- 18 Ekim 2012
- 302
- 163
- 103
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.101
Kızlar mrb benim aşılamam da tutmadı malesef
Hayırlısı olsun bozma moralini..nedenini bilmiyorum ama ilk aşıda tutma oranı düşük diye duymuştum. inşallah kendiliğinden tutar buay..Kızlar mrb benim aşılamam da tutmadı malesef
Kızlar mrb benim aşılamam da tutmadı malesef
Amiinnnnnurcan4419 330ml L last_desire Osen Sağolun Allah hepimize yardım etsin bu sayfa hamileyim haberleriyle dolsun taşsın inşallah :)
Bende ayın 7 inde oldum ilk gün ağrım oldu şimdi ağrım falan yok ilkinde hamile kalan varmı bende merak ediyorum.hayırlı olsun inşallah tutarAlah herkesin hepimizin yardımcısı olsun insallah bende ayin 5 inde asilama yaptırdım.bugün 7 gün oldu kasiklarim da ve belim de ağrı oluyor arada kramp giriyor Rabbim inşallah hamileyimdir.çok umutluyum.ilk asilamm.esımde varikosel vardı ameliyat oldu 1 yıldır baya şeylerle mucadele verdik ama keciboynuzu kürüyle normale döndü spermleri çok şükür ikimizde de bi sıkıntı kalmadı ve asilama denemek istedim ve yaptirdik..Rabbim bu ay isteyen herkese bu guzel duyguyu yaşatsin inşallah.sizden ilk asilama da hamile kalan varsa bana umut olsun lütfen anlatın bileyim 1 hafta daha var inşallah gebeyimdir dua istiyorum ve isteyen herkese dua ediyorum..
Hayırlısı olsun canım insallah ikimizin tutar umarım ve isteyen herkesin benim ara ara adet sancısı gibi oluyor bende merak ediyorum tutanlar varsa yazsın lütfen[/QUOTE]HayırlısıElif eflin, post: 44035168, member: 701053"]Bende ayın 7 inde oldum ilk gün ağrım oldu şimdi ağrım falan yok ilkinde hamile kalan varmı bende merak ediyorum.hayırlı olsun inşallah tutar
On gune kadar o sancilar ilaclarin etkisiyle devam ediyor canim progestron jelde kullaniyorsan daha fazla oluyor sancilar emin olabilirsiniz 12 gunevkadar hic bir belirti olmuyor kendinizi dinleyip moralinizi bozmayin akinti bile o tarihten sonra basliyor dikkat ederseniz cogu asilama tutmuyor cunku kendimizi cok dinliyoruz ve cocuk tutunamiyor stresten veya kimyasal oluyor o yuzden elinizdrn geldigi kadar kendinizi mutlu edi olumsuz dusunmeyin hamileyim kesin gozuylede bakmayin tabi ( bu arada benimde tutmadi ama cok arastir o yuzdem biliyorum )[/QUOTE]Hayırlısı olsun canım insallah ikimizin tutar umarım ve isteyen herkesin benim ara ara adet sancısı gibi oluyor bende merak ediyorum tutanlar varsa yazsın lütfen
inşallah canım ama sanırım benim de tutmadı kasık ağrısıyla kanamam başladı akşam. test günüm 2 gün sonraydı. pembe ve lekelenme şeklinde ama ağrı adet gibi. umarım yerleşme kanamasıdır diyorum ama pek de umudum yok. bu 2. aşılamamdı. demekki bu ayda nasibimde yokmuş. henüz eşime söylemedim. yarın artarsa sölicem. o da çok üzüleceknurcan4419 330ml L last_desire Osen Sağolun Allah hepimize yardım etsin bu sayfa hamileyim haberleriyle dolsun taşsın inşallah :)
inşallah cnm inşallah...Allah im nekadar zor olduğunu çok iyi biliyorum Rabbimden başka teselli yok hepinizi cok cok iyi anlıyorum.ve tek çarem dua etmek kızlar Allah yar ve yardımcımız olsun insallah hepimizin kucakları 9 ay sonra dolsun moralinizi bozmayin demek ki vakti ve zamanı var hayirlisiyla olucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?