- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.921
İnşallah @Elif eflin teşekkür ederim :) 8Aralık da yapcam canm D dehaaa bakalım hayırlısı :) bu arada bişi sorcam bu smile nasıl yapılıyor??
Hehe rica ederimBuldum telden giriyorum çok beğendim teşekkür ederim
Msj yazdığın yerin üst tarafına baktın mı orda var!! Senin test günü ne zaman ??Hamile smaylesi bendede yok
Tesekkurederim buldum yarin insallahMsj yazdığın yerin üst tarafına baktın mı orda var!! Senin test günü ne zaman ??
Ayy inşallah var mı belirtinTesekkurederim buldum yarin insallahboyle boyle donucem insallah saglikocagindan hemde ikiz insallah
Cok belirtim var ama pisikolojik mi emin degilim gogusleriim balon gibi uclarida biraz koyulasti gibi geliyor benek benkte birseyler oldu sag kasigimda agri sanci oluyor ara ara icim de bayik bayik cok istahliyim ayrica asilama olali yarin13.gun ama cuma yaptirirsam sonuc pazartesiye kaliyor burda yarin yaptiririsam 2 3 gibi alicam insallah he birde goguslerimde damarlar belirginlesti
Ayy inşallah var mı belirtinKaç gün oldu senin aşılama yapılalı benim Dr 14 günde yaptır testi dedi. Hayırlı haberlerini bekliyoruz !!
Senin kac gun oldu hepinizinkini okudumda unutuyom valla belirtin fln varmi
Ayy inşallah var mı belirtinKaç gün oldu senin aşılama yapılalı benim Dr 14 günde yaptır testi dedi. Hayırlı haberlerini bekliyoruz !!
Ah o psikolojiBirazdaha zorlasam dogurcam
İnşallah bu sefer nasip olmuşturben de 30 kasımda 2. aşılamamı oldum. Allahım inşallah yüzümüzü güldürür bu sefer. ilkinde gonal f kullanmıştım. pregnyl çatlatma iğnesi vurulmuştum. özel bir merkezde yaptırmıştım. ne yazık ki olmadı. 10. günde adetim geldi. 2.sinde puregon kullandım. çatlatma iğnesi de ovitrelleydi. aşılamadan sonra kullanmam için bir de crinone vajinal jel verildi bu sefer. üniversite hastanesinde yapıldı. test günüm aralık 14. ilkinde çok umutluydum. tutmayınca şimdi pek kaptırmıyorum kendimi. ama inşallah Rabbim nasip eder bir bebek. bu ara dikkat ediyorum işte kendime. mecbur kalmadıkça pek iş güç yapmıyorum. sadece yemek bulaşık falan... Allahım yardım etsin hepimize, doldursun kucaklarımızı. hayırlı sağlıklı bebişler versin...
inşallah. Allah yardımcımız olsunİnşallah bu sefer nasip olmuştur
Ilk asilamamdi kan veremiyorum yollar kapali kar dolayisiylaAh o psikolojiben de yok hamilelik belirtisi aşılama günüyle birlikte bugün 10. Gün. Senin ikinci aşılamamıydı?? Bugün inşallah güzel haberlerini duyarız
Ilk asilamamdi kan veremiyorum yollar kapali kar dolayisiyla
Bolu nun yenicag ilcesindeyim suan merkeze geldim birsaat suruyor merkez zorda olsa gelebildim ve verdim kan 2 gibi cikacak sonuc insallahAa ne kadar kötü olmuşsundur şimdi!! Sen nerde oturuyorsun ki yollar kapalı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?