- 18 Ekim 2012
- 302
- 163
- 103
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.981
daha yeni yapıldı, pazartesi günü :) test günüm 14 aralık. bakalım beklemedeyim, inşallah bu sefer tutar. ilki tutmadı Allah nasip etmedi. özel bir merkezde yaptırmıştım onu. ha bu arada üniversite hastanesini tercih etmemin nedenlerinden biri de tüp bebek bölümündeki çalışanların hepsi bayandı. özelde erkek doktora yaptırmıştım, çok iyiydi adam ama yumurta takibinde, işlem sırasında falan ister istemez çok gerilmiştim.Sonuç olumsuz mu oldu peki
Insallahh tutarr nezamandr istiyosunuz bebekdaha yeni yapıldı, pazartesi günü :) test günüm 14 aralık. bakalım beklemedeyim, inşallah bu sefer tutar. ilki tutmadı Allah nasip etmedi. özel bir merkezde yaptırmıştım onu. ha bu arada üniversite hastanesini tercih etmemin nedenlerinden biri de tüp bebek bölümündeki çalışanların hepsi bayandı. özelde erkek doktora yaptırmıştım, çok iyiydi adam ama yumurta takibinde, işlem sırasında falan ister istemez çok gerilmiştim.
Siz kaç yıllık evlisiniz ve kaç yaşındasınız ? Hangi ilde yaptırdınız denemelerinizi ??daha yeni yapıldı, pazartesi günü :) test günüm 14 aralık. bakalım beklemedeyim, inşallah bu sefer tutar. ilki tutmadı Allah nasip etmedi. özel bir merkezde yaptırmıştım onu. ha bu arada üniversite hastanesini tercih etmemin nedenlerinden biri de tüp bebek bölümündeki çalışanların hepsi bayandı. özelde erkek doktora yaptırmıştım, çok iyiydi adam ama yumurta takibinde, işlem sırasında falan ister istemez çok gerilmiştim.
Hoşbuldum :) 1,5 yıldır bebek istiyoruz klomen çatlatma iğnesi derken olmadı.bir defa kimyasal gebelik geçirdim.Doğru yere yazdın hoşgeldin aşılamasi tutanlar tutmayanlar asilama sonrasi sonuc bekleyenler hepsi var:) ben geçen ay yaptrdk ilk asilamamdi neyazik tutmadı inşallah seninki tutar ve güzel sonuç alırsın. Nezamandr bebek istiyosunuz
7 yıllık evliyim 33 yaşındayım. 2 düşüğüm oldu, pıhtılaşma çıktı, ne de olsa nedeni belli hamile kalınca iğneye başlarım doğururum, dur şu da olsun dur bu da olsun derken hep erteledik. onda da bir daha nasip olmadı. konya da yaptırdım ikisini de.Siz kaç yıllık evlisiniz ve kaç yaşındasınız ? Hangi ilde yaptırdınız denemelerinizi ??
1,5 yıldır uğraşıyoruz.klomen çatlatma iğnesi derken olmadı.gonal f kullandım 3 yumurtam oluştu 20mm hepsi.inşallah tutar senin de.senin nasıldı?Ewt ben de aşılama sonucu bekleyenlerdenim :) aramıza hoşgeldin senin hikayen nasıl, aşılamanı
nerede yaptırdın ??
inşallah. hepimizin yüzü güler Allahın izniyle. valla 2013 ün şubatından beri istiyorum olmadı.Insallahh tutarr nezamandr istiyosunuz bebek
Afyonda yaptırdım1,5 yıldır uğraşıyoruz.klomen çatlatma iğnesi derken olmadı.gonal f kullandım 3 yumurtam oluştu 20mm hepsi.inşallah tutar senin de.senin nasıldı?
Ya benm doktorum sukadar oldu bukadar oldu dememişti bende niyeyse sormamstm 11 kasmda oldu aşılama 13.gun test yaptrdk olumsuz sonrasndada adet oldum zaten ne yazkHoşbuldum :) 1,5 yıldır bebek istiyoruz klomen çatlatma iğnesi derken olmadı.bir defa kimyasal gebelik geçirdim.eşimde ve bende pek bi sorun yok gibi ama.senin kaç yumurtan oluştu hız kaçtı?
İnsallahh. . Sorun varmı peki bizde 13 aydr fln istioz görünen bir sorun yok ama bizdede olmadiinşallah. hepimizin yüzü güler Allahın izniyle. valla 2013 ün şubatından beri istiyorum olmadı.
Benim 3 yumurtam oluştu hepsi 20mm. Nerde yaptırdın? İnşallah bi dahakine tutar.Ya benm doktorum sukadar oldu bukadar oldu dememiş bende niyeyse sormamstm 11 kasmda oldu aşılama 13.gun test yaptrdk olumsuz sonrasndada adet oldum zaten ne yazk
İzmirde özel bir hastanede yatrdm ben. Buay akışına biraktk doğal yollardan ovulasyon testleriyle devam etcez bakalm. Hepberaberrr hamiş olup beraber bekleriz doğumu inşallah arkadaslarrryaaaaBenim 3 yumurtam oluştu hepsi 20mm. Nerde yaptırdın? İnşallah bi dahakine tutar.
İnşallah :) bi problem var mıydı sende yada eşinde?İzmirde özel bir hastanede yatrdm ben. Buay akışına biraktk doğal yollardan ovulasyon testleriyle devam etcez bakalm. Hepberaberrr hamiş olup beraber bekleriz doğumu inşallah arkadaslarrryaaaa
yok bizde de inanın. biraz da psikolojik galiba bu işler. ne kadar çok istedikçe o kadar zora giriyor işlerİnsallahh. . Sorun varmı peki bizde 13 aydr fln istioz görünen bir sorun yok ama bizdede olmadi
ay valla ya ne güzel olur. inşallah Allahım yarabbim görsün gözetsin yaa...İzmirde özel bir hastanede yatrdm ben. Buay akışına biraktk doğal yollardan ovulasyon testleriyle devam etcez bakalm. Hepberaberrr hamiş olup beraber bekleriz doğumu inşallah arkadaslarrryaaaa
Problem görünmüyor ama demekki bisebep varki olmuyo tip bizim sorunun sebebini öğrenecek kadar ilerlememisİnşallah :) bi problem var mıydı sende yada eşinde?
Aynısını düşünüyorum ama sebeb bulunsa da tedavi belli olduğu için çok da düşünmemeye çalışıyorum sebeb ne diye :)Problem görünmüyor ama demekki bisebep varki olmuyo tip bizim sorunun sebebini öğrenecek kadar ilerlememis
Aynısını düşünüyorum ama sebeb bulunsa da tedavi belli olduğu için çok da düşünmemeye çalışıyorum sebeb ne diye :)
M Morr45 ben nerdeyse 3,5 yıldır evliyim 3 yıldır istiyoruz sayılır ikimizde de sorun yok. 31 yaşımdadayım artık aşılama yaptırmak ihtimalinden kaçamaz olunca geçen ay yaptırdık sonuç bekliyorum önce hep olur diye bekledikkaç yumurtam var kaç mm hiç söylemedi Dr ama hemşire ile konuşurken duyduğum kadarıyla 3 yumurta iyi derecedeydi başka da bişi bilmiyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı :)[/QUOTE
Bana da doktor şansın artar 3 yumurta ile dedi inşallah tutar Ne zaman belli olacak senin
8 inde belli olacak. Şenin yaş kaç??Bana da doktor şansın artar 3 yumurta ile dedi inşallah tutar Ne zaman belli olacak senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?