Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Osen teşekkür ederim inşallah dediğşn gibi pozitif olur. Ama çok moralim bozuldu akşamdan beri eşime de çok kızıyorum Allah sonumuzu hayır etsin artık ne diyeyim

Osen teşekkür ederim inşallah dediğşn gibi pozitif olur. Ama çok moralim bozuldu akşamdan beri eşime de çok kızıyorum Allah sonumuzu hayır etsin artık ne diyeyim

Amin hayırlısı olsun inşallah. Eşini boşver şimdilik bebeğine odaklan :)

Bizde ayni sekilde kus girdik ya normalde cok guzel anlasiriz

Sizin ne zaman aşılama ?? Insanın çok morali bozuluyor değil mi
Canim cumartesi gunu yapildi asilamam asilamadan once sipermi verdik ucreti odedik disari ciktik kahvalti yapicaktik arabanin icinde bir kavgaya tutustuysak inadim tuttu yaptirmiyom dedim ben tehditediyom diye basti surdu araba yi evin yoluna tabi ben ucbucuk attim sonra agladim yalvardim birsuru igne vuruldum bosami diye anam zor döndü aglaya aglaya yaptirdim yani cok kotuydum

Sonra dedim sitresliyim zaten su yaptigina bak dedim ama oda sanki ben hic degilim ben sadece olaylara karsidan bakiyom sanki dedi oyle o konusuyor suan ama ben küsüm ne olursa olsun o gun onu yapmicakti bana alttan alicakti

Isin kotusu birtane catlamayan yumurta var bugun ve carsamba iliski olmasi lazim mecbur yapcamcok tuaf

kızzzlarrrrr aşılamanıın aşılamanın yapıldığı günüde sayarsak 13.günü bugün sizce akşam kanda test yaptırsam çıkarmı yoksa biraz dahamı bekliyim. meraktan çatlamak üzereyimmmmmmmmm

Kanda çıkar ama adetinde yarın değil mi zaten biraz daha sabret yarın olmazsan yaptırırsın

Isin kotusu birtane catlamayan yumurta var bugun ve carsamba iliski olmasi lazim mecbur yapcamcok tuaf

Küs olduğumuz zamanlarda ben hep ölümü getiriyorum aklıma. Bu çevremizde olan ani ölümler patlamalar vs.
--Biz böyle küsüz ama yarına çıkacağımız belli değil bir anda o beni kaybedebilir yada ben onu kaybedebilirim. öyle bir durumda insan dahada üzülür son zamanlarımızı zehir ettim diye söylüyorum kendi kendime. sonra gidip öpüyorum barışıyorum. tabi hep ben yapmıyorum oda küs olmaya dayanamıyor.
sana tavsiyem git kucaklaş boş ver o an ne yaşandıysa yaşandı, belli ki onunda canı sıkkındı birbirinize patladınız. hadi bakalım akşama yanaş sen

Geçen ay 30 unda olmuştum adet 31 inde ilk kontrolüne gitmiştim aşılamada 11 kasmda yapildi

Hımm benim adetin 14, günü aşılamam olmuştu. aşılamanın 14, günündede yeniden adet olmuştum.
Genelde ovulasyondan 14 gün sonra adet olunuyor ama bilemedim şimdi. ama her halukarda kanda çıkar

Hımm benim adetin 14, günü aşılamam olmuştu. aşılamanın 14, günündede yeniden adet olmuştum.
Genelde ovulasyondan 14 gün sonra adet olunuyor ama bilemedim şimdi. ama her halukarda kanda çıkar
Çok merak ediyorum aksilik çıkmazsa akşam yaptırcam inşallah vardır inşallahh bizimledirrrr

Ayyy inşallahhh hepberaberrr. Nezamandr istiyosunuz siz bebek

inşallah.alında evliliğimizin en başından beri korunmadığımız dönemler oluyordu. 2-3 sefer korunmuyorduk sonra yine korunuyorduk. 3 yıl bu şekilde geçti. sonra tamamen bıraktık korunmayı. 5 yıldan fazla oluyor bekliyoruz. 8,5 yıllık evliyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…