Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar buarada aranızda ovulasyon testi kullanan varmı varsa ne marka alıyolar gerçekten doğru sonuç veriyomu??
Merhaba ben clearblue ovülasyon testi kullanıyorum çift hormon göstergeli olandan.dijital olduğu için yorumlama kısmında yanılma olmuyor.yalnız fiyatı diğer kaset tipi olan testlere göre pahalı.kendi sitesi var oradan aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz.cevap veriyorlar.

şuan inceliyorumda güzel bir ürüne benzio teşekkür ederim. siz bu ürünle hamile kalabildinizmi peki

kızlar çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olmamız gerekiyo yada normal adet tarihimizdemi adet oluyoruz çatlatma iğnem 9 kasımda yapıldı geçen ayda 30 ekimde adet olmuştum 28 de birde olurum hiç şaşmaz şimdi 28 kasımdamı olcam yoksa çatlatma iğnesinden dolayı daha erkenmi olmam gerekiyo??

şuan inceliyorumda güzel bir ürüne benzio teşekkür ederim. siz bu ürünle hamile kalabildinizmi peki
Hayır maalesef hamile kalamadım henüz.2 kere kullandım.sonra prolaktinimin yüksek olduğu ortaya çıktı.bu ay testlerimi tekrar ettirip sorun yoksatekrar kullanmaya başlayacağım.

Asilama yapilali 6 gun oldu karnim inceden inceden agriyor rahimimi bir tuaf hissediyorum bukadar erken adet olabilirmiyim adet olcak gibi hissediyorum 9 aralikta adet olmam gerekiyorum

Söyledim ama doktur kullanmışsın devamı gelmemiş dedi bide bişey soracam bana 1 kutu kılomen verdiler acaba bittikten sonra hemen aşılamamı yapacaklar biliyorsanız cvp yazın merak ediyorum

Söyledim ama doktur kullanmışsın devamı gelmemiş dedi bide bişey soracam bana 1 kutu kılomen verdiler acaba bittikten sonra hemen aşılamamı yapacaklar biliyorsanız cvp yazın merak ediyorum
Devamı gelmemiş ne demek??benim ki 7 kutu kullandım deyince yeteri kadar kullanmışın dedi!!ewt bence klomen arkası aşılama süreci başlar !!

Devamı gelmemiş ne demek??benim ki 7 kutu kullandım deyince yeteri kadar kullanmışın dedi!!ewt bence klomen arkası aşılama süreci başlar !!
İşalah 9 eylule gidiyorum sıraya bakmadan önöne geleni alıyorlar doğru düzgün konoşamıyoruz bile alah isteyen herkese yardım etsin işalah

Aşılama olupta aşılaması tutmayan arkadaşlar bir sonraki ay naptınız nasıl bir yol izlediniz akıl verin benm tutmadı bugün adet oldum ama bu ay napsam nasıl bir yol izlesem kafam karışık

Aşılama olupta aşılaması tutmayan arkadaşlar bir sonraki ay naptınız nasıl bir yol izlediniz akıl verin benm tutmadı bugün adet oldum ama bu ay napsam nasıl bir yol izlesem kafam karışık

Canım yaşın kaç , kaç yıllık evlisin, ve amh testi yaptırdın mı? yaptırdıysan sonuca göre değişir bazı durumlar.
Belki duymamışsındır amh testi sendeki yumurta rezervini belirliyor, yani erken menapoz riskin var mı vs.
Ben ilk aşılamadan sonra bir müddet ara verdim, şuan o süre için pişmanım. o an çok üzülmüştüm dinlenmeye ihtiyacım var diye düşünmüştüm ama boşa vakit kaybettiğimi düşünemedim. yaş geçiyor ve riskler artıyor o yüzden keşke hemen 2, ye başlasaydım diyorum. Tabi sende böyle yap demiyorum ama kendi hislerimi yazdım.
Birde benim amh testim iyi çıktı ama forumda okudum testi kötü çıkanlar var, vakit kaybetmemek için hemen tüp bebeğe başvuranlar var. Bazı doktorlar bunu önemsemiyor, yapmıyor bu testi ama aslında tedavinin en başında yapılmalı bence.

29 yaşındaym 15 aylık evliyim 1 senedir istiyoruz dediğin testi duymadm sanırım ama yumurtalar normal demişti doktor ama bilmiyorum.. bu ay ayrı bi umutlanmştm tekrar aşılama yaptıramam şuan ama yumurta takibi fln yaptırım heralde bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…