Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
devlet her isteyene aşılama yapıyomu belli bir şartı varmı ?
bana en az 1 sene evli olmamız gerektiği söylenmişti. ondan sonra zaten rahim filmi, spermiogram, hormon testleri vb. yapıyorlar. yumurtalarının durumuna göre hap veya iğne ile başlatıyorlar tedaviyi.

Devletten neden yararlanmıyorsun? ben devlette yaptırdım bu ay hiç ücret ödemedim sadece ilaçlara 140 tl verdim.
Hatta özel hastahaneden daha sterildi herşey
Ilk esimden bir oglum var devlet ilaclari karsilamiyor glofen kullandim sadece bir kaleme 750 tl odedim birbucuk kalem kullandim

Ilk esimden bir oglum var devlet ilaclari karsilamiyor glofen kullandim sadece bir kaleme 750 tl odedim birbucuk kalem kullandim

Anladım canım . çocuğun varsa devlet karşılamaz, ama bir tavsiyede daha bulunabilirim. Belki biliyorsundur bu sitede tüp bebek bölümünde tedavi gören arkadaşlar elinde kalan ilaçları çok makul fiyata satıyorlar, bazıları ücretsiz veriyor. Eğer yeniden aşılamaya karar verirsen orayıda araştır derim

Ak
Aklima geliyor aslinnda hangi siteydi yada nebileyim beklesemmi ki

Ak

Aklima geliyor aslinnda hangi siteydi yada nebileyim beklesemmi ki

Sana link atacaktım ama bulmuşsun zaten sayfayı. Beklemek istersen 1-2 ay bekle tabi ama ondan sonrada maddi sıkıntıya girmemek için oradan alabilirsin. Aklının bir köşesinde dursun

Merhaba.doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum yeni katıldım aranıza.ilk aşılamamı 6 gün önce oldum.aşılaması tutanlar var mı? Yada yeni aşılama yaptıranlar?

Merhaba.doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum yeni katıldım aranıza.ilk aşılamamı 6 gün önce oldum.aşılaması tutanlar var mı? Yada yeni aşılama yaptıranlar?
Doğru yere yazdın hoşgeldin aşılamasi tutanlar tutmayanlar asilama sonrasi sonuc bekleyenler hepsi var:) ben geçen ay yaptrdk ilk asilamamdi neyazik tutmadı inşallah seninki tutar ve güzel sonuç alırsın. Nezamandr bebek istiyosunuz

Siz yaptrdinz mi devlet hastanesinde asilama
üniversite hastanesinde yaptırdım.2 sene önce düşüklerim için başvurmuştum baktım temiz ilgililer falan aşılamayı da bir de orada denemek istedim. emin değilim ama büyük ihtimalle devlet hastanesinde de aynıdır süreç.

Merhaba.doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum yeni katıldım aranıza.ilk aşılamamı 6 gün önce oldum.aşılaması tutanlar var mı? Yada yeni aşılama yptıranlar?
Ewt ben de aşılama sonucu bekleyenlerdenim :) aramıza hoşgeldin senin hikayen nasıl, aşılamanı nerede yaptırdın ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…