- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.081
Tutmazsa adetle atiliyor ama olmazsa ne oluyor bende bilmiyorum vallahi :)hmm, nasıl kayboluyo ki, atılıyo mu acaba vücuttan üstüne görme falan deniyo ya acaba öyle bşy mi oluyo?
ne bilim de, git doktora sorTutmazsa adetle atiliyor ama olmazsa ne oluyor bende bilmiyorum vallahi :)
Benim de 4 gün ara ara ağrılarım oluyor ama bu demek degil ki tuttu. Hiç belli olmaz umıdını kesme hayırlısı ınşallah güzel sonuçlar alırız.Bugün aşışama yaptıralı 4 gün oldu galiba tutmayacak olmayacak ne kasık ağrısı nede başka bir belirtim yok.
İnşallah.evet senle aynı gün olmuş aşılamaBenim de 4 gün ara ara ağrılarım oluyor ama bu demek degil ki tuttu. Hiç belli olmaz umıdını kesme hayırlısı ınşallah güzel sonuçlar alırız.
Ne demek canim doktor insanin yuzune bakmiyor ama bizde soru cok iyi ki bu internet var herseyi ogrenebiliyoruz birbirimizdenne bilim de, git doktora sorsağol cnm cevapların için...
Agriyla hic bir alakasi yok canim wmin ilabilirsin 12 gunden once hic bir belirti arama kendinde bosuna ve en onemlisinde asulamasa inanc cik onemli iyi dusun ki iyi olsunBugün aşışama yaptıralı 4 gün oldu galiba tutmayacak olmayacak ne kasık ağrısı nede başka bir belirtim yok.
Saol öyle bir hale gelmişiz ki herşeyden acaba ondanmı diyoruz benim aşılamam olmadı bir hafta önce dktur altan muane etti o günden sonra hep lekelerim oluyor cok korkuyorum acaba bir şeymi oldu diyeguatr dan mı bahsediyorsun. Eğer ondan bahsediyorsan hormon tahlillerinde çıkıyor sorun varsa
Agriyla hic bir alakasi yok canim wmin ilabilirsin 12 gunden once hic bir belirti arama kendinde bosuna ve en onemlisinde asulamasa inanc cik onemli iyi dusun ki iyi olsun
Tşk ederim çok sağol.
Tşk ederim.Agriyla hic bir alakasi yok canim wmin ilabilirsin 12 gunden once hic bir belirti arama kendinde bosuna ve en onemlisinde asulamasa inanc cik onemli iyi dusun ki iyi olsun
Bende Pzt yaptırdım bugün 4. Gün hayırlısı olsun...Bende bugün asılama yaptırdım.İnşallah güzel sonuçlar alırız.
Aynı gun yaptırmısız ınşallah güzel sonuçlar alırız.Bende Pzt yaptırdım bugün 4. Gün hayırlısı olsun...
Allah yardimcimiz olsun canim gercekten sabir gerektiren cok ama cok zor bir surec bir anda umutlarin tukenmesi cok zor ama sukurler olsun ki her zaman icin yeni bir baslangici var insallah bir gun bizde kucagimiza alirizKızlar mrb benim aşılamam da tutmadı malesef
Teşekkür ederimAllah yardimcimiz olsun canim gercekten sabir gerektiren cok ama cok zor bir surec bir anda umutlarin tukenmesi cok zor ama sukurler olsun ki her zaman icin yeni bir baslangici var insallah bir gun bizde kucagimiza aliriz
Hoffe geçmiş olsun in bu ay kendiliğinden olur hayırlısıylaTeşekkür ederimAllah her isteyene versin kimseyi bebeksiz bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?