- 8 Mart 2015
- 53
- 6
- 6
- 41
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.581
İnşallah aşı tutarda ..ben evde takılmaya razıyımSağlıkla olsun.bebek biraz da büyüsün başlarsın yine çalışmaya
Inşallah canm inşallahİnşallah aşı tutarda ..ben evde takılmaya razıyım
Nasıl canm geçti mi şikayetlerin ??Inşallah canm inşallah
Tekrar yaptırdın mı Z Zeynep8987 test ??Kızlar Günaydın herkese bugün asilama günü dahil 12. Günüm idrar testi yaptım negatif çıktıçok moralim bozuldu acaba hala şansım olabilir mi
Yok canım yapma gereği duymadım çünkü 0 ciktiTekrar yaptırdın mı Z Zeynep8987 test ??
Aynen canım Rabbimin takdiri napalım... sadece bazen sanki hiçbir zaman olmayacak gibi düşünceler beni korkutuyor
umudunu hiç kaybetme Allah o kadar büyük kiAynen canım Rabbimin takdiri napalım... sadece bazen sanki hiçbir zaman olmayacak gibi düşünceler beni korkutuyor
Ilk asilamami cnmSağol canımbende sevindim ama tuhaf ta geliyo doktor belki biri kaybolabilir dedi çift yumurta ikizi dedi ailede hiç ikiz yok canım
Pko vrmi ilk asilamami cnm bnde 2 kasimda yptrdm asilama bkliyrm esinin dgerleri nsldi kac ymurtn vrdi anlatr msn ck krkuyrm olmayack yne dieCanım iyilerdir inşallah mide bulantım mide yanması çok oluyo onlar iyi olsunda ben çekmeye razıyım..canım diğer yorumunu okudum üzülme kendini bırakma olacak inşallah hiç ummadığın anda gelecek bebişin
D dehaaa nasıl geçti Dr görüşmen ??bizde bu ay aşılama yaptırcaz adetin 2.günü yani 31 ekimde doktora gittik ultrasyon baktı tamam başlayabilirz dedi sürece klomen verdi 10 tablet var icinde sabah akşam iç dedi 5 kasıma randevu verdi gittim yumurtalara baktı çok iyi durum dedi klomen kullanmaya devam dedi. 9 kasım yani bugünde randevum var bakalım nezaman yapılacak çatlatma iğnesi ve sonrasında aşılama
sizlerin kaçıncı günlerinizde aşılamanız yapıldı. kişiden kişiye farklılık gösteren bişe ama yinede paylaşırmısınız arkadaşlar fikir olur hiç değilse
Bugun aşılama yapıldııı insallahh sonuç olumlu olurrrr:)
İğnen ne zaman yapıldı ??Bugun aşılama yapıldııı insallahh sonuç olumlu olurrrr:)
Hayırlısı olur inşallahDoktorum 36 saat önce yapılacak demişti pazartesi gece 12de iğnem yapildi bugün 12 gibi de aşılama yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?