- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.621
Yani herhangi bir sorun yaşamadım gayet ilgililerden hoşuma gitti sadece aşılama için 900tl verdk (aşılama sürecindeki muayeneler catlatma ignesi haric)Ben de duymuştum medicali memnun kaldın mı?? Ben irenbe yi tercih ettim tek işi diyemedicalde toplam kaç liraya mal oldu aşılaman ??
İnşallah olmazsa ve guzel Haberlerini alırız sanada aşılamanın yapıldığı aksam ve ertesi sabah tekrar birlikte olun dediler mi bana dediler deBnmde 2 kasimda yapildi bkliyrm adr blortilerm bsladi ck krkuyrm adt olmktn
Toplamda ne kadar oldu ?? İlaçlar falan?? Bir de medicalin muayene ücreti ne kadar irenbe de 250Yani herhangi bir sorun yaşamadım gayet ilgililerden hoşuma gitti sadece aşılama için 900tl verdk (aşılama sürecindeki muayeneler catlatma ignesi haric)
Ins cnm ck krkuyrm cooookİ
inşallah olmaz adetin
Ins cnm ck krkuyrm cooook
Ama stres yapmaman gerekiyoIns cnm ck krkuyrm cooook
Allah hepimize yardım etsin ben bugün yaşın okuttum 41 taneHadi bakalım hayırlısı haberleşelim fikir alışverişi iyi olur
Elimde deilkiiiA
Ama stres yapmaman gerekiyo
Dediğim gibi ben medikalde sadece aşılama yaptırdım öncesinde gözde hastanesine gidiodum doktorum ordayım o yüzden muayene ücretlerini bilmiyorum ama 70 diye duymuştum sanki emin değilim. Benim gittiğim gözde hastanesindede muayene ücreti 78 tlToplamda ne kadar oldu ?? İlaçlar falan?? Bir de medicalin muayene ücreti ne kadar irenbe de 250
Teşekkür ederim bakalım yarın ki görüşmeyi hayırlısı ile atlatalım daDediğim gibi ben medikalde sadece aşılama yaptırdım öncesinde gözde hastanesine gidiodum doktorum ordayım o yüzden muayene ücretlerini bilmiyorum ama 70 diye duymuştum sanki emin değilim. Benim gittiğim gözde hastanesindede muayene ücreti 78 tl
Senin adet belirtileri ne durumda ne zaman kan testi vercem ?Elimde deilkiii
İnşallah yarın görüşmeden sonra msjmi bekliyoruz nasl geçtiğine dairTeşekkür ederim bakalım yarın ki görüşmeyi hayırlısı ile atlatalım daumarım senin de ilk son aşılaman olur :)
Blmiyrm vermeye krkuyrm bn kan testi dsnmuyrm vermeyiSenin adet belirtileri ne durumda ne zaman kan testi vercem ?
Ee ne zaman adetin??Blmiyrm vermeye krkuyrm bn kan testi dsnmuyrm vermeyi
İnşallah güzel şeyler söylerİnşallah yarın görüşmeden sonra msjmi bekliyoruz nasl geçtiğine dair
İnşallahhhİnşallah güzel şeyler söyler
Ben de 2 gün önce ist. Surp pirgiç hastanesinde aşılama yaptırdım. 750 aşılama + 50 tl muayene + 72 tl çatlatma iğnesi + 320 tl anatomilab sperm yıkama ücreti.
Bu hastaneyi tavsiye edebilirim inanılmaz ilgili doktorum, öyle ki arada hamile kalıp kalmadığımı öğrenmek için arayıp soruyor.
İnşallah tutar...[/QUOTE
İnşallab tutar :)
İnşallah çok güzel sonuçlanır noldu ne dedi doktorKızlar benim bugün aşılama başladı :)
Ins guzl snc alran cnm biz bkliyrz bn umitszmKızlar benim bugün aşılama başladı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?