- 28 Ekim 2015
- 445
- 295
- 53
- 41
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.801
Hoffe bende aşılama yaptırdığımda çok gergindim. Kullanılan hormon ilaçlarından olduğunu düşünüyorum, çevremdeki herkesin hareketi batıyordu. Ve ertesi ay hemen aşılama istersen yapılıyor. Ben biraz beklemeyi tercih etmiştim gerçi. Çünkü çok ümitliydim, negatif sonuç alınca çok üzüldüm biraz toparlanmaya ihtiyacım vardı.
Ama şuan düşünüyorum da boşuna vakit kaybetmişim.
Sen şimdiden tutmazsa falan diye düşünme, olumlu düşün pozitif olsun :)
Inşallah :)İnşallah budefa olur birlikte hamile kalırız :)
Osen teşekkür ederim inşallah dediğşn gibi pozitif olur. Ama çok moralim bozuldu akşamdan beri eşime de çok kızıyorum Allah sonumuzu hayır etsin artık ne diyeyim
Bizde ayni sekilde kus girdik ya normalde cok guzel anlasirizKızlar bişey dicemaşılama tedavisi sırasında moraliniz nasıldı ve en önemlisi eşinizle ilişkiniz nasıldı ben biraz zorlanıyorum yani eşimle kavga ettik birazdan hem de hiç yoktan sinirlerime hakîm olamıyorum o da çok tahammülsüZ
Mantıklı ama yapamıyorum işteAmin hayırlısı olsun inşallah. Eşini boşver şimdilik bebeğine odaklan :)
Sizin ne zaman aşılama ?? Insanın çok morali bozuluyor değil miBizde ayni sekilde kus girdik ya normalde cok guzel anlasiriz
Canim cumartesi gunu yapildi asilamam asilamadan once sipermi verdik ucreti odedik disari ciktik kahvalti yapicaktik arabanin icinde bir kavgaya tutustuysak inadim tuttu yaptirmiyom dedim ben tehditediyom diye basti surdu araba yi evin yoluna tabi ben ucbucuk attim sonra agladim yalvardim birsuru igne vuruldum bosami diye anam zor döndü aglaya aglaya yaptirdim yani cok kotuydumSizin ne zaman aşılama ?? Insanın çok morali bozuluyor değil mi
kızzzlarrrrr aşılamanıın aşılamanın yapıldığı günüde sayarsak 13.günü bugün sizce akşam kanda test yaptırsam çıkarmı yoksa biraz dahamı bekliyim. meraktan çatlamak üzereyimmmmmmmmm
Geçen ay 30 unda olmuştum adet 31 inde ilk kontrolüne gitmiştim aşılamada 11 kasmda yapildiKanda çıkar ama adetinde yarın değil mi zaten biraz daha sabret yarın olmazsan yaptırırsın
Isin kotusu birtane catlamayan yumurta var bugun ve carsamba iliski olmasi lazim mecbur yapcamcok tuaf
Geçen ay 30 unda olmuştum adet 31 inde ilk kontrolüne gitmiştim aşılamada 11 kasmda yapildi
Çok merak ediyorum aksilik çıkmazsa akşam yaptırcam inşallah vardır inşallahh bizimledirrrrHımm benim adetin 14, günü aşılamam olmuştu. aşılamanın 14, günündede yeniden adet olmuştum.
Genelde ovulasyondan 14 gün sonra adet olunuyor ama bilemedim şimdi. ama her halukarda kanda çıkar
Senin kaçıncı aşılamandıHımm benim adetin 14, günü aşılamam olmuştu. aşılamanın 14, günündede yeniden adet olmuştum.
Genelde ovulasyondan 14 gün sonra adet olunuyor ama bilemedim şimdi. ama her halukarda kanda çıkar
Senin kaçıncı aşılamandı
Çok merak ediyorum aksilik çıkmazsa akşam yaptırcam inşallah vardır inşallahh bizimledirrrr
Ayyy inşallahhh hepberaberrr. Nezamandr istiyosunuz siz bebekİnşallahböyle gezersin ortalıklarda :)
Ayyy inşallahhh hepberaberrr. Nezamandr istiyosunuz siz bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?