Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nerede yaptırmıştınız ?? Tekrar yaptırmayı düşünüyormusunuz !!
Özelde yaptırdım pendik yüzyılda bu ay tekrar yaptıracağım ama bu sefer Marmara üniversitesinde anladım ki çok para verince kimse fazla ilgilenmiyor sadece tek dertleri ne koparsak kar biz ne duygularla onlara sığınıyoruz onlarda bize acaba ne kadar para koparsak diyorlar

Off ya bizim hayatımızın merkezindeki bir sorun onların kazanç kapısı onları da anlamaya çalışıyor insan ama işte Allah insanı iyi kimselerle karşılaştırsın ya ben herkese soruyorum size de sorayım aşılama tutmayınca dr'un bir önerisi olmadı mı hemen tekrarlarsak başarı yükselir gibi ya da biraz ara vermek iyi olur gibi??

Aynen öyle dertleri paraysa alsınlar ama çözümde sunsunlar maalesef tek dedikleri aşılama tutmazsa tekrar görüşürüz tüp bebek deneriz zaten tutma olasılığı az biliyorsunuz diyorlar .

Aynen öyle dertleri paraysa alsınlar ama çözümde sunsunlar maalesef tek dedikleri aşılama tutmazsa tekrar görüşürüz tüp bebek deneriz zaten tutma olasılığı az biliyorsunuz diyorlar .
Şimdiki aklım bilgim olsa sadece 3 kez iğne tedavisi denerdim sonra 3 kez rapor alma şansım var nasılda 3 kez de tüp bebek denerdim boşu boşuna 2 yılımı hastane hastane gezip doktor arayarak çözüm arayarak geçirmezdim özele işimiz hızlı yürüsün zaman kaybetmeyelim diye gittik ama hem zaman hem para kaybettik şuan üniversite hastanesinde aşılama deneyeceğim hayırlısı olsun artık 2 yıldır troid haşimato olduğumu anlamadılar

Slm kızlar benim aşılamam olmadı kılomen bana etki etmemiş çok çok özgunum ne yapacam bilmiyorum diğer ay dediler ya oda olmasa
Yumurtalık durumunuz nasıl peki sorun var mı klomen ucuz bir hap bunu ilk basamak olarak deniyorlar ama iğne yumurta geliştirmede daha etkili doktorlar bana öyle söylemişti menegon iğnesi var 100 tl doktorunuza sorun olmazsa iğne denesin üstelik iğne tedavisi sgk anlaşmalı kurumda yapılırsa rapor alabiliyorsunuz 3 rapordan sonrada tüp bebek raporu alabiliyorsunuz

Tşkurler kaç tane ine veriyorlar çokmu pahalı biz 9 eylule gidiyoruz rapur verirlermi

Tşkurler kaç tane ine veriyorlar çokmu pahalı biz 9 eylule gidiyoruz rapur verirlermi
Canım menegon ucuz 100 tl doktor dozunu ayarlar bana 2 kutu aldırmıştı 2 toz iki su alarak beş gün kullanmıştım sonrasında çatlama iğnesi ve beraberlik önerildi ama tutmadı 1 kez aşılama denedim oda tutmadı .
Tutmadığına dair gittiğin sgk anlaşmalı kurumdan rapor alabiliyorsun.
Tüp bebekte 3 kez yardımcı üreme tedavisi denemiş olman şart

Rabim hepimize hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin

Siz kaç yıllık evlisiniz yaşınız kaç !! Baya bilgi sahibisiniz !!

Bana jel vermedi aşılama sonrası progestan verdi ama vajinal yolla alıyorum
hmm ondan kullanmıştım ilk düşüğümde vermişti dr. ya olmazsa dr.u arayıp bir sorayım bakalım progestan kullansam olur mu diye. yoksa jel hiç fayda etmeyecekmiş gibi geliyor, hepsi akıyormuş gibi oluyor.

içinde kalmaması için hızlıca sık ya da bir iki sefer sık demişti hemşire. tamam o zaman sizde de çıkıyosa çok takmayayım kafama.
Ben yatar pozisyonda alıyorum ilacı 5,10 dk yatiyorum sonra geziniyorum ilacın dağılması için yinede gün içinde camasirima geliyor eriyip giden bir ilaç değil tortu gibi peynir gibi çıkıyor takmayin rahat olun normalmis bu şekil de olması inşallah güzel sonuçlanır allah yüzümüzü guldursun hepimizin

Merhabalar, benimde ilk aşılamam oldu bu ay ve bugün 11. Gün bi kaç gün önce belirti hissediyordum sanki azaldı bilemedim. Hayırlısı inşallah. Bekleyen isteyen herkese de Allah evlat nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…