Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar bende yeni katildim asilama yapilacak gonal f kullaniyorum gobekten igne insallah tutar

Insallah tutar ya tutmazsa kendimi nasil toparlarim bilmm ben yep yaticam insallah asilamadan sonra

Insallah tutar ya tutmazsa kendimi nasil toparlarim bilmm ben yep yaticam insallah asilamadan sonra
İlk denemen mi olacak? Eğer ilk denemense her ihtimale karşı bu psikolojiden çıksan iyi olur senin için.. her şeyden önce bu sorunu yaşayan tek kişi değilsin..yani bu sana özel bi sorun değil..yalnız değilsin
Eğer psikolojinin bozulacağından korkuyorsan ki bu işin başında psikoloji gelir,etrafında kimseye söyleme..sayılı kişi bilsin ve onlarda kimseye söylemesin diye sıkı sıkıya tembih et..ne kadar az kişi ve ne kadar az soru gelirse kendini daha iyi hissedersin..
Tabii ki yat bol bol..ama "tutması için yatmalıyım" diye kendini şartlandırma..yatışta eziyete dönüşmesin

Tabii bunlar naçizane tavsiyelerim..en iyisini sen bilirsin

Oyle herkezz bilmiyor zaten cok fazla kimsede kalmadi etrafimizda esimle evlendikten sonra onun ailesi küstü benimkilerde soguk davraniyorlar oyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…