- 13 Ekim 2014
- 4.161
- 2.714
- 333
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.521
güzel sonuçlar alırsın inş şuan için bisey yapmana gerek yok 2. Günü Dr gidersin sonuçlarına bakar hormonlara daha sonrada iğneye başlatırMerhaba.Aranıza yeni katıldım.Ben de aşılama için iğneleri aldım hastaneyle görüştüğümde adetin 2.Günü gelmemi doktorun ona göre ilaçlara başlatacağını söyledi.Tam emin olamadım.Ne yapmam gerekiyor?Yardımcı olur musunuz?Yani şu anda hiçbişey yapmıyorum adet olmayı bekliyorum.Yapmam gereken bişi var mı şu aşamada?
Canim esin ilaç kullansın bence aşılama deneyin bi bence birde keciboynuzu kürü deneyin varikosel olabilir eşin bir deneyinmerhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 1,5 yıllık evliyim eşimde sprem sayısı 5,5 ml çıktı doktor aşılama kesinlikle olmaz tüp bebek yaptırmanız gerekiyor dedi dünya başıma yıkıldı.eşinde sperm sayısı düşük ama aşılama ile hamile kalanlar varmı aranızda lütfen cevap verir misiniz.Rabbim herkese hayırlı evlat nasip tsin İnşaAllah
Benim eşimin de 6 ml idi keciboynuzu kürü yaptık 1 ayda 18 ml oldu canım hatta ben sonra hamile kaldım ama kürtaj oldum kalp atışıni duymadigimuz icinteşekkür ederim canım doktor öyle olumsuz konuştu ki benimle ilaçla çok fazla artış olmaz dedi.şimdi ne yapacağımı bilemiyorum eşimde çok moralsiz evliliğimi çok kötü etkiledi bu durum.
gerçekten mi canım ya bu kadar arttırabilir miyiz.inan bana umut oldun şu anda.bebeğin için çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla evlat nasip etsin.Benim eşimin de 6 ml idi keciboynuzu kürü yaptık 1 ayda 18 ml oldu canım hatta ben sonra hamile kaldım ama kürtaj oldum kalp atışıni duymadigimuz icin
Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde İnsallah.bende hemen tüp bebek düşünmedim.aşılamada belki nasip olur bebeğimiz.sadece doktorun olumsuz konuşması beni çok üzdü.Canım bende şuanda aşılama yaptırdım inşallah hepimiz en yakın zamanda güzel haberler alırız...benim arkadaşımın eşinin 3 milyon toplam spermi vardı tüp bebekle hamile kaldı aşılama içinde 5 milyon yeterli
Evet ben kendim yaşadım hatta eşim de ileri derece varikosel bile vardıgerçekten mi canım ya bu kadar arttırabilir miyiz.inan bana umut oldun şu anda.bebeğin için çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla evlat nasip etsin.
Dualarınizam muhtacım arkadaşlar bende çatlatma iğnesi yaptirdim bu ay inşallah olur ve saglicakla kucağımıza aliruzinşaallah canım Allah müslümanın birbirine ettiği duayı kabul edermiş.bizimde duadan başka çaremiz yok.Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı salih evlat nasip etsin.Amin
İnşaallah bebegin bu ay sana merhaba der canım.Dualarınizam muhtacım arkadaşlar bende çatlatma iğnesi yaptirdim bu ay inşallah olur ve saglicakla kucağımıza aliruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?