- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.741
Ozmn enaz 1500tl yi gözden çıkartıcaz teşekkür ederimCanim bir cocugun oldugu icin ilaclari devlet karsilamiyor bilgin olsun ve cok pahali
Çok saol cnm teşekkür ederim. Allah yardımcınız olsun sizinde. İnş en kısa zamanda bebişini alırsn kucağına.Tüm hastanelerde yapılmıyor. Bende istanbuldayım semiha şakire gidiyorum zeytinburnunda. Ben aslında oraya tüp bebek raporu çıkarmak için başvurmuştum. Ağustostan beri onla uğraşıyordum işte kasımın başında önce aşılama olmasına karar verildi tutmazsa tüp bebek olacak. ben ilaçlarımı aldım adeti bekliyorum cuma cumartesi adet günüm yani bu hafta başlıycam.
Ama benim durumumla seninki bir değil. sanırım 1 çocuğun var. Çocuk olunca prosüdür nasıl ilerliyor bilmiyorum. Yani gidip ben aşılama istiyorum deyince hemen yapmazlar sanırım.
Ayrıca estağfirullah ne çok olması, burada birbirimizin merakını gidermek için bulunuyoruz
Maşallah çok sabırlısın :)Cuma günü yaptıracam işalah çıkar
Çatlatma iğnesi ne verdi ?? Hadi bakalum hayırlısı olur inşallahKizlar benim yumurtalar gelismis gece catlatma ignesi olucam cumartesi asilama insallah
Tam tersine çok sabırsızım ama izmiri tanımıyorum eşim anca beni götörör :)Maşallah çok sabırlısın :)
Olmadı dimi adetin hadi inşallah bir sağlık ocağı falan bul bari :) sen 9 Eylül'e gidiyordun değil mi?Tam tersine çok sabırsızım ama izmiri tanımıyorum eşim anca beni götörör :)
Evet 9 eylule gidiyorum Yarın gidecem işala ama bel ağrım var adet olacakmışım gibi çok korkuyorum bide bir kan tahlili yapıyorlar 3 4 gün anca çıkarıyorlar ne yapacam bilmiyorum[/QUOTE][QUOTE, post: 43643734, member: 713196"]Olmadı dimi adetin hadi inşallah bir sağlık ocağı falan bul bari :) sen 9 Eylül'e gidiyordun değil mi?
İnşallah şu anda çok duygusuz bir şekilde beklemedeyim sanki dr.a ben gitmicem :)
Belki de alacağın hayırlı haberlerle duygulanırsın :) ben de iğne sürecinde sen gibiydim çatlatma iğnesini vurulduktan sonra heyecanlanmıştımİnşallah şu anda çok duygusuz bir şekilde beklemedeyim sanki dr.a ben gitmicem :)
Hayırlı cumalar.. Aminn inşallah... inşallah haftaya hayırlı ve güzel bi sonuç alırsın:)Hayırlı cumalar kızlar alah bu hayırlı günler hatırına isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin işalah ben bugün test yaptım negatif çıktı kan tahlili salı günü dediler
Ne gibi etkisi olacağını bilmediğimden bişey diyemiyorum..KiZlar yarin asilamaya gitmeden once yaki vursammi ki sirtima
Yok yapma yakıyı ağrı yaptığı için ovalamak zorurunda kalacan oda zarar verir bence yapma genelde sen bilirsinKiZlar yarin asilamaya gitmeden once yaki vursammi ki sirtima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?