- 25 Ekim 2010
- 1.911
- 1.905
- 358
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.881
29 yaşındaym 15 aylık evliyim 1 senedir istiyoruz dediğin testi duymadm sanırım ama yumurtalar normal demişti doktor ama bilmiyorum.. bu ay ayrı bi umutlanmştm tekrar aşılama yaptıramam şuan ama yumurta takibi fln yaptırım heralde bilemiyorum
evet en önemliside o aslında bu aya kadar hiç bukadar takmamıştım son bikaç aydır hep aklımızdaydı ama bu ay aşılamanında etkisiyle daha çok taktık. ama başlarda hiç takmıodum nasılsa olur die ozamanda olmamıştı :))Evliliğin daha yeniymiş biraz beklemen de sakınca olmaz sanırım. bir süre yumurta takibi yaptırabilirsin, hatta evde ovulasyon testiyle kendinde takip edebilirsin. Ama en önemlisi kafaya takmamak yapabilirsen önce kafandan bebek fikrini at. Ben beceremiyourm ama herkesin ilk tavsiyesi bu :)
Benim de tamamen kişisel düşüncem ama kaybettiğim zamana ben de üzülüyorumevet en önemliside o aslında bu aya kadar hiç bukadar takmamıştım son bikaç aydır hep aklımızdaydı ama bu ay aşılamanında etkisiyle daha çok taktık. ama başlarda hiç takmıodum nasılsa olur die ozamanda olmamıştı :))
Sizin de mi aşılama başladı ??eşim sperm örneği verirken izlediği iğrenç filmden sonra seksten doğudu:))
inş aşılaman tutarda bu ay son olur sanaBenim de tamamen kişisel düşüncem ama kaybettiğim zamana ben de üzülüyorumOsen gibi.. 3 yıllık evliyim ama çok zor zamanlardı Umarım bu ay son olur üzüldüğüm zamanlar !!
Benim de tamamen kişisel düşüncem ama kaybettiğim zamana ben de üzülüyorumOsen gibi.. 3 yıllık evliyim ama çok zor zamanlardı Umarım bu ay son olur üzüldüğüm zamanlar !!
Hayırla sağlıklı sıhhatli inşallah :)Vakit okadar çabuk geçiyor ki, insan anlamıyor. geri dönüp baktığımda ben bunca zamanı nasıl harcadım diyorum.
Bazen doktorlara güvendim bekle olur dediler bazen ben yorulup bıraktım. Ama şimdi etrafıma bakıyorumda arkadaş çevremin çocukları hep okul çağında.
Gerçi ben ilk aydan da tedaviye başlasam, nasipte yoksa olmazdı ama en azından içim rahat olurdu, elimden geleni yaptım ama olmadı derdim. Şu anki gibi kendimi suçlamazdım, çok geniş davrandım demezdim.
Rabbim tez zamanda hepimizi çifter çifter ödüllendirsin, beklediğimiz zamanların mükafatını en güzel , en hayırlı şekilde versin inşallah.
İnşallah :). Aradın mı doktoru ??inş aşılaman tutarda bu ay son olur sana
Aradm yarın gel dediİnşallah :). Aradın mı doktoru ??
Neden gel dedi aşılama tekrarı için mi yoksa muayene için mi?? Yani sen bu ay yaptıramıcam dedin ya onun için soruyorum !!Aradm yarın gel dedi
Ben tekrar yaptırmayı düşünmüyorum yani en azından suan. Bilmiyorum ki bişey demedi sordum gel dedi bende artk tamam dedm başka doktora mi gitsem bilmiyorum. Yada başka doktora gitmek zaman kaybı olurmu bana kafam karisikNeden gel dedi aşılama tekrarı için mi yoksa muayene için mi?? Yani sen bu ay yaptıramıcam dedin ya onun için soruyorum !!
Doktorun konusunda şüpheye düştün mü enerjin düşüyor canm doktor işini kafanda kesin halletmelisin !!!Ben tekrar yaptırmayı düşünmüyorum yani en azından suan. Bilmiyorum ki bişey demedi sordum gel dedi bende artk tamam dedm başka doktora mi gitsem bilmiyorum. Yada başka doktora gitmek zaman kaybı olurmu bana kafam karisik
buay hiç bişey yapmayıp akışına bırakmaya karar verdk belki kendiliğinden olurDoktorun konusunda şüpheye düştün mü enerjin düşüyor canm doktor işini kafanda kesin halletmelisin !!!
Dr.a gittin mi?? O ne dedi?? Ben şu an beklemedeyim geçen salı aşılama oldu kendimi dinliyorum ama her şey aynı hiç bir değişiklik yok !!buay hiç bişey yapmayıp akışına bırakmaya karar verdk belki kendiliğinden olur(
buarada sen ne durumdasn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?