- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.601
İnşallah evet ilk ve İnşallah ta Son olur :) izmirdeym ben burda özel bi hastanede yatrdm. Senin kaçıncı günün nezaman test yapan benim ayin 26sinda kanda yapılacak testle belli olcakHayırlısı olur inşallahsenin ilk aşılama mı nerde yaptırdınız ?? Ben de bekleme aşamasındayım şu an:) sizlerden güZrl haberler duymak istiyorum
Benim henüz yapılmadı aşılama daha doğrusu belki aşılama da olmayabilir bir daha ki muayenede karar verilecek kan testleri sonucuna göre izmir de nerede yaptırdın?? Ben irenbeye gidiyorumİnşallah evet ilk ve İnşallah ta Son olur :) izmirdeym ben burda özel bi hastanede yatrdm. Senin kaçıncı günün nezaman test yapan benim ayin 26sinda kanda yapılacak testle belli olcak
Bnde bkliyrm bkleme asamasndym kac ymrtnz oldu pko vrmi sperm dgerlernz kacti 2 kasimda oldm asilama bnİnşallah evet ilk ve İnşallah ta Son olur :) izmirdeym ben burda özel bi hastanede yatrdm. Senin kaçıncı günün nezaman test yapan benim ayin 26sinda kanda yapılacak testle belli olcak
Selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum... 5 yıldır evliyim çok hastane gezdik ama olmadı9 eylül hastanesinde ilk aşılamamı yapıyorum...dualarınızı bekliyorum bide o hastane hakında bilginiz varmı
Selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum... 5 yıldır evliyim çok hastane gezdik ama olmadı9 eylül hastanesinde ilk aşılamamı yapıyorum...dualarınızı bekliyorum bide o hastane hakında bilginiz varmı
Allah yardımcın olsun inşallah iyi sonuç alırsın Hastane hakkında bir bilgim yok ben de başlıcam artık nasip olursa. Seninle aynı zamanda aşılama sürecini yaşayacağız galiba. Senin ne Zaman başlayacak??Selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum... 5 yıldır evliyim çok hastane gezdik ama olmadı9 eylül hastanesinde ilk aşılamamı yapıyorum...dualarınızı bekliyorum bide o hastane hakında bilginiz varmı
15 kasımda adet olacam 2. gününde aşılamam başlayacak allah nasip ederse inşaallah sende güzel sonuç alırsın.. HaberleşelimAllah yardımcın olsun inşallah iyi sonuç alırsın Hastane hakkında bir bilgim yok ben de başlıcam artık nasip olursa. Seninle aynı zamanda aşılama sürecini yaşayacağız galiba. Senin ne Zaman başlayacak??
Medicalparkta yaptırdım daha doğrusu benim doktorum gözde Hastanesindeki prof doktor mesut haşmet ozsoy bütün muayeneleri ona yaptırdım ama gözde hastanesinde tüp bebek merkezi yokmuş bana aracı olup medikal parka yönlendirdi aşılama Medicalparkta yapildiBenim henüz yapılmadı aşılama daha doğrusu belki aşılama da olmayabilir bir daha ki muayenede karar verilecek kan testleri sonucuna göre izmir de nerede yaptırdın?? Ben irenbeye gidiyorum
Kaç yumurtam olduğunu kimse söylemedi bende heyecandanmidir bilmiom sormadm ama doktor bakarken sanki 3 tane gördüm ama ne desem yalan olur. Pko ney bilmiyorum demekki bende yok :) sperm değeride bi kağıt verdiler ama okadar çok şey yazıyor ki neye bakmam lazm anlamadm ama resmini çekip yollim sen değerlendir olurmu biliyorsan?Bnde bkliyrm bkleme asamasndym kac ymrtnz oldu pko vrmi sperm dgerlernz kacti 2 kasimda oldm asilama bn
Olr canim pko polikistik over dmek hamilesin dmi ozelden yolla resmi sen banaKaç yumurtam olduğunu kimse söylemedi bende heyecandanmidir bilmiom sormadm ama doktor bakarken sanki 3 tane gördüm ama ne desem yalan olur. Pko ney bilmiyorum demekki bende yok :) sperm değeride bi kağıt verdiler ama okadar çok şey yazıyor ki neye bakmam lazm anlamadm ama resmini çekip yollim sen değerlendir olurmu biliyorsan?
Bnmde 2 kasimda yapildi bkliyrm adr blortilerm bsladi ck krkuyrm adt olmktnAşılama dün yapıldı sonuç 26kasimda belli olucak
Hadi bakalım hayırlısı haberleşelim fikir alışverişi iyi olur15 kasımda adet olacam 2. gününde aşılamam başlayacak allah nasip ederse inşaallah sende güzel sonuç alırsın.. Haberleşelim
Bnde 2 kasimda asilama oldm bkliyrm adt blrtilerm bsladi coook krkuyrmHadi bakalım hayırlısı haberleşelim fikir alışverişi iyi olur
Ben de duymuştum medicali memnun kaldın mı?? Ben irenbe yi tercih ettim tek işi diyeMedicalparkta yaptırdım daha doğrusu benim doktorum gözde Hastanesindeki prof doktor mesut haşmet ozsoy bütün muayeneleri ona yaptırdım ama gözde hastanesinde tüp bebek merkezi yokmuş bana aracı olup medikal parka yönlendirdi aşılama Medicalparkta yapildi
inşallah olmaz adetinBnde 2 kasimda asilama oldm bkliyrm adt blrtilerm bsladi coook krkuyrm
Ins ya cok korkuyrm ilk asilamam ins tutar ins ins ins dua et bna ne olr kritik gnlerdyimmİ
inşallah olmaz adetin
Ederim tabii etmem miIns ya cok korkuyrm ilk asilamam ins tutar ins ins ins dua et bna ne olr kritik gnlerdyimm
ozel bi hastanede yptrdm cnm 21 mlyn spermle hareket 80 diEderim tabii etmem minerede yaptırdın aşılamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?