- 5 Mart 2015
- 269
- 44
- 18
- 33
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.681
Nette bakındığım kadarı ile var bayaa kişi. Hatta ilk aşılamada tutma ihtimali düşük ikinci sefer şansınız artar diyenlere inat ilk aşıda hamile kalanlarda var☺Sizce asilamayla cok hamile kalan varmi
İlk denemen mi olacak? Eğer ilk denemense her ihtimale karşı bu psikolojiden çıksan iyi olur senin için.. her şeyden önce bu sorunu yaşayan tek kişi değilsin..yani bu sana özel bi sorun değil..yalnız değilsinInsallah tutar ya tutmazsa kendimi nasil toparlarim bilmm ben yep yaticam insallah asilamadan sonra
Oyle herkezz bilmiyor zaten cok fazla kimsede kalmadi etrafimizda esimle evlendikten sonra onun ailesi küstü benimkilerde soguk davraniyorlar oyle yaniİlk denemen mi olacak? Eğer ilk denemense her ihtimale karşı bu psikolojiden çıksan iyi olur senin için.. her şeyden önce bu sorunu yaşayan tek kişi değilsin..yani bu sana özel bi sorun değil..yalnız değilsin
Eğer psikolojinin bozulacağından korkuyorsan ki bu işin başında psikoloji gelir,etrafında kimseye söyleme..sayılı kişi bilsin ve onlarda kimseye söylemesin diye sıkı sıkıya tembih et..ne kadar az kişi ve ne kadar az soru gelirse kendini daha iyi hissedersin..
Tabii ki yat bol bol..ama "tutması için yatmalıyım" diye kendini şartlandırma..yatışta eziyete dönüşmesin
Tabii bunlar naçizane tavsiyelerim..en iyisini sen bilirsin
Tabiri caiz ise her şerde bi hayır var demişler..bu durumu bu süreçte avantaja çevirirsiniz işteOyle herkezz bilmiyor zaten cok fazla kimsede kalmadi etrafimizda esimle evlendikten sonra onun ailesi küstü benimkilerde soguk davraniyorlar oyle yani
Malesef oyle olmuyor yalniz bissediyorsun kendiniTabiri caiz ise her şerde bi hayır var demişler..bu durumu bu süreçte avantaja çevirirsiniz işte
Bence burda koccaman bi aile olduk, aynı dertten muzdarip hatunlar topluluğuMalesef oyle olmuyor yalniz bissediyorsun kendini
Kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin ?Oyle herkezz bilmiyor zaten cok fazla kimsede kalmadi etrafimizda esimle evlendikten sonra onun ailesi küstü benimkilerde soguk davraniyorlar oyle yani
31 yaşındayım..2,5 yıllık evliyim. İstanbulda yaşıyorum..K
Kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin ?
Ben31 yaşındayım..2,5 yıllık evliyim. İstanbulda yaşıyorum..
Ay pardonnn
Kesinlikle tesekkur ederim yazarim sizde yazin istediginiz her konu hakkindaBence burda koccaman bi aile olduk, aynı dertten muzdarip hatunlar topluluğuistediğin zaman özelden genelden yazabilirsin:)
2 yillik evliyim 26 yasindayim esimle 8 sene konustuk bekledik evlenemedik evlendik iki yilda hic korunmadik iki yildirda bebeisimizi bekliyoruz bir dusuk yaptimK
Kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin ?
Bayaa uzun süredir birliktesiniz maşallah:) inşallah bu sefer bebeğinizi alırsınız kucağınıza2 yillik evliyim 26 yasindayim esimle 8 sene konustuk bekledik evlenemedik evlendik iki yilda hic korunmadik iki yildirda bebeisimizi bekliyoruz bir dusuk yaptim
ignemi Vurundum yarin kontrolum var yumurta gelisirse cumartesi yapar heralde asilamayiBayaa uzun süredir birliktesiniz maşallah:) inşallah bu sefer bebeğinizi alırsınız kucağınıza
Bence korkma hiç hem çok gençsin hem de daha yenisini :)Insallah son ignemi
ignemi Vurundum yarin kontrolum var yumurta gelisirse cumartesi yapar heralde asilamayi
Sen hangi ildesinInsallah son ignemi
ignemi Vurundum yarin kontrolum var yumurta gelisirse cumartesi yapar heralde asilamayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?