Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Birbirimizi bütün gelişmelerden haberdar edelim inşallah hep birlikte atlatcaz bu dönemleri karşılıklı paylaşarak ve güzel sonuçlara ulaşıp alıcaz minik bebeklerimizi kucağımızaaaa

Birbirimizi bütün gelişmelerden haberdar edelim inşallah hep birlikte atlatcaz bu dönemleri karşılıklı paylaşarak ve güzel sonuçlara ulaşıp alıcaz minik bebeklerimizi kucağımızaaaa
Ewt haberleşelim ve peş peşe güzel haberler verelim birbirimize inşallah :) D dehaaa sen aşılama sırasında yani çatlatma iğnesinden önce iğne oldun mu göbekten ?? Bu arada kızlar kaç yaşındadınız ben 31

İğne olmadım doktorum klomen verdi 10 tablet bitti kontrole gittim klomen devam dedi 8 tablet daha sonra kontrol catlatma ignesi aşılama. 29 yaşındayım bende :) inşallahhh dediğin gibi peş peşe en kısa zamanda veririz güzel haberleri :)

Ben yeteri kadar klomen kullandığım için herhalde bana vermedi . İğne ve başka bir hap verdi. Bir de ne dicem doktor aşılama şansının ne kadar olduğunu söyledi benim ki 1/6 dedi

Slm kızlar banada ilk ay ilaç dedi acaba kılomenmi verecek ben artık onu kullanmak istemiyorum 5 yıldır o ilacı kullanıyorum

Ben yeteri kadar klomen kullandığım için herhalde bana vermedi . İğne ve başka bir hap verdi. Bir de ne dicem doktor aşılama şansının ne kadar olduğunu söyledi benim ki 1/6 dedi
Şukadar yada bukadar demedi sadece daha yüksek dedi. ama tüp bebek merkezinde bir adam telefonla hastaya bilgi verirken yüzde 12mi 14 mü öle bişe dedi normal yollada yüzde 10 dedi bukadar düşük ihtimal olduğunu düşünmek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…