Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Pko vrmi ilk asilamami cnm bnde 2 kasimda yptrdm asilama bkliyrm esinin dgerleri nsldi kac ymurtn vrdi anlatr msn ck krkuyrm olmayack yne die

bizde bu ay aşılama yaptırcaz adetin 2.günü yani 31 ekimde doktora gittik ultrasyon baktı tamam başlayabilirz dedi sürece klomen verdi 10 tablet var icinde sabah akşam iç dedi 5 kasıma randevu verdi gittim yumurtalara baktı çok iyi durum dedi klomen kullanmaya devam dedi. 9 kasım yani bugünde randevum var bakalım nezaman yapılacak çatlatma iğnesi ve sonrasında aşılama

sizlerin kaçıncı günlerinizde aşılamanız yapıldı. kişiden kişiye farklılık gösteren bişe ama yinede paylaşırmısınız arkadaşlar fikir olur hiç değilse

D dehaaa nasıl geçti Dr görüşmen ??

Merhaba arkadaşlar ben iki yıllık evliyim bir yıldır tedavi görüyorum doktoruma göre esimde de bende de bi sorun yok ama gebede kalamiyorum iki kez ovitrelle kullandim gebelik olmadi on gün önce ilk asilamam yapildi dort gün sonra teste gidicektim ama bugün önce kırmızı sonra kahverengi lekelenme oldu bi kac saat sürdü sonra kesildi umitsizlige kapildim kanamasi olupta hamile kalan varmi bilgi verirseniz sevinirim cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…