- 16 Eylül 2015
- 773
- 518
- 103
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.861
Merhaba ben clearblue ovülasyon testi kullanıyorum çift hormon göstergeli olandan.dijital olduğu için yorumlama kısmında yanılma olmuyor.yalnız fiyatı diğer kaset tipi olan testlere göre pahalı.kendi sitesi var oradan aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz.cevap veriyorlar.kızlar buarada aranızda ovulasyon testi kullanan varmı varsa ne marka alıyolar gerçekten doğru sonuç veriyomu??
Ben ilk defa aşılama yapacam ama daha önce gittiyim her yoktur kılomen verdiler nerden Baksan en az 30 den fazla kılomen verdilerSen kaç kutu klomen kullanmıştın önce ??
Bem aşılama sonrası almaya başladım günde 3 tane ve vajinal yollaAksam yatmadan iki tane yutuyorum
şuan inceliyorumda güzel bir ürüne benzio teşekkür ederim. siz bu ürünle hamile kalabildinizmi pekiMerhaba ben clearblue ovülasyon testi kullanıyorum çift hormon göstergeli olandan.dijital olduğu için yorumlama kısmında yanılma olmuyor.yalnız fiyatı diğer kaset tipi olan testlere göre pahalı.kendi sitesi var oradan aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz.cevap veriyorlar.
Keşke bu konuyu doktorunuza konuşsaydınız çünkü benim ki çok kullanmayı yani 10 kutudan fazlayı önermiyorBen ilk defa aşılama yapacam ama daha önce gittiyim her yoktur kılomen verdiler nerden Baksan en az 30 den fazla kılomen verdiler
Hayır maalesef hamile kalamadım henüz.2 kere kullandım.sonra prolaktinimin yüksek olduğu ortaya çıktı.bu ay testlerimi tekrar ettirip sorun yoksatekrar kullanmaya başlayacağım.şuan inceliyorumda güzel bir ürüne benzio teşekkür ederim. siz bu ürünle hamile kalabildinizmi peki
Hayırlı olsun işalah tutar canını sıkma daha doğrusu sitres yapma ala ol derse olurYaaaa offff kafayi yicemmm
Devamı gelmemiş ne demek??benim ki 7 kutu kullandım deyince yeteri kadar kullanmışın dedi!!ewt bence klomen arkası aşılama süreci başlar !!Söyledim ama doktur kullanmışsın devamı gelmemiş dedi bide bişey soracam bana 1 kutu kılomen verdiler acaba bittikten sonra hemen aşılamamı yapacaklar biliyorsanız cvp yazın merak ediyorum
İşalah 9 eylule gidiyorum sıraya bakmadan önöne geleni alıyorlar doğru düzgün konoşamıyoruz bile alah isteyen herkese yardım etsin işalahDevamı gelmemiş ne demek??benim ki 7 kutu kullandım deyince yeteri kadar kullanmışın dedi!!ewt bence klomen arkası aşılama süreci başlar !!
İnşallah !!İşalah 9 eylule gidiyorum sıraya bakmadan önöne geleni alıyorlar doğru düzgün konoşamıyoruz bile alah isteyen herkese yardım etsin işalah
Aşılama olupta aşılaması tutmayan arkadaşlar bir sonraki ay naptınız nasıl bir yol izlediniz akıl verin benm tutmadı bugün adet oldum ama bu ay napsam nasıl bir yol izlesem kafam karışık
29 yaşındaym 15 aylık evliyim 1 senedir istiyoruz dediğin testi duymadm sanırım ama yumurtalar normal demişti doktor ama bilmiyorum.. bu ay ayrı bi umutlanmştm tekrar aşılama yaptıramam şuan ama yumurta takibi fln yaptırım heralde bilemiyorumCanım yaşın kaç , kaç yıllık evlisin, ve amh testi yaptırdın mı? yaptırdıysan sonuca göre değişir bazı durumlar.
Belki duymamışsındır amh testi sendeki yumurta rezervini belirliyor, yani erken menapoz riskin var mı vs.
Ben ilk aşılamadan sonra bir müddet ara verdim, şuan o süre için pişmanım. o an çok üzülmüştüm dinlenmeye ihtiyacım var diye düşünmüştüm ama boşa vakit kaybettiğimi düşünemedim. yaş geçiyor ve riskler artıyor o yüzden keşke hemen 2, ye başlasaydım diyorum. Tabi sende böyle yap demiyorum ama kendi hislerimi yazdım.
Birde benim amh testim iyi çıktı ama forumda okudum testi kötü çıkanlar var, vakit kaybetmemek için hemen tüp bebeğe başvuranlar var. Bazı doktorlar bunu önemsemiyor, yapmıyor bu testi ama aslında tedavinin en başında yapılmalı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?