- 8 Mart 2015
- 53
- 6
- 6
- 41
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.561
Sağol canım... özelde yaptırmk bile stresini yarı yarıya azaltmalı..muhtemelen her konuda devlet hastanesinden daha titiz yönlendirilirsin.. buara biraz polyannacılık yapmaya çalış.. sadece bu konuda değil her şeye gülümseyerek yaklaş...ve sürece başladığınızı çok kişi bilmesin..ne kadar çok kişi bilirse o kadar soru sorulur ve seni iyice strese sokar..dualarımız seninle
inş güzel haberlerini alırsın canımKızlar az önce çıktım aşılama işlemindn..gayet acısız sancısız bişey...doktor bugün dinlen sonra günaşırı ilişki dedi.. şimdi geriye 2hafta beklemek kaldı
Hadi geçmiş olsun iyi haberlerini alırız inşallah dikkat et sen 2 hafta koru kendini Ayy heyecanlandım birden. Sen tedaviye başladığını çok kimseye söylemedin miKızlar az önce çıktım aşılama işlemindn..gayet acısız sancısız bişey...doktor bugün dinlen sonra günaşırı ilişki dedi.. şimdi geriye 2hafta beklemek kaldı
inşallah hayırlı haberler alırsın canım.........Kızlar az önce çıktım aşılama işlemindn..gayet acısız sancısız bişey...doktor bugün dinlen sonra günaşırı ilişki dedi.. şimdi geriye 2hafta beklemek kaldı
Bemce gün aşırı ilişkiye devam edin aşılama öncesi kullandığın ilaçlar yumurtalıkları uyardığı için 1ay boyunca benzer şans oranın oluyormuş. Bozma moralini hemen..ayrıca bildiğim kadarı ile 5hafta olmadan idrarda çok kolay belli olmuyor kan testi yaptır bence...Kızlar Günaydın herkese bugün asilama günü dahil 12. Günüm idrar testi yaptım negatif çıktıçok moralim bozuldu acaba hala şansım olabilir mi
İnşallah canım tesekkurcederim cevabın için...Bemce gün aşırı ilişkiye devam edin aşılama öncesi kullandığın ilaçlar yumurtalıkları uyardığı için 1ay boyunca benzer şans oranın oluyormuş. Bozma moralini hemen..ayrıca bildiğim kadarı ile 5hafta olmadan idrarda çok kolay belli olmuyor kan testi yaptır bence...
İnşallah canım tesekkurcederim cevabın için...
Canm doktor herhangi bir şikayetin olur dedi mi?? L last_desireHadi geçmiş olsun iyi haberlerini alırız inşallah dikkat et sen 2 hafta koru kendini Ayy heyecanlandım birden. Sen tedaviye başladığını çok kimseye söylemedin mi
Yok canım demedi. Ama eve geldiğimde tuvalete çıktığımda çok az kan geldi. Lekelenme gibi. Aradım;bugün için normal dedi. Zaten nettede araştırdığımda görmüştüm aynı günde kekelenme tarzında olabilir ertesi güne kalmaz yazıyordu.ben garantiye almak için yine de aradımCanm doktor herhangi bir şikayetin olur dedi mi?? L last_desire
Iyi inşallah şikayetin olmaz çünkü bazılarında kramp gibi bazılarında gaz gibi skntılar oluyormuş Sen yine de çok yorma kendiniYok canım demedi. Ama eve geldiğimde tuvalete çıktığımda çok az kan geldi. Lekelenme gibi. Aradım;bugün için normal dedi. Zaten nettede araştırdığımda görmüştüm aynı günde kekelenme tarzında olabilir ertesi güne kalmaz yazıyordu.ben garantiye almak için yine de aradım
ay inşallah yaa..Eve geldiğimden beri durmasan uzanıp dinleniyorum..iki üç günlük yemeğimi bile ayarlayıp öyle gittim doktora..Iyi inşallah şikayetin olmaz çünkü bazılarında kramp gibi bazılarında gaz gibi skntılar oluyormuş Sen yine de çok yorma kendini
İnşallah 2 hafta sonra o güzel haberle her şeyi unutursunay inşallah yaa..Eve geldiğimden beri durmasan uzanıp dinleniyorum..iki üç günlük yemeğimi bile ayarlayıp öyle gittim doktora..
Aminnnnİnşallah 2 hafta sonra o güzel haberle her şeyi unutursun
o koltuk senin bu koltuk benim takılıyorum evdeL last_desire nasılsın ?? Nasıl geçiyor dinlenmen:)
Çalışıyormusun normalde :) evde olmanın tadını çıkar bu arada :) ay Ewt ya ciddi skıntı oluyormuş gaz ya da batma gibi umarım çok fazla olmaz hemen geçer şikayetlerino koltuk senin bu koltuk benim takılıyorum evdeHoffe ☺☺ ama sanırım dediğin gaz problemi biraz bende de oluştu
Çocuk mevzusu yüzünde işten ayrıldım. Sürekli izin almak biraz sıkıntı oluyordu. Devlet hastanesinde yaptırınca da bürokratik süreç daha da uzadığından mecburen işten ayrıldım.Çalışıyormusun normalde :) evde olmanın tadını çıkar bu arada :) ay Ewt ya ciddi skıntı oluyormuş gaz ya da batma gibi umarım çok fazla olmaz hemen geçer şikayetlerin
Sağlıkla olsun.bebek biraz da büyüsün başlarsın yine çalışmayaÇocuk mevzusu yüzünde işten ayrıldım. Sürekli izin almak biraz sıkıntı oluyordu. Devlet hastanesinde yaptırınca da bürokratik süreç daha da uzadığından mecburen işten ayrıldım.
Gaz sorunu içinde ayaklarımı sıcak tutup çok rahatsız olduğumda sıcak su kesesi ile durumu hafiflettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?