- 28 Ekim 2015
- 445
- 295
- 53
- 41
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.701
Hoşgeldin :) anlat bakalım nedir durumun? Nerde tedavi göreceksin yaşın ... Falan ???selam hanımlar bende aranıza geldim.
Hoşgeldin :) anlat bakalım nedir durumun? Nerde tedavi göreceksin yaşın ... Falan ???
Kızlar merhaba bu aşılama Fiyatları nedir? Eşim zaten 2.çocuğa sıcak bakmıyordu şimdi birde problem çıktı birde aşılama çok tutarsa kesin vazgeçecek
Peki tüm devlet hastanelerinde yapılıyormuş?Ben istanbuldayım. Çok oluyorum ama birde ilk nezaman tedavi başladı adet öncesimi yada günü varmı?Canım ben ilkini özelde oldum 500 tl aşılama+ 600 tl ilaçlarım tuttu. ikinciyi devlette yaptırıyorum aşılama ücretsiz + 140 tl ilaçlarım tuttu
Canim bir cocugun oldugu icin ilaclari devlet karsilamiyor bilgin olsun ve cok pahaliPeki tüm devlet hastanelerinde yapılıyormuş?Ben istanbuldayım. Çok oluyorum ama birde ilk nezaman tedavi başladı adet öncesimi yada günü varmı?
Peki tüm devlet hastanelerinde yapılıyormuş?Ben istanbuldayım. Çok oluyorum ama birde ilk nezaman tedavi başladı adet öncesimi yada günü varmı?
Canim ben boludayim catlatma ignesini vermedi genuz ben yumurta gelistirici gonal f yi kasdettim son ignem derkenSen hangi ildesinemi5 ?? Bir de çatlatma iğnesini ne verdi Dr?? Benim kontrol cuma çok heyecanlıyım :)
Ben gencim ama esim degilayrica malesef yeni degilim 2 yildir doktorlarla ugrasiyorum ve altarnetif tip la yani bitki ilaclari hepsini denedim yiprandim zorlandim ve artik bu tutmazsa direk tupe gecicem ama ancak yazaBence korkma hiç hem çok gençsin hem de daha yenisini :)
Klomenli asilamalara gore igneli asilamalarin tutma sansi daha yuksekmis dogrumu sizce
Peki klomenin kist yapma riski var dedi benim doktorum ignenin de varmidir acabaCanım o biraz nasip işi. Ben klomen ve gonal f aynı anda kullandım aşılama olacağı ay. Bizimkisi sebepsiz infertilite. Ve yumurtalarım çok fazla gelişti. Hatta doktor --senden çoğul gebelik bekliyorum nasılda bir sürü olmuşlar böyle diye anlata anlata bitiremedi. Ama malesef sonuç olumsuz oldu.
Zaten klomende gonal f te yumurta geliştirici sadece iğnelerin etkisi haptan daha fazla. Şu durumda iğneyle hamile kalma olasılığı yüksek çünkü yumurta daha fazla oluyor.
Ben şu anda göbekten iğne oluyorum ve bazı vitaminler kullanıyorum Cuma ya Dr görüşmem var bakalım yumurtaların durumuna göre karar verecek !!Hoffe sen hangi aşamadasın.
Aslında ben genelde topicleri baştan okurum kimin nesi var az çok kavrar ondan sonra katılırım. ama buranın sayfası çok fazla o yüzden direk daldım ortaya
Hsg den sonra hamile kalma ihtimali cok yuksek oluyor canim hafif tikinikliklar varsa ilacla aciliyor ve o ay hsmile kalabiliyorsun bir test yap istersenSlm kızlar ya ben hsg çektim ayın 15 şinde adet olmam gerekiyordu ama olmadım aşılama yapılacaktı acaba hsg den sonra adet gecikmesi olan varmı bilgisi olan cvp bekliyorum
5 gön oldu gebelik testinde çıkarmı acaba bel ağrım var yene hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum rabim hepimize yardım etsinHsg den sonra hamile kalma ihtimali cok yuksek oluyor canim hafif tikinikliklar varsa ilacla aciliyor ve o ay hsmile kalabiliyorsun bir test yap istersen
Cikar ama sen garanti olsun diye kanda baktir bence basen gec dollenme olup idrarda cikmayabiliyor5 gön oldu gebelik testinde çıkarmı acaba bel ağrım var yene hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum rabim hepimize yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?