- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.001
Az kalmış senin :) benim 12 sinde belli olacak. ben 29 yaşındayım.8 inde belli olacak. Şenin yaş kaç??
Az kalmış senin :) benim 12 sinde belli olacak. ben 29 yaşındayım.
Allah yardımcınız olsunBenimde ege üniversitesinde 2 asilamam oldu bu gün çok stresliydim esimde öyle sperm verirken zorlandı hastane ortamı strese sokuyor doktorla konuştuk dışarda verip gelin dedi hastaneye yakin bir pansiyona gittik ben yardımcı oldum orada ilişkiye girerken aldık spermi çok zor stresliydi açıkçası hic umutlu değilim tutmaz gibi geliyor allah yardımcımız olsun benim ve tüm bebek isteyenlerin
amiiin. emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah.Benimde ege üniversitesinde 2 asilamam oldu bu gün çok stresliydim esimde öyle sperm verirken zorlandı hastane ortamı strese sokuyor doktorla konuştuk dışarda verip gelin dedi hastaneye yakin bir pansiyona gittik ben yardımcı oldum orada ilişkiye girerken aldık spermi çok zor stresliydi açıkçası hic umutlu değilim tutmaz gibi geliyor allah yardımcımız olsun benim ve tüm bebek isteyenlerin
ya telden yazıodum cvp yaz kısmında kaldılar silmeye çalıştım çalıştım gitmedi bende baktm olmicak yolladım ehheheh:))))))))))Sen çok sevdim galiba bunları
Nezmandr istiyosunuz nekadar lik evlisiniz yaş kaç :)inş tutar buaradabugun üçünçü asılamldum kızlar merakla bekliyorm inş sizdebebişlerinizi kcagınızaalırsınız
1 yıldır tedavi görüyorumcnm ilk asılamam tutu kalbi atmadıgi için kürtaj ikincisi tutmadı bklm inş bu tuar 27 yasındayım cnm3 yıllk evliyimNezmandr istiyosunuz nekadar lik evlisiniz yaş kaç :)inş tutar buarada
Ben kullanmstm hemşire cikmasn diye uzanıp durma hareket et normal davran ki yayılsın fln bişiler demişti. Bebek olsunda jel rahatsız ediversin:))kızlar aranızda crinone vajinal jel kullanan var m aşılama sonrası? sanki hepsi dışarı çıkıyomuş gibi geliyor bana çok rahatsız edici.
Sende veya eşinde herhangi bir sorun varmı peki1 yıldır tedavi görüyorumcnm ilk asılamam tutu kalbi atmadıgi için kürtaj ikincisi tutmadı bklm inş bu tuar 27 yasındayım cnm3 yıllk evliyim
Sende veya eşinde herhangi bir sorun varmı peki
çıkmasın ya işte içerde dursun faydası olsunBen kullanmstm hemşire cikmasn diye uzanıp durma hareket et normal davran ki yayılsın fln bişiler demişti. Bebek olsunda jel rahatsız ediversin:))
ben pko yum cnm esimde sorun yokSende veya eşinde herhangi bir sorun varmı peki
çıkmasın ya işte içerde dursun faydası olsunsabah yapar yapmaz yürüyüp geliyorum zaten yarım saat hemşire bana da hareket et dediği için. ona rağmen hepsi gelince ondan rahatsızlığım.
Bana jel vermedi aşılama sonrası progestan verdi ama vajinal yolla alıyorumkızlar aranızda crinone vajinal jel kullanan var m aşılama sonrası? sanki hepsi dışarı çıkıyomuş gibi geliyor bana çok rahatsız edici.
Bende aşılamadan sonra progesteron kapsül kullanmıştım vajinal yoldan ağızdan alındığında yan etkisi çok oluyor ondan olabilirBana jel vermedi aşılama sonrası progestan verdi ama vajinal yolla alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?