- 13 Ekim 2014
- 4.161
- 2.714
- 333
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.541
İnşallah canım hepimizeİnşaallah bebegin bu ay sana merhaba der canım.
Canım inşaallah aşılama sonucunda müjdeli haberi alırsın.Arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım. Aşılama sürecine başladık biz de eşimle. 2,5 yıllık evliyim. Eşimde de bende de sorun çıkmadı. Doktor aşılama ile başladu. Çapa hast.de devam ettiriyoruz süreci. Salı günü aşılama yapılacak. Rabbim dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. O'nun mucizeleri sonsuz.. umudunuzu kaybetmeyin..ben umutluyum
Canım inşaallah aşılama sonucunda müjdeli haberi alırsın.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız . Bizde başlayacağız bu ay aşılama tedavisine nasıl bir süreç gerektiriyor biraz bilgi verirmisin lütfenArkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım. Aşılama sürecine başladık biz de eşimle. 2,5 yıllık evliyim. Eşimde de bende de sorun çıkmadı. Doktor aşılama ile başladu. Çapa hast.de devam ettiriyoruz süreci. Salı günü aşılama yapılacak. Rabbim dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. O'nun mucizeleri sonsuz.. umudunuzu kaybetmeyin..ben umutluyum
İnşallah sizin süreciniz hayırlısıyla sonuçlanır. Başlangıçta sizden hormon testi, yumurtalık testi olan amh testi rahim filmi ve eşinizin spermiyogram sonucunu istiyorlar.Rapor çıktıktan sonra ilaçlarınızı aldırıyorlar. Yumurta geliştirici(gonal-f) iğne vuruluyorsunuz her gün aynı saatte ve belli günlerde yumurta takibi için kontrole çağırıyorlar. Eğer gelişen yumurta yoksa yada az gelişmişse iğnenin dozunu arttırıyorlar. Belli büyüklüğe gelince ki genelde 15mm üzeri, yumurta çatlatma iğnesini vurduruyorlar. eşinizden transfer için örnek alıp hazırlıyorlar(üroloji bölümünde)İki gün sonra da transfer gerçekleştiriliyor.ilaçlar raporlu 325tl tuttu. Hastanede tanıştığım arkadaşlardan raporsuz alan vardı 750tl tutmuş. Benim şimdiye kadar hazırladığım bunlar.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız . Bizde başlayacağız bu ay aşılama tedavisine nasıl bir süreç gerektiriyor biraz bilgi verirmisin lütfen
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz aşağı yukarı nasıl bir yoldan geçeceğimiz hakkında bir fikir sahibi oldum. Sen nerde yaptırıyorsun biz Izmir Irenbe de başlayacağız yani öyle olur diye düşünüyorumİnşallah sizin süreciniz hayırlısıyla sonuçlanır. Başlangıçta sizden hormon testi, yumurtalık testi olan amh testi rahim filmi ve eşinizin spermiyogram sonucunu istiyorlar.Rapor çıktıktan sonra ilaçlarınızı aldırıyorlar. Yumurta geliştirici(gonal-f) iğne vuruluyorsunuz her gün aynı saatte ve belli günlerde yumurta takibi için kontrole çağırıyorlar. Eğer gelişen yumurta yoksa yada az gelişmişse iğnenin dozunu arttırıyorlar. Belli büyüklüğe gelince ki genelde 15mm üzeri, yumurta çatlatma iğnesini vurduruyorlar. eşinizden transfer için örnek alıp hazırlıyorlar(üroloji bölümünde)İki gün sonra da transfer gerçekleştiriliyor.ilaçlar raporlu 325tl tuttu. Hastanede tanıştığım arkadaşlardan raporsuz alan vardı 750tl tutmuş. Benim şimdiye kadar hazırladığım bunlar.
. Umarım yardımcı olmuşumdur
Ben istanbulda yaşıyorum çapa hastanesinde yaptırıyorum. Aynı yaştayız. Bende 2,5 yıllık evliyim..Aminnn inşallah ☺....Ç
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz aşağı yukarı nasıl bir yoldan geçeceğimiz hakkında bir fikir sahibi oldum. Sen nerde yaptırıyorsun biz Izmir Irenbe de başlayacağız yani öyle olur diye düşünüyorum31 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
Salı günü için bol şans diliyorum sanaBen istanbulda yaşıyorum çapa hastanesinde yaptırıyorum. Aynı yaştayız. Bende 2,5 yıllık evliyim..Aminnn inşallah ☺....
