Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok saol cnm teşekkür ederim. Allah yardımcınız olsun sizinde. İnş en kısa zamanda bebişini alırsn kucağına.

Benim esimin degerleri miktar 3,5 ph 8 likefaksiyon 20 viskozite 1 sayi 13 milyon total sayi 45,5 milyon toplam hareket 56 ileri hareket 48 hareketsiz 44 bunlar ne demek oluyor. Hangiz sayi baz aliniyor burdan kimisi 75 milyon canli siperm demis bizim 13 milyon ama doktor cok kotu degil dedi iki yildir bosunami benim uzerimden dwdavi uyguluyorlar sikinti aslinda esimdemiki

[QUOTE, post: 43643734, member: 713196"]Olmadı dimi adetin hadi inşallah bir sağlık ocağı falan bul bari :) sen 9 Eylül'e gidiyordun değil mi?[/QUOTE]
Evet 9 eylule gidiyorum Yarın gidecem işala ama bel ağrım var adet olacakmışım gibi çok korkuyorum bide bir kan tahlili yapıyorlar 3 4 gün anca çıkarıyorlar ne yapacam bilmiyorum

[QUOTE, post: 43643734, member: 713196"]Olmadı dimi adetin hadi inşallah bir sağlık ocağı falan bul bari :) sen 9 Eylül'e gidiyordun değil mi?
Evet 9 eylule gidiyorum Yarın gidecem işala ama bel ağrım var adet olacakmışım gibi çok korkuyorum bide bir kan tahlili yapıyorlar 3 4 gün anca çıkarıyorlar ne yapacam bilmiyorum[/QUOTE]
Oo çok uzun sağlık ocağı falan olmaz mı ki ??

Sağlık E="Hoffe, post: 43644952, member: 713196"]Evet 9 eylule gidiyorum Yarın gidecem işala ama bel ağrım var adet olacakmışım gibi çok korkuyorum bide bir kan tahlili yapıyorlar 3 4 gün anca çıkarıyorlar ne yapacam bilmiyorum[/QUOTE]
Oo çok uzun sağlık ocağı falan olmaz mı ki ??[/QUOTE]
Sağlık ocağına gidecem oda anca pztsi cıkar diyorlar rabim isteyen herkese nasip etsin işalah

Hayırlı cumalar kızlar alah bu hayırlı günler hatırına isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin işalah ben bugün test yaptım negatif çıktı kan tahlili salı günü dediler

Teşekürler st_desire, post: 43655338, member: 665279"]Hayırlı cumalar.. Aminn inşallah... inşallah haftaya hayırlı ve güzel bi sonuç alırsın:)[/QUOTE]
Teşekurler hepimiz için işalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…