- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.901
İnşallah Allah hepimizi güldürürdr a gitmedim adet oldum die aramıştım ilk günü yarın gel demişti ama ben gitmedim çok sıkıldım. bu ay bişe yapmadan denicez öle karar verdk ama inş. pişman olmam(( inş seninki tutar canm
Bize herzaman ihtimalini var yüksek dio çünkü bi sebebini yokmuş eee yaşımda çok değil. Belkide kendiliğinden olur ben inaniyorum:)) sen nerde yasiodun buarada sehirİnşallah Allah hepimizi güldürürbenim arkadaşımın arkadaşı aşılama arkası 2.ayda kendiliğinden hamile kaldı .. Onun için merak ediyorum tutmayan aşılama sonrası Dr ne diyor ?? Bu konuda bilgisi olan var mı !!!
Manisa ya sen ?? Bizim de dedi normal yolla da olur diye ama 3 seneyi geçince stres oluyor insanBize herzaman ihtimalini var yüksek dio çünkü bi sebebini yokmuş eee yaşımda çok değil. Belkide kendiliğinden olur ben inaniyorum:)) sen nerde yasiodun buarada sehir
İzmir memurum ben sen ne iş yapıyosun peki. Ya bi sebebi olmadığı halde nie 3 sene boyunca olmuyo ya millet birkerede nasl o spermle yumurtayı dolleyebiliyo şaşkınlıklar icindeyim:))Manisa ya sen ?? Bizim de dedi normal yolla da olur diye ama 3 seneyi geçince stres oluyor insanbu arada sen ne iş yapıyordun!!
Kendinmi yaptın yaptıysan nasıl yaptınKIZLAR MUTLULUKTAN ÖLMEK ÜZEREYİM TAM İKİ HAFTA ÖNCE SPERM ARTTIRICI MACUNU YAPTIM VE EŞİM İKİ HAFTADA BİTİRDİ BUGÜN TEST YAPTRIDIK RABBİMİN SAYESİNDE 5,5 MİL SPERM SAYISI 19,5 MİL OLMUŞ LÜTFEN HERKES BUNU YAPSIN YANINDA KEÇİ BOYNUZU KÜRÜ İLE İNŞAALLAH BEBEĞİMİZDE NORMAL YOLLARDAN OLUR ALLAHIM HERKESE EVLAT NASİP ETSİN .AMA LÜTFEN YAPIN BUNU
Ben öğretmenim. Hiç sorma ben de çok düşünüyorum o konuyu düşünmeye başladık bebek yapmayı deyip o ay hamile kalanlar tanıyorumİzmir memurum ben sen ne iş yapıyosun peki. Ya bi sebebi olmadığı halde nie 3 sene boyunca olmuyo ya millet birkerede nasl o spermle yumurtayı dolleyebiliyo şaşkınlıklar icindeyim:))
Kaç yıl oldu Evleneli? Yaşın kaç bunlar strese girmek açısından çok önemli ;(Bende de problem yok dedi dr bütün testler tahliller herşey normal ama bebek olmuyor.
evet o ay hemen kalanlar yada en kötü 3-4 ay sonra.. bencede bişe var ama tıp bunu belirlicek kadar ileri değil. neyse hakkımızda hayırlısı ne diyelimBen öğretmenim. Hiç sorma ben de çok düşünüyorum o konuyu düşünmeye başladık bebek yapmayı deyip o ay hamile kalanlar tanıyorumbence bişey var Ama tespit edilemiyor tabii her şey Allah'tan ama bir sebebi de olmalı diye düşünüyor insan !!
İki yıl oldu 3 aylık evliyken hamile kaldım 6. Haftada gebelik sonlandı ve kürtaj oldum gelişimi durmuştu.tekrar bebek sahibi olmak için gidiyorum işte sonra dr değiştirdim oda eşimde problem olduğunu boşuna o kadar ilaç kullandığımı söyledi aşılama yapmak isterseniz 14 aralıkta gelin dedi napcam bilmiyorum.K
Kaç yıl oldu Evleneli? Yaşın kaç bunlar strese girmek açısından çok önemli ;(
Hangi şehirdesin ?? Aşılamayı denedik biz sonucunu bekliyoruz :)İki yıl oldu 3 aylık evliyken hamile kaldım 6. Haftada gebelik sonlandı ve kürtaj oldum gelişimi durmuştu.tekrar bebek sahibi olmak için gidiyorum işte sonra dr değiştirdim oda eşimde problem olduğunu boşuna o kadar ilaç kullandığımı söyledi aşılama yapmak isterseniz 14 aralıkta gelin dedi napcam bilmiyorum.
Hatay da.inşallah tutunur bebişiniz sağlıkla kucağınıza alırsınızHangi şehirdesin ?? Aşılamayı denedik biz sonucunu bekliyoruz :)
nezman test yapıcan hayırlı haberlerini bekliyoruzHangi şehirdesin ?? Aşılamayı denedik biz sonucunu bekliyoruz :)
İnşallah E Elif eflin teşekkür ederim :) 8Aralık da yapcam canm D dehaaa bakalım hayırlısı :) bu arada bişi sorcam bu smile nasıl yapılıyornezman test yapıcan hayırlı haberlerini bekliyoruz
inşallah sen hamilesindir kendimize üzüldük ama sana seviniriz :)) msj metnini yazdığın yerin üstünde imgeler varya orda gülen surata girince bürsürü smile var ordan sen teldenmi bilgisayardanmı giriyosun bilmiyorum amaİnşallah E Elif eflin teşekkür ederim :) 8Aralık da yapcam canm D dehaaa bakalım hayırlısı :) bu arada bişi sorcam bu smile nasıl yapılıyor??
inşallah sen hamilesindir kendimize üzüldük ama sana seviniriz :)) msj metnini yazdığın yerin üstünde imgeler varya orda gülen surata girince bürsürü smile var ordan sen teldenmi bilgisayardanmı giriyosun bilmiyorum ama:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?