- 25 Ekim 2010
- 1.911
- 1.905
- 358
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.941
Bolu nun yenicag ilcesindeyim suan merkeze geldim birsaat suruyor merkez zorda olsa gelebildim ve verdim kan 2 gibi cikacak sonuc insallah
inş hamilesindir okadar uğraş sonunda güzel haber alırsın :)Bolu nun yenicag ilcesindeyim suan merkeze geldim birsaat suruyor merkez zorda olsa gelebildim ve verdim kan 2 gibi cikacak sonuc insallah
asdes sen geçen aydamı aşılama olmuştun benmi yanlş hatrlıyorumHadi hayırlı sonuçlar gelsin inşallah.
Bende dün aşılama oldum ayın 16 sına tahlil günüm
ay yeni gördüm bunuNegatif
asdes sen geçen aydamı aşılama olmuştun benmi yanlş hatrlıyorum
Negatif
hmm tımam :) inşallahhhhhhhhhh tutarrrrrrrrrrr aşılamannnnnnnn ozamannnnBu 2. aşılamam ama geçen ay değil önceden olmuştum ilkini, yanlış hatırlıyorsundur. İğnelere başladım diye falan yazmıştım belki oradan aklında yanlış kalmıştır.
hmm tımam :) inşallahhhhhhhhhh tutarrrrrrrrrrr aşılamannnnnnnn ozamannnn
canım hayırlısı buymuş demek ki. hiç üzme kendini moralini yüksek tut. biliyorum zor, aynı şeyi yaşamış biri olarak şunu söyleyeyim peşini bırakma, doktorunla konuş tekrar başlayın tedaviye. ben yaklaşık 5 ay sonra başladım 2. tedaviye. şimdi diyorum keşke o kadar beklemeseydim. ama hayırlısı. Allah yardımcımız olsun, hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin...Negatif
Maddi imkanim yok malesefcanım hayırlısı buymuş demek ki. hiç üzme kendini moralini yüksek tut. biliyorum zor, aynı şeyi yaşamış biri olarak şunu söyleyeyim peşini bırakma, doktorunla konuş tekrar başlayın tedaviye. ben yaklaşık 5 ay sonra başladım 2. tedaviye. şimdi diyorum keşke o kadar beklemeseydim. ama hayırlısı. Allah yardımcımız olsun, hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin...
Maddi imkanim yok malesef
ah canım yaa. ama bak onda da vardır bir hayır. belki bir kaç ay bekledikten sonra gelecek bebeğin, hem de doğal yollarla.Maddi imkanim yok malesef
devlet her isteyene aşılama yapıyomu belli bir şartı varmı ?Devletten neden yararlanmıyorsun? ben devlette yaptırdım bu ay hiç ücret ödemedim sadece ilaçlara 140 tl verdim.
Hatta özel hastahaneden daha sterildi herşey
devlet her isteyene aşılama yapıyomu belli bir şartı varmı ?
anladm cnm araştırayim bi ozaman :)Yani açıkçası ben tüp bebek için başvurdum, tüp bebeğe tüm şartlarım yetiyordu sadece 2 aşılama şartım eksik kalmıştı onun için faydalandım. ama gidip görüşmende fayda var, aşılama için şartı var mı bilmiyorum, Sana tavsiyem git bir görüş en azından şartı sana uygun mu öğrenmiş olursun. içinde kalmaz
anladm cnm araştırayim bi ozaman :)
izmirdeyim canm:)Hangi şehirdesin ? istanbuldaysan hangi semtte :)
Yani şunun için soruyorum, istanbuldaysan zeytinburnunda semiha şakir hastanesi var, o kadar ilgiler ki ( sekreterler hariç) ben özelde yaptırdığımda bile bu kadar memnun kalmadım. Aşılamayı yapan doktordan tut hasta bakıcısına kadar canım cicim diye konuşuyorlar, çok güler yüzlüler, o an en çok istediğimiz şey anlayış, ve ben onu bu hastanede gördüm.
Yalnız ben tüp bebek bölümündekilerden bahsediyorum, normal muayene binasındakiler suratsız.
izmirdeyim canm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?