- 28 Ekim 2015
- 445
- 295
- 53
- 41
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.841
Daha yolun başındasın unutma ve tek ihtiyacımız olan şey moral motivasyonbu ihtimalde vardı olumsuz olma ihtimali ama insan umutlanıo işte bide ilk aşılama olunca ne yalan söylim acayip üzüldüm ağla ağla((((((((((
adet olmadım ama aşılamanın 13.günüydü düşükte olsa bi deger olması gerekiyodu bhcg ama negatifti çook çok düşük bi değerdi
Hayırlı olsun inşallah sen güzel sonuç alırsınKızlar benim aşılama yapıldı !!
Inşallah canm hepimiz güzel sonuçlar alalım . Siz neye karar verdiniz ??Hayırlı olsun inşallah sen güzel sonuç alırsın
Bilmiyorum ya güzel bi ovulasyon test alıp onu kullan doktora gitmicem bi süre yada 1 defa daha gidip tekrar yumurta takibi ve catlatma ignesi sonra kendimiz denicez bilemiyorum doktora git git sonra iyice stres oluyom olmayinca bebek adet olmayı bekliyorum ozamana kadarda bikarar veririz heraldeInşallah canm hepimiz güzel sonuçlar alalım . Siz neye karar verdiniz ??
Anladım kendini nasıl iyi hissedeceksenkızlar buarada aranızda ovulasyon testi kullanan varmı varsa ne marka alıyolar gerçekten doğru sonuç veriyomu??
Geçen ay 30 unda olmustum 3gun olurum heralde. Yumurtlama takibi yapılan bi test.evt gününü belirlemek icinAnladım kendini nasıl iyi hissedeceksenadetin ne zaman ?? Ben ovulasyon testi hakkında hiç bir fikre sahip değilim yumurtlama gününü bilmek için test değil mi??
Haydi hayırlı haberlerle inşallahKızlar benim aşılama yapıldı !!
Hakkından hayırlısı olsun inşallah güzel sonuç alırsın:)Slm kızlar ben adet oldum hamile değilmişim bugün hastaneye gittim kılomen verdiler aşılamaya başladılar
Teşekkür ederimHaydi hayırlı haberlerle inşallah
Sen kaç kutu klomen kullanmıştın önce ??Slm kızlar ben adet oldum hamile değilmişim bugün hastaneye gittim kılomen verdiler aşılamaya başladılar
Progestanı ne zaman kullanmaya başladın günde kaç tane ve hangi yolla alıyorsun ??Idrarimin rengi koyulasti ve koku var progestandanmi ki
Aksam yatmadan iki tane yutuyorumProgestanı ne zaman kullanmaya başladın günde kaç tane ve hangi yolla alıyorsun ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?