- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.661
Cok uzgnm ama napaym buda bnm sinavim eldn bsy glmiyor nasip rbbm ne derse o dua etmktn bska carem yk(çok üzüldüm şimdi napmayı düşünüyosun ?
Cok uzgnm ama napaym buda bnm sinavim eldn bsy glmiyor nasip rbbm ne derse o dua etmktn bska carem yk
Çok üzüldüm hayırlısı ne diyelimCok uzgnm ama napaym buda bnm sinavim eldn bsy glmiyor nasip rbbm ne derse o dua etmktn bska carem yk
Çok üzüldümCok uzgnm ama napaym buda bnm sinavim eldn bsy glmiyor nasip rbbm ne derse o dua etmktn bska carem yk
Ewt haberleşelim ve peş peşe güzel haberler verelim birbirimize inşallah :) D dehaaa sen aşılama sırasında yani çatlatma iğnesinden önce iğne oldun mu göbekten ?? Bu arada kızlar kaç yaşındadınız ben 31Birbirimizi bütün gelişmelerden haberdar edelim inşallah hep birlikte atlatcaz bu dönemleri karşılıklı paylaşarak ve güzel sonuçlara ulaşıp alıcaz minik bebeklerimizi kucağımızaaaa
İğne olmadım doktorum klomen verdi 10 tablet bitti kontrole gittim klomen devam dedi 8 tablet daha sonra kontrol catlatma ignesi aşılama. 29 yaşındayım bende :) inşallahhh dediğin gibi peş peşe en kısa zamanda veririz güzel haberleri :)
Ben yeteri kadar klomen kullandığım için herhalde bana vermediİğne olmadım doktorum klomen verdi 10 tablet bitti kontrole gittim klomen devam dedi 8 tablet daha sonra kontrol catlatma ignesi aşılama. 29 yaşındayım bende :) inşallahhh dediğin gibi peş peşe en kısa zamanda veririz güzel haberleri :)
Slm kızlar banada ilk ay ilaç dedi acaba kılomenmi verecek ben artık onu kullanmak istemiyorum 5 yıldır o ilacı kullanıyorumİğne olmadım doktorum klomen verdi 10 tablet bitti kontrole gittim klomen devam dedi 8 tablet daha sonra kontrol catlatma ignesi aşılama. 29 yaşındayım bende :) inşallahhh dediğin gibi peş peşe en kısa zamanda veririz güzel haberleri :)
Kaç kutu kullandın ??Kı
Slm kızlar banada ilk ay ilaç dedi acaba kılomenmi verecek ben artık onu kullanmak istemiyorum 5 yıldır o ilacı kullanıyorum
Şukadar yada bukadar demedi sadece daha yüksek dedi. ama tüp bebek merkezinde bir adam telefonla hastaya bilgi verirken yüzde 12mi 14 mü öle bişe dedi normal yollada yüzde 10 dedi bukadar düşük ihtimal olduğunu düşünmek bile istemiyorumBen yeteri kadar klomen kullandığım için herhalde bana vermedi. İğne ve başka bir hap verdi. Bir de ne dicem doktor aşılama şansının ne kadar olduğunu söyledi benim ki 1/6 dedi
Canım doktorunla herşeyi konuşmadınmı kullandığını vsKı
Slm kızlar banada ilk ay ilaç dedi acaba kılomenmi verecek ben artık onu kullanmak istemiyorum 5 yıldır o ilacı kullanıyorum
Şukadar yada bukadar demedi sadece daha yüksek dedi. ama tüp bebek merkezinde bir adam telefonla hastaya bilgi verirken yüzde 12mi 14 mü öle bişe dedi normal yollada yüzde 10 dedi bukadar düşük ihtimal olduğunu düşünmek bile istemiyorum[/QUOT
Malesef canm ya düşük ihtimal ama onların söylediği de zaten olmayan bir kadında bu iHtimali oluşturuyor diyorlar
:) bakalım o yüzdeye girebilecekmiyiz !! Senin 26 sındamydı test günü ?olmayan yada sorun olan sanırım bizdede yani sorunu olmayan bizim yaşlarımızdakilerdede yüzde 20
inşallah gireriz...aşılama 11 inde oldu aşılama gününüde sayarsak bugün 7.günüm bana 26 sında bakılacak dediler ama 25 yada 24 ündede belli olurmuki beklemek zor :):) bakalım o yüzdeye girebilecekmiyiz !! Senin 26 sındamydı test günü ?
Bilmem ki en hızlı kanda çıkıyormuş galiba :)inşallah gireriz...aşılama 11 inde oldu aşılama gününüde sayarsak bugün 7.günüm bana 26 sında bakılacak dediler ama 25 yada 24 ündede belli olurmuki beklemek zor :)
evet kanda çıkıo zaten bize 26sında kanda bakılacak demişlerdiBilmem ki en hızlı kanda çıkıyormuş galiba :)
İnşallah geçer çabucak zaman güzel habere doğru :)evet kanda çıkıo zaten bize 26sında kanda bakılacak demişlerdi
Gaz ve birazda sancım oldu ama ilk haftadan sonra geçti. Bugün de kan testi yaptırdım 14.gün diye de negatif(0,986) çıktı. Şimdi adet günümü bekliyorum gecikme okursa tekrar yaptıracağım. olmadı tekrardan çapa hastanesi yollarına düşeceğimL last_desire nasılsın geçti mi şikayetlerin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?