Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah sende en kisa zamanda böyle olursun ozmzn

Offf ya ( benim ki konuşmuyo şimdi bin bir nazla cevap veriyo Allah'ım ya yarın aşılama var olacak şey mi şimdi bu yaptığı sinirden çatlamak üzereyim

Dr be zaman yap demişti testi ?? Ayy nasıl heyecan vardır sende belirti hissettin mi hiç ?? Güzel haberlerle inşallah umutlandır bizi :)

Dr be zaman yap demişti testi ?? Ayy nasıl heyecan vardır sende belirti hissettin mi hiç ?? Güzel haberlerle inşallah umutlandır bizi :)
NEGATİF SONUÇ ne hayaller kurduk içim kıpır kıpır kelebekler uçuyodu resmen içimde ama neyazik sonuç olumsuz. Hamileyim haberini vermeyi nekadar çok istiyodum halbuki

Arkadaşlar içinizde folik asit kullanan varmı kullanmak gerekiomus bende folidoce die bi ilaç aldım bugün folik asit ve b12 varms içinde ama nasl kullanacağını pek bilmiyorum araştırıyorum içinizde bu ilacı kullanan varmı günde kaç defa nezaman alıyorsunuz aç karnına tok karnınami?

Kiz valla bak
Offf ya ( benim ki konuşmuyo şimdi bin bir nazla cevap veriyo Allah'ım ya yarın aşılama var olacak şey mi şimdi bu yaptığı sinirden çatlamak üzereyim
Kiz valla bak nekadar konusursan okadar nazlanir burnunu sürtmeye calisir cok sert yapma ama ilgilide olma bak ozamn nasil senle konusmak icin firsat kollicak

Folikasit tok gunde 1 tane aliyorum hamilelikten uc ay oncesinden baslamak gerekiyor aslindada bizde nezamn hamilelik olacagi belli olmadigi icin tedavi suresince iciyorum

NEGATİF SONUÇ ne hayaller kurduk içim kıpır kıpır kelebekler uçuyodu resmen içimde ama neyazik sonuç olumsuz. Hamileyim haberini vermeyi nekadar çok istiyodum halbuki
Hadi yaa ;( tüh üzüldüm ama tamam bak canm sakin oluyorsun sonuçta olmama ihtimalini biliyordun hiç bir şeyin sonu değil sonuçta önünüze bakın artık lütfen üzülme

Hadi yaa ;( tüh üzüldüm ama tamam bak canm sakin oluyorsun sonuçta olmama ihtimalini biliyordun hiç bir şeyin sonu değil sonuçta önünüze bakın artık lütfen üzülme
bu ihtimalde vardı olumsuz olma ihtimali ama insan umutlanıo işte bide ilk aşılama olunca ne yalan söylim acayip üzüldüm ağla ağla ((((((((((

Bende folidoce kullanıyorum. tok olarak günde 1 adet kullanılıyor. sabah akşam farketmez.

Çok üzüldüm canım. demek ki hayırlı değilmiş, ama sıkma canını önümüzdeki maçlara bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…