Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün aşılama yapılalı 5. Günümdeyim. Crinone gel kullanıyorum ilk iki gün beyaz peynirimsi akıntı olmuştu dünden beride su gibi bir akıntı oluyor bu konuda bilgisi olan varmı gelden mi kaynaklanıyor acaba hada başka bir problem olabilir mi

Selam bem de aynısından kullandım bende de oldu aynı şey..jelden kaynalanıyr bence. Jeli kullanan herkeste aynı şeyi okudumda nette..

Kızlar merhaba bu aşılama Fiyatları nedir? Eşim zaten 2.çocuğa sıcak bakmıyordu şimdi birde problem çıktı birde aşılama çok tutarsa kesin vazgeçecek
ben çapa hastanesinde yaptırdım aşı ücretsiz ilaçlar yaklaşık 300tl tututor. Bir de aşıda kullanacakları mavi uçlu inseminasyon katateri var onu sana aldırıtorlar 60tl ye aldım medicalden..

Kizlar benim yumurtalar gelismis gece catlatma ignesi olucam cumartesi asilama insallah

Daha önceden aşılaman oldumu bilmiyorum canım ama çatlatma iğnesinden sonra bende kısa süreli kramp tarzı ağrılar olmuştu öyle olursan korkma iyi bişeymiş :))
Hayırlı haberlerle topicte çoğalalım inşallah :)

5 gön oldu gebelik testinde çıkarmı acaba bel ağrım var yene hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum rabim hepimize yardım etsin
Canım eğer adetlerin düzenli değilse adet gecikmesi yapabilir bende pko var o yüzden adetlerim çok düzensiz bende hsg çekildiğim ay adet söktürücü sayesinde hastalanmıştım ama öncesinde mutlaka gebelik testi baktırmalısın

Ta
Esekkurederim sorma dan cevaplamissin cok saolll

Ta

Esekkurederim sorma dan cevaplamissin cok saolll

Rica ederim ne demek. Ben ilkinde çok paniklemiştim acaba yan etkimi yaptı yada yumurtalar erken mi çatladı ondanmı ağrı var nolcak falan diye çok stres yapmıştım kendime. İlk olunca insan kendini çok fazla dinliyor.

Kesinlikle ilki tutmadimi kac yumurta vardi siperm sayisi kacti

Kesinlikle ilki tutmadimi kac yumurta vardi siperm sayisi kacti

Eşimin totalde 159 milyon ml de 53 milyon civarı.Diğer kriterlerde iyi derecedeydi.
benimde 10-12 adet kadar yumurtam oluştu arada gelişmeyenlerde kaldı 1-2 tane. yani doktora göre her şey fazlasıyla iyiydi. Ama önceden de dediğim gibi bu işler kısmet işi hiç düşünüpte kafa yormaya değmez. Benim iyiyken olmadı başkalarının sayıları fazlasıyla düşükken ikiz hamile kaldılar.
Rabbim ol deyince olacak. Sanada banada isteyen herkese nasip etsin :) ikiz olanından

Kesinlikle kismet isi cok iyiymis ya amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…