Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ohhh süper bi haber bu!! Demek ki başlangıç içğn her şey yolunda oh oh maşallah:))
Naçizane tavsiye; madem yumurta istenilen olgunluğa geldi , sen şimdiden hareket açısında pasif bi hayata başla
Yani Ewt şimdilık her şey iyi görünüyor dedi Dr bakcaz bakalım !! Senin son durum ne ??

Çok güzel catlatma iğnesini nezaman vurcan. Aşılama sonrası dikkat et ağır kaldırma heyecanlı meraklı bi bekleyiş benmde 11.gun çok meraklı bi şekilde bekliyorummm
Çatlatma iğnesi yarın gece olacak hayırlısı olsun artık ne diyelim sen bu hafta yapcan dimi test aşılamanın kaçıncı günü ?? Güzel haberlerle inşallah :)

Doktorun ne dedi ?? Yani olmazsa söyle yaparız böyle yaparız dememişmiydi?? Hiç üzülme canım inşallah senin için her şey çok güzel olur
Çapa tıp fakültesinde yaptırdığım için haftasonu arayamadım.pazartesi bi uğrayacağım ama herkese tutmazsa adet olumca ikinci - üçüncügün gelirsin diyorlar. Yok canım üzülmedim sonuçta %100 garanti verilen bişey değil. Sadece evde bekleme süreci benim için çok sıkıcı geçti o yüzden biraz kafamı rahatlatmak istedim:)

Bu arada garanyi değil derken kimsenin moralini bozmak istemem bu benim kendimi teselli ediş şeklim. Diğer açıdan baktıpımda o kadar tutan var niye benimki tutmadı diye düşünmem lazım o da bayaa sıkıcı bi durum oluyor

nasıl kendini ii hissedeceksin moralini yüksek tutup psikolojini rahatlatacaksan öyle yap canım güzel haberlerini duymak isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…