Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ayy inşallah var mı belirtin Kaç gün oldu senin aşılama yapılalı benim Dr 14 günde yaptır testi dedi. Hayırlı haberlerini bekliyoruz !!
Cok belirtim var ama pisikolojik mi emin degilim gogusleriim balon gibi uclarida biraz koyulasti gibi geliyor benek benkte birseyler oldu sag kasigimda agri sanci oluyor ara ara icim de bayik bayik cok istahliyim ayrica asilama olali yarin13.gun ama cuma yaptirirsam sonuc pazartesiye kaliyor burda yarin yaptiririsam 2 3 gibi alicam insallah he birde goguslerimde damarlar belirginlesti

Benim hepsi pisikolojik olabilir cok takintiliyim normaldede iki yillik evliyiz iki yildir hic korunmadik polikistikover var bende esimdede sayida biraz azlik var ama hamile kalmana engel degil dedi doktorlar

Benim asilamadan sonra kanamam olmadi mesela asilama esnasinda agrimda olmadi 4 yumurtam gelisti asilama oncesi ultrosonla bakti hepsi catlamis birtane kalmis onun icinde iki gun sonra iliski verdi onuda yaptik tekrar iki gun sonra iliski dedi ama sonradan agrilarim oldu kasiklarimda yapamadik

Asilamamin 8. Gunu inanilmaz bir sisginlik sanci ve gaz vardi 1bucuk saat sanci cektim hemde dayanilmaz bir sekilde arastirdim dollenen yumurta yerlesirken 7 ila 10 gun surebilir ve agri yapabilirmis bunlara bakinca seviniyorum olmazsa diyede agliyorum

Birde asilamadan sonra bir hafta boyunca cok sinirliydim normalde cok anlayisliyimdir offf ne bileyim daha bircok belirti sayabilirim

Bu arada korunmadigimiz ilk aylarda da hamileyim dusuncesiyle bu belirtileri yasadim cogunu yani

ben de 30 kasımda 2. aşılamamı oldum. Allahım inşallah yüzümüzü güldürür bu sefer. ilkinde gonal f kullanmıştım. pregnyl çatlatma iğnesi vurulmuştum. özel bir merkezde yaptırmıştım. ne yazık ki olmadı. 10. günde adetim geldi. 2.sinde puregon kullandım. çatlatma iğnesi de ovitrelleydi. aşılamadan sonra kullanmam için bir de crinone vajinal jel verildi bu sefer. üniversite hastanesinde yapıldı. test günüm aralık 14. ilkinde çok umutluydum. tutmayınca şimdi pek kaptırmıyorum kendimi. ama inşallah Rabbim nasip eder bir bebek. bu ara dikkat ediyorum işte kendime. mecbur kalmadıkça pek iş güç yapmıyorum. sadece yemek bulaşık falan... Allahım yardım etsin hepimize, doldursun kucaklarımızı. hayırlı sağlıklı bebişler versin...

İnşallah bu sefer nasip olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…