Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bolu nun yenicag ilcesindeyim suan merkeze geldim birsaat suruyor merkez zorda olsa gelebildim ve verdim kan 2 gibi cikacak sonuc insallah

Hadi hayırlı sonuçlar gelsin inşallah.
Bende dün aşılama oldum ayın 16 sına tahlil günüm

asdes sen geçen aydamı aşılama olmuştun benmi yanlş hatrlıyorum

Bu 2. aşılamam ama geçen ay değil önceden olmuştum ilkini, yanlış hatırlıyorsundur. İğnelere başladım diye falan yazmıştım belki oradan aklında yanlış kalmıştır.

canım hayırlısı buymuş demek ki. hiç üzme kendini moralini yüksek tut. biliyorum zor, aynı şeyi yaşamış biri olarak şunu söyleyeyim peşini bırakma, doktorunla konuş tekrar başlayın tedaviye. ben yaklaşık 5 ay sonra başladım 2. tedaviye. şimdi diyorum keşke o kadar beklemeseydim. ama hayırlısı. Allah yardımcımız olsun, hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin...

Maddi imkanim yok malesef

devlet her isteyene aşılama yapıyomu belli bir şartı varmı ?

Yani açıkçası ben tüp bebek için başvurdum, tüp bebeğe tüm şartlarım yetiyordu sadece 2 aşılama şartım eksik kalmıştı onun için faydalandım. ama gidip görüşmende fayda var, aşılama için şartı var mı bilmiyorum, Sana tavsiyem git bir görüş en azından şartı sana uygun mu öğrenmiş olursun. içinde kalmaz

anladm cnm araştırayim bi ozaman :)

anladm cnm araştırayim bi ozaman :)

Hangi şehirdesin ? istanbuldaysan hangi semtte :)
Yani şunun için soruyorum, istanbuldaysan zeytinburnunda semiha şakir hastanesi var, o kadar ilgiler ki ( sekreterler hariç) ben özelde yaptırdığımda bile bu kadar memnun kalmadım. Aşılamayı yapan doktordan tut hasta bakıcısına kadar canım cicim diye konuşuyorlar, çok güler yüzlüler, o an en çok istediğimiz şey anlayış, ve ben onu bu hastanede gördüm.
Yalnız ben tüp bebek bölümündekilerden bahsediyorum, normal muayene binasındakiler suratsız.

izmirdeyim canm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…