- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.961
sende istanbuldasın öğrenmiş olduk :) inş tüp bebek derken bakarsınki aşılaman tutmuş :)Hımm izmirin güzellerindensin yani :) ozaman çok fazla yardımım olmayacak.
sende istanbuldasın öğrenmiş olduk :) inş tüp bebek derken bakarsınki aşılaman tutmuş :)
çalışıyomusun yaş kaçtı senin:)Evet istanbuldayım :) Hayırlısı inşallah
çalışıyomusun yaş kaçtı senin:)
bana en az 1 sene evli olmamız gerektiği söylenmişti. ondan sonra zaten rahim filmi, spermiogram, hormon testleri vb. yapıyorlar. yumurtalarının durumuna göre hap veya iğne ile başlatıyorlar tedaviyi.devlet her isteyene aşılama yapıyomu belli bir şartı varmı ?
Ilk esimden bir oglum var devlet ilaclari karsilamiyor glofen kullandim sadece bir kaleme 750 tl odedim birbucuk kalem kullandimDevletten neden yararlanmıyorsun? ben devlette yaptırdım bu ay hiç ücret ödemedim sadece ilaçlara 140 tl verdim.
Hatta özel hastahaneden daha sterildi herşey
Ilk esimden bir oglum var devlet ilaclari karsilamiyor glofen kullandim sadece bir kaleme 750 tl odedim birbucuk kalem kullandim
Ikinci evliligim benim oglumuda herzamn goremiyorum o baska sehirde
Aklima geliyor aslinnda hangi siteydi yada nebileyim beklesemmi kiAnladım canım . çocuğun varsa devlet karşılamaz, ama bir tavsiyede daha bulunabilirim. Belki biliyorsundur bu sitede tüp bebek bölümünde tedavi gören arkadaşlar elinde kalan ilaçları çok makul fiyata satıyorlar, bazıları ücretsiz veriyor. Eğer yeniden aşılamaya karar verirsen orayıda araştır derim
Ak
Aklima geliyor aslinnda hangi siteydi yada nebileyim beklesemmi ki
Tesekkurederim ama baya uyguna bulmam lazimSana link atacaktım ama bulmuşsun zaten sayfayı. Beklemek istersen 1-2 ay bekle tabi ama ondan sonrada maddi sıkıntıya girmemek için oradan alabilirsin. Aklının bir köşesinde dursun
Siz yaptrdinz mi devlet hastanesinde asilamabana en az 1 sene evli olmamız gerektiği söylenmişti. ondan sonra zaten rahim filmi, spermiogram, hormon testleri vb. yapıyorlar. yumurtalarının durumuna göre hap veya iğne ile başlatıyorlar tedaviyi.
Doğru yere yazdın hoşgeldin aşılamasi tutanlar tutmayanlar asilama sonrasi sonuc bekleyenler hepsi var:) ben geçen ay yaptrdk ilk asilamamdi neyazik tutmadı inşallah seninki tutar ve güzel sonuç alırsın. Nezamandr bebek istiyosunuzMerhaba.doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum yeni katıldım aranıza.ilk aşılamamı 6 gün önce oldum.aşılaması tutanlar var mı? Yada yeni aşılama yaptıranlar?
üniversite hastanesinde yaptırdım.2 sene önce düşüklerim için başvurmuştum baktım temiz ilgililer falan aşılamayı da bir de orada denemek istedim. emin değilim ama büyük ihtimalle devlet hastanesinde de aynıdır süreç.Siz yaptrdinz mi devlet hastanesinde asilama
Sonuç olumsuz mu oldu pekiüniversite hastanesinde yaptırdım.2 sene önce düşüklerim için başvurmuştum baktım temiz ilgililer falan aşılamayı da bir de orada denemek istedim. emin değilim ama büyük ihtimalle devlet hastanesinde de aynıdır süreç.
Merhaba.doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum yeni katıldım aranıza.ilk aşılamamı 6 gün önce oldum.aşılaması tutanlar var mı? Yada yeni aşılama yaptıranlar?
Ewt ben de aşılama sonucu bekleyenlerdenim :) aramıza hoşgeldin senin hikayen nasıl, aşılamanı nerede yaptırdın ??Merhaba.doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum yeni katıldım aranıza.ilk aşılamamı 6 gün önce oldum.aşılaması tutanlar var mı? Yada yeni aşılama yptıranlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?