- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.821
İnşallah sende en kisa zamanda böyle olursun ozmzninşallah.alında evliliğimizin en başından beri korunmadığımız dönemler oluyordu. 2-3 sefer korunmuyorduk sonra yine korunuyorduk. 3 yıl bu şekilde geçti. sonra tamamen bıraktık korunmayı. 5 yıldan fazla oluyor bekliyoruz. 8,5 yıllık evliyim ben
İnşallah sende en kisa zamanda böyle olursun ozmzn
İnşallah tez zamandaaamin :) Rabbim bize de nasip ederse görcez bakalım nasıl bir şeymiş
Offf yaCanim cumartesi gunu yapildi asilamam asilamadan once sipermi verdik ucreti odedik disari ciktik kahvalti yapicaktik arabanin icinde bir kavgaya tutustuysak inadim tuttu yaptirmiyom dedim ben tehditediyom diye basti surdu araba yi evin yoluna tabi ben ucbucuk attim sonra agladim yalvardim birsuru igne vuruldum bosami diye anam zor döndü aglaya aglaya yaptirdim yani cok kotuydum
Dr be zaman yap demişti testi ?? Ayy nasıl heyecan vardır sende belirti hissettin mi hiç ?? Güzel haberlerle inşallah umutlandır bizi :)kızzzlarrrrr aşılamanıın aşılamanın yapıldığı günüde sayarsak 13.günü bugün sizce akşam kanda test yaptırsam çıkarmı yoksa biraz dahamı bekliyim. meraktan çatlamak üzereyimmmmmmmmm
NEGATİF SONUÇDr be zaman yap demişti testi ?? Ayy nasıl heyecan vardır sende belirti hissettin mi hiç ?? Güzel haberlerle inşallah umutlandır bizi :)
Kiz valla bak nekadar konusursan okadar nazlanir burnunu sürtmeye calisir cok sert yapma ama ilgilide olma bak ozamn nasil senle konusmak icin firsat kollicakOfff ya( benim ki konuşmuyo şimdi bin bir nazla cevap veriyo Allah'ım ya yarın aşılama var olacak şey mi şimdi bu yaptığı sinirden çatlamak üzereyim
Folikasit tok gunde 1 tane aliyorum hamilelikten uc ay oncesinden baslamak gerekiyor aslindada bizde nezamn hamilelik olacagi belli olmadigi icin tedavi suresince iciyorumArkadaşlar içinizde folik asit kullanan varmı kullanmak gerekiomus bende folidoce die bi ilaç aldım bugün folik asit ve b12 varms içinde ama nasl kullanacağını pek bilmiyorum araştırıyorum içinizde bu ilacı kullanan varmı günde kaç defa nezaman alıyorsunuz aç karnına tok karnınami?
Nim canim idrarda yaptiysan yalnis cokarNEGATİF SONUÇne hayaller kurduk içim kıpır kıpır kelebekler uçuyodu resmen içimde ama neyazik sonuç olumsuz. Hamileyim haberini vermeyi nekadar çok istiyodum halbuki
Hadi yaa ;( tüh üzüldüm ama tamam bak canm sakin oluyorsun sonuçta olmama ihtimalini biliyordunNEGATİF SONUÇne hayaller kurduk içim kıpır kıpır kelebekler uçuyodu resmen içimde ama neyazik sonuç olumsuz. Hamileyim haberini vermeyi nekadar çok istiyodum halbuki
Bende çok üstüne düşmüyorum artıkKiz valla bak
Kiz valla bak nekadar konusursan okadar nazlanir burnunu sürtmeye calisir cok sert yapma ama ilgilide olma bak ozamn nasil senle konusmak icin firsat kollicak
En iyisini yaparsin ben bana o gun yasttirdiklarini ödetcem ama tatliliklaBende çok üstüne düşmüyorum artık
Hadi bakalım kolay gelsin !!En iyisini yaparsin ben bana o gun yasttirdiklarini ödetcem ama tatlilikla
bu ihtimalde vardı olumsuz olma ihtimali ama insan umutlanıo işte bide ilk aşılama olunca ne yalan söylim acayip üzüldüm ağla ağlaHadi yaa ;( tüh üzüldüm ama tamam bak canm sakin oluyorsun sonuçta olmama ihtimalini biliyordunhiç bir şeyin sonu değil sonuçta önünüze bakın artık lütfen üzülme
Arkadaşlar içinizde folik asit kullanan varmı kullanmak gerekiomus bende folidoce die bi ilaç aldım bugün folik asit ve b12 varms içinde ama nasl kullanacağını pek bilmiyorum araştırıyorum içinizde bu ilacı kullanan varmı günde kaç defa nezaman alıyorsunuz aç karnına tok karnınami?
NEGATİF SONUÇne hayaller kurduk içim kıpır kıpır kelebekler uçuyodu resmen içimde ama neyazik sonuç olumsuz. Hamileyim haberini vermeyi nekadar çok istiyodum halbuki
bende bugün kullanmaya başladmBende folidoce kullanıyorum. tok olarak günde 1 adet kullanılıyor. sabah akşam farketmez.
ister istemez üzülüyosun herzamankindende çok üzüldüm budefa çok umutluydum ama napalım. şu aşamadan sonra napacağımı bilemiyorumÇok üzüldüm canım. demek ki hayırlı değilmiş, ama sıkma canını önümüzdeki maçlara bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?