Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde ege üniversitesinde 2 asilamam oldu bu gün çok stresliydim esimde öyle sperm verirken zorlandı hastane ortamı strese sokuyor doktorla konuştuk dışarda verip gelin dedi hastaneye yakin bir pansiyona gittik ben yardımcı oldum orada ilişkiye girerken aldık spermi çok zor stresliydi açıkçası hic umutlu değilim tutmaz gibi geliyor allah yardımcımız olsun benim ve tüm bebek isteyenlerin

Allah yardımcınız olsun

amiiin. emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah.

kızlar aranızda crinone vajinal jel kullanan var m aşılama sonrası? sanki hepsi dışarı çıkıyomuş gibi geliyor bana çok rahatsız edici.

kızlar aranızda crinone vajinal jel kullanan var m aşılama sonrası? sanki hepsi dışarı çıkıyomuş gibi geliyor bana çok rahatsız edici.
Ben kullanmstm hemşire cikmasn diye uzanıp durma hareket et normal davran ki yayılsın fln bişiler demişti. Bebek olsunda jel rahatsız ediversin:))

Ben kullanmstm hemşire cikmasn diye uzanıp durma hareket et normal davran ki yayılsın fln bişiler demişti. Bebek olsunda jel rahatsız ediversin:))
çıkmasın ya işte içerde dursun faydası olsun sabah yapar yapmaz yürüyüp geliyorum zaten yarım saat hemşire bana da hareket et dediği için. ona rağmen hepsi gelince ondan rahatsızlığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…