- 8 Mart 2015
- 53
- 6
- 6
- 41
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.781
Bugün 19.günüm. regly oldum tutmadı yani.Kacinci gunundu bugun asilamanin
Aşılamadan sonra ki kaçıncı gün test yap demişti ??Bugün 19.günüm. regly oldum tutmadı yani.
Bana gün vermemişti test için, adet gecikmesi olursa gel test yaparız dedi.Aşılamadan sonra ki kaçıncı gün test yap demişti ??
11 kasma aşılama yapıldı bana 26 kasimda kanda baktır dedilerYok ben testi sordum aşılamadan kaç gün sonra yapılacak diye :) inşallah güzel haberlerini alırız :)
Ok anladım da bana işte şu gün kandır baktır demediler ki..adet gecikmesini bekle dediler canım ondan öyle dedim.11 kasma aşılama yapıldı bana 26 kasimda kanda baktır dediler
Senin ilk aşılama miydi belki daha öncede sormuşlardr ama goremedmOk anladım da bana işte şu gün kandır baktır demediler ki..adet gecikmesini bekle dediler canım ondan öyle dedim.
Evet ilk aşılamamdı.Senin ilk aşılama miydi belki daha öncede sormuşlardr ama goremedm
Bildiğim devlet hastanesinde olunca peşpeşe yapılıyor ama emin değilim...yarın gidip görüşeceğim ben de öğrenince yazarım. Ben ara vermek istiyorum ama peşpeşe şart ise mecburen yine başlayacağımKızlar bi şey sorcam !! Aşılama üst üste 2 ay yapılıyor mu yani tutmadığı takdirde öbür ay tekrarlanabiliypr mu ya da 1-2 ay ara verip mi tekrarlanıyor ?? Bilginiz var mııı ??
Bence şart değildir !!Bildiğim devlet hastanesinde olunca peşpeşe yapılıyor ama emin değilim...yarın gidip görüşeceğim ben de öğrenince yazarım. Ben ara vermek istiyorum ama peşpeşe şart ise mecburen yine başlayacağım
Biz normal yaşantımıza devam ettik sadece son iki üç gün evde yatmaktan benimde sinirlerim gerilmeye başlamıştı ama bi prıblem olmadı.Kızlar bişey dicemaşılama tedavisi sırasında moraliniz nasıldı ve en önemlisi eşinizle ilişkiniz nasıldı ben biraz zorlanıyorum yani eşimle kavga ettik birazdan hem de hiç yoktan sinirlerime hakîm olamıyorum o da çok tahammülsüZ
Biz normal yaşantımıza devam ettik sadece son iki üç gün evde yatmaktan benimde sinirlerim gerilmeye başlamıştı ama bi prıblem olmadı.
Sizin yaşadıklarınız da normal bence..çünkü gerçekten zor bir süreç .. mümkün olduğunca rahat olmaya kafanı rahat tutmaya çalış..hem bu sürwci hem de eşinle ilişkini daha rahat atlatırsın.
canımm olur böle şeyler morelini yüksek tutman lazım başka şeyler bebeğini fln düşünn hamile kalmışsın fln:) nekadarlık evlisinizdün akşam iğnem yapıldı ve biz konuşmuyorduk
ara vermeden yapılabiliyor. ben yaptırmıştımKızlar bi şey sorcam !! Aşılama üst üste 2 ay yapılıyor mu yani tutmadığı takdirde öbür ay tekrarlanabiliypr mu ya da 1-2 ay ara verip mi tekrarlanıyor ?? Bilginiz var mııı ??
İnşall ah :) hepimizin bebeği oldun :) 3,5 yıllık sayılırcanımm olur böle şeyler morelini yüksek tutman lazım başka şeyler bebeğini fln düşünn hamile kalmışsın fln:) nekadarlık evlisiniz
inşallahhh nezamandır istiyosunuz pekii. biz 15 aylık evliyiz 1 senedir istiyoruzİnşall ah :) hepimizin bebeği oldun :) 3,5 yıllık sayılır
Biz de 3 yıldır istiyoruzinşallahhh nezamandır istiyosunuz pekii. biz 15 aylık evliyiz 1 senedir istiyoruz
İnşallah budefa olur birlikte hamile kalırız :)Biz de 3 yıldır istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?