Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlısı olur inşallah senin ilk aşılama mı nerde yaptırdınız ?? Ben de bekleme aşamasındayım şu an:) sizlerden güZrl haberler duymak istiyorum
İnşallah evet ilk ve İnşallah ta Son olur :) izmirdeym ben burda özel bi hastanede yatrdm. Senin kaçıncı günün nezaman test yapan benim ayin 26sinda kanda yapılacak testle belli olcak

İnşallah evet ilk ve İnşallah ta Son olur :) izmirdeym ben burda özel bi hastanede yatrdm. Senin kaçıncı günün nezaman test yapan benim ayin 26sinda kanda yapılacak testle belli olcak
Benim henüz yapılmadı aşılama daha doğrusu belki aşılama da olmayabilir bir daha ki muayenede karar verilecek kan testleri sonucuna göre izmir de nerede yaptırdın?? Ben irenbeye gidiyorum

Bnde bkliyrm bkleme asamasndym kac ymrtnz oldu pko vrmi sperm dgerlernz kacti 2 kasimda oldm asilama bn

Selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum... 5 yıldır evliyim çok hastane gezdik ama olmadı9 eylül hastanesinde ilk aşılamamı yapıyorum...dualarınızı bekliyorum bide o hastane hakında bilginiz varmı

Allah yardımcın olsun inşallah iyi sonuç alırsın Hastane hakkında bir bilgim yok ben de başlıcam artık nasip olursa. Seninle aynı zamanda aşılama sürecini yaşayacağız galiba. Senin ne Zaman başlayacak??

15 kasımda adet olacam 2. gününde aşılamam başlayacak allah nasip ederse inşaallah sende güzel sonuç alırsın.. Haberleşelim

Benim henüz yapılmadı aşılama daha doğrusu belki aşılama da olmayabilir bir daha ki muayenede karar verilecek kan testleri sonucuna göre izmir de nerede yaptırdın?? Ben irenbeye gidiyorum
Medicalparkta yaptırdım daha doğrusu benim doktorum gözde Hastanesindeki prof doktor mesut haşmet ozsoy bütün muayeneleri ona yaptırdım ama gözde hastanesinde tüp bebek merkezi yokmuş bana aracı olup medikal parka yönlendirdi aşılama Medicalparkta yapildi

Bnde bkliyrm bkleme asamasndym kac ymrtnz oldu pko vrmi sperm dgerlernz kacti 2 kasimda oldm asilama bn
Kaç yumurtam olduğunu kimse söylemedi bende heyecandanmidir bilmiom sormadm ama doktor bakarken sanki 3 tane gördüm ama ne desem yalan olur. Pko ney bilmiyorum demekki bende yok :) sperm değeride bi kağıt verdiler ama okadar çok şey yazıyor ki neye bakmam lazm anlamadm ama resmini çekip yollim sen değerlendir olurmu biliyorsan?

Olr canim pko polikistik over dmek hamilesin dmi ozelden yolla resmi sen bana

Ben de duymuştum medicali memnun kaldın mı?? Ben irenbe yi tercih ettim tek işi diye medicalde toplam kaç liraya mal oldu aşılaman ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…