Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hoşgeldin :) anlat bakalım nedir durumun? Nerde tedavi göreceksin yaşın ... Falan ???

Durum uzun.
33 yaşındayım şubatta ilk aşılamamı olmuştum negatif sonuç aldık. şimdi semiha şakire gidiyorum. Aslında tüp bebek raporu çıkarmak için oraya başvuru yaptım ama 2 aşılama şartı olduğu için şimdi 2 aşılamayıda olup sonra raporum çıkıcak ve istanbul tüp bebeğe gidicez.
Nedense bu aşılamaya formalite gibi bakıyorum yani kesin tutmayacak ve ben tüp bebeğe gidicekmişim gibi.
Bu yüzden sıfır heyecan

Hoffe sen hangi aşamadasın.
Aslında ben genelde topicleri baştan okurum kimin nesi var az çok kavrar ondan sonra katılırım. ama buranın sayfası çok fazla o yüzden direk daldım ortaya

Kızlar merhaba bu aşılama Fiyatları nedir? Eşim zaten 2.çocuğa sıcak bakmıyordu şimdi birde problem çıktı birde aşılama çok tutarsa kesin vazgeçecek

Canım ben ilkini özelde oldum 500 tl aşılama+ 600 tl ilaçlarım tuttu. ikinciyi devlette yaptırıyorum aşılama ücretsiz + 140 tl ilaçlarım tuttu

Peki tüm devlet hastanelerinde yapılıyormuş?Ben istanbuldayım. Çok oluyorum ama birde ilk nezaman tedavi başladı adet öncesimi yada günü varmı?

Tüm hastanelerde yapılmıyor. Bende istanbuldayım semiha şakire gidiyorum zeytinburnunda. Ben aslında oraya tüp bebek raporu çıkarmak için başvurmuştum. Ağustostan beri onla uğraşıyordum işte kasımın başında önce aşılama olmasına karar verildi tutmazsa tüp bebek olacak. ben ilaçlarımı aldım adeti bekliyorum cuma cumartesi adet günüm yani bu hafta başlıycam.
Ama benim durumumla seninki bir değil. sanırım 1 çocuğun var. Çocuk olunca prosüdür nasıl ilerliyor bilmiyorum. Yani gidip ben aşılama istiyorum deyince hemen yapmazlar sanırım.
Ayrıca estağfirullah ne çok olması, burada birbirimizin merakını gidermek için bulunuyoruz

Bence korkma hiç hem çok gençsin hem de daha yenisini :)
Ben gencim ama esim degilayrica malesef yeni degilim 2 yildir doktorlarla ugrasiyorum ve altarnetif tip la yani bitki ilaclari hepsini denedim yiprandim zorlandim ve artik bu tutmazsa direk tupe gecicem ama ancak yaza

Klomenli asilamalara gore igneli asilamalarin tutma sansi daha yuksekmis dogrumu sizce

Canım o biraz nasip işi. Ben klomen ve gonal f aynı anda kullandım aşılama olacağı ay. Bizimkisi sebepsiz infertilite. Ve yumurtalarım çok fazla gelişti. Hatta doktor --senden çoğul gebelik bekliyorum nasılda bir sürü olmuşlar böyle diye anlata anlata bitiremedi. Ama malesef sonuç olumsuz oldu.
Zaten klomende gonal f te yumurta geliştirici sadece iğnelerin etkisi haptan daha fazla. Şu durumda iğneyle hamile kalma olasılığı yüksek çünkü yumurta daha fazla oluyor.

Peki klomenin kist yapma riski var dedi benim doktorum ignenin de varmidir acaba

Hoffe sen hangi aşamadasın.
Aslında ben genelde topicleri baştan okurum kimin nesi var az çok kavrar ondan sonra katılırım. ama buranın sayfası çok fazla o yüzden direk daldım ortaya
Ben şu anda göbekten iğne oluyorum ve bazı vitaminler kullanıyorum Cuma ya Dr görüşmem var bakalım yumurtaların durumuna göre karar verecek !!

malesef canim igneninde var. bende kucuk kistler olustu ama bir sonraki adetle atmistim sukur.

Slm kızlar ya ben hsg çektim ayın 15 şinde adet olmam gerekiyordu ama olmadım aşılama yapılacaktı acaba hsg den sonra adet gecikmesi olan varmı bilgisi olan cvp bekliyorum

Slm kızlar ya ben hsg çektim ayın 15 şinde adet olmam gerekiyordu ama olmadım aşılama yapılacaktı acaba hsg den sonra adet gecikmesi olan varmı bilgisi olan cvp bekliyorum
Hsg den sonra hamile kalma ihtimali cok yuksek oluyor canim hafif tikinikliklar varsa ilacla aciliyor ve o ay hsmile kalabiliyorsun bir test yap istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…