Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de duymuştum medicali memnun kaldın mı?? Ben irenbe yi tercih ettim tek işi diye medicalde toplam kaç liraya mal oldu aşılaman ??
Yani herhangi bir sorun yaşamadım gayet ilgililerden hoşuma gitti sadece aşılama için 900tl verdk (aşılama sürecindeki muayeneler catlatma ignesi haric)

Toplamda ne kadar oldu ?? İlaçlar falan?? Bir de medicalin muayene ücreti ne kadar irenbe de 250
Dediğim gibi ben medikalde sadece aşılama yaptırdım öncesinde gözde hastanesine gidiodum doktorum ordayım o yüzden muayene ücretlerini bilmiyorum ama 70 diye duymuştum sanki emin değilim. Benim gittiğim gözde hastanesindede muayene ücreti 78 tl

Teşekkür ederim bakalım yarın ki görüşmeyi hayırlısı ile atlatalım da umarım senin de ilk son aşılaman olur :)

Ben de 2 gün önce ist. Surp pirgiç hastanesinde aşılama yaptırdım. 750 aşılama + 50 tl muayene + 72 tl çatlatma iğnesi + 320 tl anatomilab sperm yıkama ücreti.
Bu hastaneyi tavsiye edebilirim inanılmaz ilgili doktorum, öyle ki arada hamile kalıp kalmadığımı öğrenmek için arayıp soruyor.
İnşallah tutar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…