- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.641
Ymurta sperm syn kacKızlar benim bugün aşılama başladı :)
İnşallah çok güzel sonuçlanır noldu ne dedi doktor[/QUOTE
Ister aşılama ister tüp dedi sonuçlar da bişey yok ikisi de olabilir dedi aşılamanın olasılık düşük tüpün tutma olasılığı yüksek dedi ama sıralamanız aşılama der isterseniz atlar tüpe geçeriz dedi biz de aşılama dedik bakalım hayırlısı :)
Ymurta sperm syn kac
Yumurta sayısı kontrolde gördüğü mü rezervin iii dedi ama onu mu souyorsun ?? Spermi de anlamadım ki total var bilmem ne hangisi önemli bilmiyorumYmurta sperm syn kac
Adtim pzar gnuydu sivi gliyo uzayan bsy rengi byazdi bpudra gbi bi rnge dnuyo ggaliba adt olcm kahve olck krmizi olckYumurta sayısı kontrolde gördüğü mü rezervin iii dedi ama onu mu souyorsun ?? Spermi de anlamadım ki total var bilmem ne hangisi önemli bilmiyorum
İnşallah olmaz Yaradının takdiri olsa bileAdtim pzar gnuydu sivi gliyo uzayan bsy rengi byazdi bpudra gbi bi rnge dnuyo ggaliba adt olcm kahve olck krmizi olck
Bolu ben ama 1 yli gcti ya ck istyrm orasi oyle ama ins verir rbbm ins ins isnİnşallah olmaz Yaradının takdiri olsa bilehiç bir şey dünyanın sonu değil. Sen hangi ildeydin ?
Ağır kaldirmamaya dikkat et kendini bugün yorma sonra normal hayatına donebilirsin beslenme olarakta normal beslenme devam edebilirsin dediler. Calismaya devam ediyorum ama zaten isim yorucu değil. Beklemeye devammm bugün 4. Günüm öğün gelsene test yapsak :) inşallahhh tutmuştur inşallah bizimlesindir bebegim:))
Ayy inşallah :) benim de haftaya cuma tekrar gitmem gerekiyo bakalım ne zaman yapılacak çok merak ediyorum :) senin de inşallah güzel haberlerini alırız :)Ağır kaldirmamaya dikkat et kendini bugün yorma sonra normal hayatına donebilirsin beslenme olarakta normal beslenme devam edebilirsin dediler. Calismaya devam ediyorum ama zaten isim yorucu değil. Beklemeye devammm bugün 4. Günüm öğün gelsene test yapsak :) inşallahhh tutmuştur inşallah bizimlesindir bebegim:))
Bnm adt sancm var cokķAğır kaldirmamaya dikkat et kendini bugün yorma sonra normal hayatına donebilirsin beslenme olarakta normal beslenme devam edebilirsin dediler. Calismaya devam ediyorum ama zaten isim yorucu değil. Beklemeye devammm bugün 4. Günüm öğün gelsene test yapsak :) inşallahhh tutmuştur inşallah bizimlesindir bebegim:))
Cok sancm vaaaar dua edin olmayaymmmmm byle snci ckp hamile klaniniz varmi ne olr yazinnnnİ
inşallah olmaz adetin
İnşallahhh hep beraberrrr:)Ayy inşallah :) benim de haftaya cuma tekrar gitmem gerekiyo bakalım ne zaman yapılacak çok merak ediyorum :) senin de inşallah güzel haberlerini alırız :)
Bnm adt sancm var cokķ
Ins ama olacm galibaaaa( ne desem bilmiyorum inş olesine ağrılar hamilesindir güzel haberler duymak istiyoruz
Araştırma yapıodumda ilk başlarda adet olucakmis gibi ağrılar oluyormuş. Senin nezaman belli olucak test yapcanIns ama olacm galibaaaa
Bnm bgun kahverngi aknti gldiAraştırma yapıodumda ilk başlarda adet olucakmis gibi ağrılar oluyormuş. Senin nezaman belli olucak test yapcan
Adet oldm
Adet oldm
Doktr olursan 3. Gn gl ddi ne ypacak blmiyrm dktoruma brktm(çok üzüldüm şimdi napmayı düşünüyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?