- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.041
Merhaba, benim de aşılamamın9. Günü hiç bir belirtim yok çok korkuyorum Sen bişey hissediyo musun? İnşallah isteyen herlese nasip olurMerhabalar, benimde ilk aşılamam oldu bu ay ve bugün 11. Gün bi kaç gün önce belirti hissediyordum sanki azaldı bilemedim. Hayırlısı inşallah. Bekleyen isteyen herkese de Allah evlat nasip etsin inşallah.
amin inşallah. evet Allah isteyen herkesi sevindirsin en kısa zamanda...Ben yatar pozisyonda alıyorum ilacı 5,10 dk yatiyorum sonra geziniyorum ilacın dağılması için yinede gün içinde camasirima geliyor eriyip giden bir ilaç değil tortu gibi peynir gibi çıkıyor takmayin rahat olun normalmis bu şekil de olması inşallah güzel sonuçlanır allah yüzümüzü guldursun hepimizin
Bu ay bi ümir neşe vardı içimde dün yoktu bi moralsizlik oldu. Bugün kasık ağrısı var sadece bakalım umudumu kaybetmiyeyim diyorum yine de. Seninde olur inşallah bebişMerhaba, benim de aşılamamın9. Günü hiç bir belirtim yok çok korkuyorum Sen bişey hissediyo musun? İnşallah isteyen herlese nasip olur
Canim peki b hcg testini ne zaman yapacaksin 12. Gun mu?? Ben de dusunuyorum da aşılamaMerhabalar, benimde ilk aşılamam oldu bu ay ve bugün 11. Gün bi kaç gün önce belirti hissediyordum sanki azaldı bilemedim. Hayırlısı inşallah. Bekleyen isteyen herkese de Allah evlat nasip etsin inşallah.
Ben de tup bebekte kullandim. Jeli kullandiktan sonra bi 5 dk hafif dikey bekle ve ayaga kalk. Zaten bir kismi cikiyor bu normal. Icinde kalmadi diye endise etme.Evet biraz çıkıyor benimde ve tam bitmiyor tüpün içinde ki
ay hiç çekinme. ben de burda bazıları çok kötü şeyler yazmış çok korkmuştum çektirmeye. ama mecburdum devlet aşılama yapmak için illede istemişti. inan öyle dayanılmaz falan ne acı oluyo ne ağrı. kasmadıktan sonra çok rahat atlatırsın...Birseyi merak ediyorum. Burada aşilama yaptirmis arkadaslarin hepsi rahim filmi cektirdiniz mi acaba? Cunku tüpleriniz kapaliysa tutmaz aşılama...
Ben de tüp bebek oncesi aşılama istiyorum. Ama rahim filminden cekiniyorum....
Dedigin gibi bircogu cok acıdan bahsetmis... rahim filminden sonra da dogaldan hamilelik sansi artar diyenler de var.. baksalim.. ozel bi hastanede 300 lira filan dediler. Bir an once yaptirayim bari...ay hiç çekinme. ben de burda bazıları çok kötü şeyler yazmış çok korkmuştum çektirmeye. ama mecburdum devlet aşılama yapmak için illede istemişti. inan öyle dayanılmaz falan ne acı oluyo ne ağrı. kasmadıktan sonra çok rahat atlatırsın...
ben de 300 liraya çektirmiştim. evet dr da söylemişti filmden 2 ay sonra falan çok kişi gebelik haberiyle geldi diye ama bana nasip olmadı. inşallah aşılama sonuçlarımız güzel olur. Allah yardımcımız olsun...Dedigin gibi bircogu cok acıdan bahsetmis... rahim filminden sonra da dogaldan hamilelik sansi artar diyenler de var.. baksalim.. ozel bi hastanede 300 lira filan dediler. Bir an once yaptirayim bari...
