Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Evliliğin daha yeniymiş biraz beklemen de sakınca olmaz sanırım. bir süre yumurta takibi yaptırabilirsin, hatta evde ovulasyon testiyle kendinde takip edebilirsin. Ama en önemlisi kafaya takmamak yapabilirsen önce kafandan bebek fikrini at. Ben beceremiyourm ama herkesin ilk tavsiyesi bu :)

evet en önemliside o aslında bu aya kadar hiç bukadar takmamıştım son bikaç aydır hep aklımızdaydı ama bu ay aşılamanında etkisiyle daha çok taktık. ama başlarda hiç takmıodum nasılsa olur die ozamanda olmamıştı :))

D dehaa ne kaadat güzel bir profil resmi umarım böyle güzel bebeklerin olur :) doktorunla konuştun mu ne öneriyor ?? Konuşmadıysanız bir ara istersen şansım nasıl yüksek olur siz ne öneriyorsunuz diye sor !!

Benim de tamamen kişisel düşüncem ama kaybettiğim zamana ben de üzülüyorum Osen gibi.. 3 yıllık evliyim ama çok zor zamanlardı Umarım bu ay son olur üzüldüğüm zamanlar !!

inşallah canım hepimizinnn :)) doktorumu aramadm gün içinde ariyim olmazsa bakalm ne dicek

KIZLAR MUTLULUKTAN ÖLMEK ÜZEREYİM TAM İKİ HAFTA ÖNCE SPERM ARTTIRICI MACUNU YAPTIM VE EŞİM İKİ HAFTADA BİTİRDİ BUGÜN TEST YAPTRIDIK RABBİMİN SAYESİNDE 5,5 MİL SPERM SAYISI 19,5 MİL OLMUŞ LÜTFEN HERKES BUNU YAPSIN YANINDA KEÇİ BOYNUZU KÜRÜ İLE İNŞAALLAH BEBEĞİMİZDE NORMAL YOLLARDAN OLUR ALLAHIM HERKESE EVLAT NASİP ETSİN .AMA LÜTFEN YAPIN BUNU

Benim de tamamen kişisel düşüncem ama kaybettiğim zamana ben de üzülüyorum Osen gibi.. 3 yıllık evliyim ama çok zor zamanlardı Umarım bu ay son olur üzüldüğüm zamanlar !!

Vakit okadar çabuk geçiyor ki, insan anlamıyor. geri dönüp baktığımda ben bunca zamanı nasıl harcadım diyorum.
Bazen doktorlara güvendim bekle olur dediler bazen ben yorulup bıraktım. Ama şimdi etrafıma bakıyorumda arkadaş çevremin çocukları hep okul çağında.
Gerçi ben ilk aydan da tedaviye başlasam, nasipte yoksa olmazdı ama en azından içim rahat olurdu, elimden geleni yaptım ama olmadı derdim. Şu anki gibi kendimi suçlamazdım, çok geniş davrandım demezdim.
Rabbim tez zamanda hepimizi çifter çifter ödüllendirsin, beklediğimiz zamanların mükafatını en güzel , en hayırlı şekilde versin inşallah.

Hayırla sağlıklı sıhhatli inşallah :)

Neden gel dedi aşılama tekrarı için mi yoksa muayene için mi?? Yani sen bu ay yaptıramıcam dedin ya onun için soruyorum !!
Ben tekrar yaptırmayı düşünmüyorum yani en azından suan. Bilmiyorum ki bişey demedi sordum gel dedi bende artk tamam dedm başka doktora mi gitsem bilmiyorum. Yada başka doktora gitmek zaman kaybı olurmu bana kafam karisik

Arkadaslar merhaba cok stresteyim sizinle paylasmak istedim daha oncede durumumu anlatmistim 3 yila yakindir bebek istiyorum sozde hicbir sorun yok ama olmuyor ilk istedigimizde 6 ay sonra kendiliginden hamile kaldim ama dis gebelikti ameliyat oldum sonrasinda klomen tedavisi 3 ay ama sonuc vermedi 2 kez pes pese asilama yaptim tutmadi asilama sonrasi bir ay ara verip tup bebege gececektikki o ara verdigim ay normal yoldan hamile oldugumu ogrendim maalesef bununda 9.haftda kalp atisi olusmadi gunahi boynuna doktorun benim kan pihtilasmam var ekopirin kullaniyordum ve igneye gecmem gerekliydi birakin igneyi doktor ekopirini bile kesti ilk 3 ay bitsin sonra baslariz dedi ama kalp atisi hic olusmadi kurtaj oldum baska bir doktorda kurtaj yapan doktor hamileligimi ogrenir ogrenmez ignye baslamam gerektigini soyledi eger diger doktorun hatasi varsa beddua etmiyorum ama hakkimida helal etmiyoum.simdi uzun bir aradan sonra tekrar asilamaya basladik yarin asilamam var cok stresteyim oysaki iki kez yaptirdim nasil oldugunu biliyorum ilkinde canim yanmisti ama ikincisi fena degildi yinede cok korkuyorum biliyorum hersey cocuk icin ve kabulum ama gece boyu uyuyamadim offff birde bu doktor idrara sıkışık gelmemi soyledi diger doktordaki asilamalarda hic boyle birsey dememislerdi idrara sıkısik dahada zorlanirmiyim bilmiyorum tecrubesi olanlar lutfen yardim edin icimdeki bu sıkıntı ve stresten kurtulamiyoum etrafimda insanlar kazayla istemeden 3.cocuklarina hamile kaliyo bizde nasil ugrasiyoruz isyan degil rabbim buyuktur ama bunlari dusunmedende edemiyorum (

Doktorun konusunda şüpheye düştün mü enerjin düşüyor canm doktor işini kafanda kesin halletmelisin !!!

Merhaba arkdaslar bende 4 ay sonra tup bebek icin tedaviye basliycam benim kisaca hikayem 7 aydir bebek istiyoruz 2 kere kimyasal gebelik yasadim doktor bi sebeb soylemedi normal oldugunu soyledi eylul ayinda hamile kaldim hersey guzeldi beta hcg falan 8600 kdr cikti tam 8 haftalikken kalp atisini duymaya diye gittik malesef gebelik kesesi hic gelismedigi icin beni hemen kurtaja aldilar kurtaj sonucu pataloljiden dis gebelik oldugu belli oldu ertesi gun hemen ameliyata alindim malesef sag tüpümu almislar tuplerim cok hasarliymis sol tupumde bagirsaklarda bogum bogum olmus onu elememisler bile bu sebebten bana artik normal yolla hamile kalamiycami tüp bebek olabilicegini soylediler bu durumu yasayi tup bebekle hamile
Kalan var mi acaba tekarardan dis gebelik yasayabilirmiyim cok
Korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…