Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bi şey sorcam !! Aşılama üst üste 2 ay yapılıyor mu yani tutmadığı takdirde öbür ay tekrarlanabiliypr mu ya da 1-2 ay ara verip mi tekrarlanıyor ?? Bilginiz var mııı ??

Kızlar bi şey sorcam !! Aşılama üst üste 2 ay yapılıyor mu yani tutmadığı takdirde öbür ay tekrarlanabiliypr mu ya da 1-2 ay ara verip mi tekrarlanıyor ?? Bilginiz var mııı ??
Bildiğim devlet hastanesinde olunca peşpeşe yapılıyor ama emin değilim...yarın gidip görüşeceğim ben de öğrenince yazarım. Ben ara vermek istiyorum ama peşpeşe şart ise mecburen yine başlayacağım

Kızlar bişey dicem aşılama tedavisi sırasında moraliniz nasıldı ve en önemlisi eşinizle ilişkiniz nasıldı ben biraz zorlanıyorum yani eşimle kavga ettik birazdan hem de hiç yoktan sinirlerime hakîm olamıyorum o da çok tahammülsüZ

Biz normal yaşantımıza devam ettik sadece son iki üç gün evde yatmaktan benimde sinirlerim gerilmeye başlamıştı ama bi prıblem olmadı.
Sizin yaşadıklarınız da normal bence..çünkü gerçekten zor bir süreç .. mümkün olduğunca rahat olmaya kafanı rahat tutmaya çalış..hem bu sürwci hem de eşinle ilişkini daha rahat atlatırsın.

dün akşam iğnem yapıldı ve biz konuşmuyorduk

Hoffe bende aşılama yaptırdığımda çok gergindim. Kullanılan hormon ilaçlarından olduğunu düşünüyorum, çevremdeki herkesin hareketi batıyordu. Ve ertesi ay hemen aşılama istersen yapılıyor. Ben biraz beklemeyi tercih etmiştim gerçi. Çünkü çok ümitliydim, negatif sonuç alınca çok üzüldüm biraz toparlanmaya ihtiyacım vardı.
Ama şuan düşünüyorum da boşuna vakit kaybetmişim.
Sen şimdiden tutmazsa falan diye düşünme, olumlu düşün pozitif olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…