Aslinda tup bebek ve asilama ilaclari birbirine benziyor... madem bu kadar kimyasali kullaniyoruz direk tüp bebek mi dusunsem.. cunku asilamada tutan sayisi az... amaaan.... herkese hayirlisiben de 300 liraya çektirmiştim. evet dr da söylemişti filmden 2 ay sonra falan çok kişi gebelik haberiyle geldi diye ama bana nasip olmadı. inşallah aşılama sonuçlarımız güzel olur. Allah yardımcımız olsun...
aslında ben de düşünmedim değil. benim ilk aşılamam tutmadı ne yazık ki. 2. yi yaptırırken çok düşündüm acaba tüp bebeğe mi başlasak diye. birinde şans %15 ken birinde % 6o lara kadar çıkıyorken neden tekrar aşılama dedim ama sonra tekrar denemek istedim. hayırlısı ya. Allah vermedi mi tüp bebek de fayda etmez, biliyoruz bunu ama yine de geçiyor aklımızdan. içimizi ferah tutalım, Allahım hepimize yardım etsin valla ne diyim...Aslinda tup bebek ve asilama ilaclari birbirine benziyor... madem bu kadar kimyasali kullaniyoruz direk tüp bebek mi dusunsem.. cunku asilamada tutan sayisi az... amaaan.... herkese hayirlisi
Haklisin.. tam şu anda fikrim degisti. Aşılama zaten normal yoldan hamile kalabilme ihtimali olan kadina yapilan birsey.. en iyisi tüp yapayim da o kadar hormon ve ilaca belki deger... ne kadar zoraslında ben de düşünmedim değil. benim ilk aşılamam tutmadı ne yazık ki. 2. yi yaptırırken çok düşündüm acaba tüp bebeğe mi başlasak diye. birinde şans %15 ken birinde % 6o lara kadar çıkıyorken neden tekrar aşılama dedim ama sonra tekrar denemek istedim. hayırlısı ya. Allah vermedi mi tüp bebek de fayda etmez, biliyoruz bunu ama yine de geçiyor aklımızdan. içimizi ferah tutalım, Allahım hepimize yardım etsin valla ne diyim...
Yarın 12. Gün ama 14 de yapayım eğer yoksa 2 gün daha umudum olsun hemen mutsuz olmak istemiyorum. Şuan sol kasık çok ağrıyor korkuyorum.Canim peki b hcg testini ne zaman yapacaksin 12. Gun mu?? Ben de dusunuyorum da aşılama
Hem Zaten belirti olmak zorunda degil. Kimisinde belirtisiz devam ediyor..
5 yıllık evliyim 26 yaşındayım 2 yıldır hastanelerdeyim ve hemen hemen her şeyi öğrendim en azından bilgim olsun doktorun yanına gittiğimde soru sorabileyim ki kafamda ki sorulardan kurtulayım iğne tedavisi ve aşılama denedim tutmadı 2 raporum var bu ay aşılama deneyeceğim tutmazsa 3 , raporu da alıp tüp bebek raporu için başvuracağım çünkü 3 deneme şartSiz kaç yıllık evlisiniz yaşınız kaç !! Baya bilgi sahibisiniz !!
Allah yardımcınız olsun !!5 yıllık evliyim 26 yaşındayım 2 yıldır hastanelerdeyim ve hemen hemen her şeyi öğrendim en azından bilgim olsun doktorun yanına gittiğimde soru sorabileyim ki kafamda ki sorulardan kurtulayım iğne tedavisi ve aşılama denedim tutmadı 2 raporum var bu ay aşılama deneyeceğim tutmazsa 3 , raporu da alıp tüp bebek raporu için başvuracağım çünkü 3 deneme şart
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Allah yardımcınız olsun !!
Hayırlı olsun canım. Yerleşme kanamasıdır belkiKızlar bugün aşılama oldum eve geldikten sonra kanamam oldu şu an yok böyle olan varmı aranızda
2 yıldır evliyiz canım eşimde sorun vardı aşılama ile olabilir dedi dr bugün oldum işte inşallah dediğin gibidir.seninde hayırlı olsun şimdiden ne zaman olcanHayırlı olsun canım. Yerleşme kanamasıdır belkiBende bu ay olucam aşılama inş. sizin ne zamandır olmuyo bebiş? Sorun neydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?