Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dr a gitmedim adet oldum die aramıştım ilk günü yarın gel demişti ama ben gitmedim çok sıkıldım. bu ay bişe yapmadan denicez öle karar verdk ama inş. pişman olmam (( inş seninki tutar canm

dr a gitmedim adet oldum die aramıştım ilk günü yarın gel demişti ama ben gitmedim çok sıkıldım. bu ay bişe yapmadan denicez öle karar verdk ama inş. pişman olmam (( inş seninki tutar canm
İnşallah Allah hepimizi güldürür benim arkadaşımın arkadaşı aşılama arkası 2.ayda kendiliğinden hamile kaldı .. Onun için merak ediyorum tutmayan aşılama sonrası Dr ne diyor ?? Bu konuda bilgisi olan var mı !!!

Bize herzaman ihtimalini var yüksek dio çünkü bi sebebini yokmuş eee yaşımda çok değil. Belkide kendiliğinden olur ben inaniyorum:)) sen nerde yasiodun buarada sehir

Bize herzaman ihtimalini var yüksek dio çünkü bi sebebini yokmuş eee yaşımda çok değil. Belkide kendiliğinden olur ben inaniyorum:)) sen nerde yasiodun buarada sehir
Manisa ya sen ?? Bizim de dedi normal yolla da olur diye ama 3 seneyi geçince stres oluyor insan bu arada sen ne iş yapıyordun!!

Manisa ya sen ?? Bizim de dedi normal yolla da olur diye ama 3 seneyi geçince stres oluyor insan bu arada sen ne iş yapıyordun!!
İzmir memurum ben sen ne iş yapıyosun peki. Ya bi sebebi olmadığı halde nie 3 sene boyunca olmuyo ya millet birkerede nasl o spermle yumurtayı dolleyebiliyo şaşkınlıklar icindeyim:))

Kendinmi yaptın yaptıysan nasıl yaptın

İzmir memurum ben sen ne iş yapıyosun peki. Ya bi sebebi olmadığı halde nie 3 sene boyunca olmuyo ya millet birkerede nasl o spermle yumurtayı dolleyebiliyo şaşkınlıklar icindeyim:))
Ben öğretmenim. Hiç sorma ben de çok düşünüyorum o konuyu düşünmeye başladık bebek yapmayı deyip o ay hamile kalanlar tanıyorum bence bişey var Ama tespit edilemiyor tabii her şey Allah'tan ama bir sebebi de olmalı diye düşünüyor insan !!

evet o ay hemen kalanlar yada en kötü 3-4 ay sonra.. bencede bişe var ama tıp bunu belirlicek kadar ileri değil. neyse hakkımızda hayırlısı ne diyelim

K

Kaç yıl oldu Evleneli? Yaşın kaç bunlar strese girmek açısından çok önemli ;(
İki yıl oldu 3 aylık evliyken hamile kaldım 6. Haftada gebelik sonlandı ve kürtaj oldum gelişimi durmuştu.tekrar bebek sahibi olmak için gidiyorum işte sonra dr değiştirdim oda eşimde problem olduğunu boşuna o kadar ilaç kullandığımı söyledi aşılama yapmak isterseniz 14 aralıkta gelin dedi napcam bilmiyorum.

Hangi şehirdesin ?? Aşılamayı denedik biz sonucunu bekliyoruz :)

İnşallah E Elif eflin teşekkür ederim :) 8Aralık da yapcam canm D dehaaa bakalım hayırlısı :) bu arada bişi sorcam bu smile nasıl yapılıyor ??
inşallah sen hamilesindir kendimize üzüldük ama sana seviniriz :)) msj metnini yazdığın yerin üstünde imgeler varya orda gülen surata girince bürsürü smile var ordan sen teldenmi bilgisayardanmı giriyosun bilmiyorum ama :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…