Çok sağol.. bu arada yine bu sitede okumuştum sanırım..ananas ı 4-5 günlük dilimleyip aşılamadan bikaç gün önce ve sonra yiyince spermlerin tutunmasını kolaylaştırıyor diye okumuştum. Daha fazla yenirse düşüğe sebep olabiliyormuş.. kulaktan dolma bi bilgi ama yine de bilgin olsunSalı günü için bol şans diliyorum sana
Teşekkür ederim biz bugün ön görüşmeye gidiyoruz bakalım ne diyecekler aşılama süreci başlarsa onları da araştırırım artıkÇok sağol.. bu arada yine bu sitede okumuştum sanırım..ananas ı 4-5 günlük dilimleyip aşılamadan bikaç gün önce ve sonra yiyince spermlerin tutunmasını kolaylaştırıyor diye okumuştum. Daha fazla yenirse düşüğe sebep olabiliyormuş.. kulaktan dolma bi bilgi ama yine de bilgin olsun
Hofe doktor görüşmeniz nasıl geçti?BİR ARKADAŞIM AŞILAMA YAPTIRDI; BİR SÜRÜ ŞEY YEMEDİ, MAYALI EKMEK YEMEDİ, HEP ET YEDİ, RAFADAN YUMURA YEDİ BENİM DR ŞİMDİLİK BİŞEY SÖYLEMEDİ. SİZİN DR LARINIZ BÖYLE BİŞEY DEDİ Mİ,,,,,,,
Hofe doktor görüşmeniz nasıl geçti?
Güzeli; eğer devlet hastanesinde başlıyorsanız sürece genelde yeme üçme konusunsa bişey demiyorlar. Özel hastanede yaptırıyorsanız belki söyleyebilir. Et için gezen hayvansa yiyin diye okumuştum. Daha çok sebze meyve ağırlıklı beslenme okudum nette..
Senden istediği testleri devlet hastahanesi kadın hastalıkları bölümünden yazdırabilirsin. Bizden yani eşimden ilk spermiyogram istendiğinde eşimle daha yakındaki devlet hastanesine gidip dahiliye bölümünden yazdırmıştık. Sonucu çapaya götürmüştük.Testleri istedi bir sürü devlet haatenesinde yaptırabilirsiniz dediAdetliyken sonuçlarla gelin dedi eşimden de istedi kan testleri ve spermiyografi geldiğinizde karar verelim tüp mü yoksa aşılama mı yapacağımıza dedi şimdi istediği testi hangi bölüm yapar hastanede diye düşünüyorum sen yarın kaçta gideceksin aşılama için L last_desire ??
Hadi inşallah sorunsuz kolayca gerçekleşir aşılaman güzel haberlerini bekliyorum senin eşinden kan testi istemişlermiydi ??Senden istediği testleri devlet hastahanesi kadın hastalıkları bölümünden yazdırabilirsin. Bizden yani eşimden ilk spermiyogram istendiğinde eşimle daha yakındaki devlet hastanesine gidip dahiliye bölümünden yazdırmıştık. Sonucu çapaya götürmüştük.
Yarın saat 10:00da aşılama yapılacak. Sekiz gibi eşimden sperm örneklerini alacaklar. 10:00a kadar sonuç anca yetişirmiş..
Çok sağol canım. Evet istemişlerdi. Onunda hormon değerlerine bakmışlardı.Hadi inşallah sorunsuz kolayca gerçekleşir aşılaman güzel haberlerini bekliyorum senin eşinden kan testi istemişlermiydi ??
dualarımız seninleSenden istediği testleri devlet hastahanesi kadın hastalıkları bölümünden yazdırabilirsin. Bizden yani eşimden ilk spermiyogram istendiğinde eşimle daha yakındaki devlet hastanesine gidip dahiliye bölümünden yazdırmıştık. Sonucu çapaya götürmüştük.
Yarın saat 10:00da aşılama yapılacak. Sekiz gibi eşimden sperm örneklerini alacaklar. 10:00a kadar sonuç anca yetişirmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?