- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.061
Bende bugün asılama yaptırdım nende de çok hafif bir kanama oldu ama şuanda yok öyle birşey.Kızlar bugün aşılama oldum eve geldikten sonra kanamam oldu şu an yok böyle olan varmı aranızda
Canım bende dün oldum aşılama benimde sağ kasığımda ağrı oldu ama geçti arada bir oluyor sadece.kanaman oldumuKızlar bende klomenle 3yumurtam oldu ve kendiliğinden çatlamış bugün aşılama oldum sol kaşığımda ağrı var Zaman zman kramp gibi neden oluyo sizde böyle bişey yaşadınız mı
Yok kanamam olmadı hiç ama Ağrı'm bar iğnede kullanmadım aslında kendiliğinden çatladığını söyledi doktorum ama bu ağrı ne anlamadım acaba yeni mi catlıyor ki yumurtaCanım bende dün oldum aşılama benimde sağ kasığımda ağrı oldu ama geçti arada bir oluyor sadece.kanaman oldumu
Yok kanamam olmadı hiç ama Ağrı'm bar iğnede kullanmadım aslında kendiliğinden çatladığını söyledi doktorum ama bu ağrı ne anlamadım acaba yeni mi catlıyor ki yumurta
O[/QUOTE çatlamamış olsa aşılama yapmazdı bence.çok özel olmazsa bize aşılama günü ve ertesi gün ilişki olsun dedi sizede önerdimi dr
E2çatlama olup olmadığınıngösteriyor ve lh da yine aynı şekilde ikisinde baktı dokyorum çatlıyo deri ve iğne vermedi bugünde aşılamayı yaptıMerhaba aşılama yaptıran arkadaşlar sizde aşılama işlemi sırasında belirli aralıklarla e2 bakıldı mı ben 5,5 ay önce özel bir hastanede aşılama denedim sadece ultrasonla yumurta büyüklüğüne bakıldı şuan araştırırken gördüm meğer e aşılamada 100 altında ise yapılmıyormuş bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Follikül büyüklüğü 17-18 mm civarına geldiğinde, çatlamaya hazır hale gelmiş demektir. Hormon analizinde ise östrojen ve LH hormonlarının ölçümleri yapılmaktadır. Östrojen hormonunun artması, sağlıklı bir follikül gelişimini göstermektedir. LH hormonu ise yumurtlama döneminde ani bir yükselme göstererek follikülün çatlamasına ve yumurta hücresinin serbestleşmesine sebep olmaktadır. Serbestleşen yumurta hücresi tüplere geçtikten sonra sperm hücresi tarafından döllenir. LH hormonundaki beklenmeyen bir yükseliş yumurtanın erken çatlamasına ve aşılama işleminin yapılamamasına sebep olabileceğinden bu ölçümler takipte çok büyük önem taşımaktadırEvet önerdi
Evet ilkte bana da bakıldı ama aşılama süresince bakılmadı 100 altındaysa aşılama yapılmıyormuş bana bakılmadı üstelik bu sürede lh de bakılıyormuş çatlama olmuş mu diye bizde hiç birine bakılmadı.E2 yumurta rezervi demek bana bakmisti iyi demisti sonra asilama yapmisti
Slm arkadaşlar ben bugun birşey öğrendim gatur olanında çocuğu olmuyormuş bilginiz varmı birde acaba tedavi sırasında bakılıyormu
Evet bebek oluşumunu etkiliyor guatr.ben de guate hastasiyim. Omur boyu kullanmam gereken ilacim var. Çok şükür bu aralar normal seviyede tahlil sonuçlarım.Slm arkadaşlar ben bugun birşey öğrendim gatur olanında çocuğu olmuyormuş bilginiz varmı birde acaba tedavi sırasında bakılıyormu
Olabiliyor canim catliyor yumurtalar dollenirse hamile kaliniyor dollenmezse yok oluyor hatta gecen yillarda bir haber cikti kadim ikiz doguyor fakat babalar farkli iki farkli gunde iki farkli kisiyle iliski yasiyor ikisindede hamile kaliyor demek ki sonradan olma ihtimali de var hattta doktorlar o yuzden asilamadan sonra iliski oneriyorkızlar diyelim ki 3 yumurtamız gelişti tedavi sırasında, aşılamadan sonra da 1 ya da 2 yumurta döllendi diyelim.böyle bişy olur mu acaba ve diğerleri yani döllenmeyenler ne oluyomuş doktora soran oldu mu hiç?
hmm, nasıl kayboluyo ki, atılıyo mu acaba vücuttan üstüne görme falan deniyo ya acaba öyle bşy mi oluyo?Olabiliyor canim catliyor yumurtalar dollenirse hamile kaliniyor dollenmezse yok oluyor hatta gecen yillarda bir haber cikti kadim ikiz doguyor fakat babalar farkli iki farkli gunde iki farkli kisiyle iliski yasiyor ikisindede hamile kaliyor demek ki sonradan olma ihtimali de var hattta doktorlar o yuzden asilamadan sonra iliski oneriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?