşılamama start verdim.Yumurtaları uyarıcı ilaç kullanıyorum.Haftaya çarşamba doktorum kontrol edecek.Haftasonuna doğru yapılır sanırım aşılamam.Nedense sanki bu iş mucize gibi geliyor.
Bu konuda tecrübelerimizi paylaşalım istiyorum.
Aşılamayla hamile kalanlar varmı aranızda ve onların sorunları nelerdi acaba?
Ben ozel hast yaptiriyorum fakat ilaclari raporla sgk %70 civarinda karsiladi..yas siniri yok sanirim..devlette yaptirirsan bir ucret odenmiyor sanirimarkadaşım bişey sorucam aşılamada sgk desteği varmı bide yaş sınırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?