Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu ihtimalde vardı olumsuz olma ihtimali ama insan umutlanıo işte bide ilk aşılama olunca ne yalan söylim acayip üzüldüm ağla ağla ((((((((((
Daha yolun başındasın unutma ve tek ihtiyacımız olan şey moral motivasyon sen sakinleş ve bundan sonra ne istediğinize karar verin bu arada senin sonuç kesin mi yani henüz adet olmadın değil mi ??

adet olmadım ama aşılamanın 13.günüydü düşükte olsa bi deger olması gerekiyodu bhcg ama negatifti çook çok düşük bi değerdi

Inşallah canm hepimiz güzel sonuçlar alalım . Siz neye karar verdiniz ??
Bilmiyorum ya güzel bi ovulasyon test alıp onu kullan doktora gitmicem bi süre yada 1 defa daha gidip tekrar yumurta takibi ve catlatma ignesi sonra kendimiz denicez bilemiyorum doktora git git sonra iyice stres oluyom olmayinca bebek adet olmayı bekliyorum ozamana kadarda bikarar veririz heralde

kızlar buarada aranızda ovulasyon testi kullanan varmı varsa ne marka alıyolar gerçekten doğru sonuç veriyomu??
Anladım kendini nasıl iyi hissedeceksen adetin ne zaman ?? Ben ovulasyon testi hakkında hiç bir fikre sahip değilim yumurtlama gününü bilmek için test değil mi??

Anladım kendini nasıl iyi hissedeceksen adetin ne zaman ?? Ben ovulasyon testi hakkında hiç bir fikre sahip değilim yumurtlama gününü bilmek için test değil mi??
Geçen ay 30 unda olmustum 3gun olurum heralde. Yumurtlama takibi yapılan bi test.evt gününü belirlemek icin

Arkadaşlar catlatma ignesi ne rağmen yumurtaların 36 saatten daha gec çatlama ignesi varmı msla catlatma ignesi ne rağmen 36 saat degilde36saat+3gun gibi?? Fikri olan varsa paylaşırlar mutlu olurum???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…