Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar herkese merhaba.benim kızım 4aylik ilaç tedavisinin ardından oldu.şimdi uç yasında.ikinciye bir turlu hamile kalamadim.geçen sene bu ay ilaç tarafından davisine başladım dört ay olmadı.ardından kilo aldığım için ara verdim iki ay.sonra iki ay daha ilaç tedavisi.yine olmadı.Dr um aşılama öncesi rahim filmi istedi. Haziranda çektirdin.sonra bu doktorla olmayacak galiba dedim değiştirdi.bu Dr keşke bu kadar ilacı basmasaymis sana.aşılama yapsaymis zaman kaybı olmuş dedi.hayal kırıklığı.sonra bu aya kadar ara verdim yine .malum rahim filmi sonrası kendiliğinden hamile kalabiloyormuşsun.olmadı bu ay gidip gorunucem artık ne olcaksa olsun 35 yaşındayim

Alah herkesin hepimizin yardımcısı olsun insallah bende ayin 5 inde asilama yaptırdım.bugün 7 gün oldu kasiklarim da ve belim de ağrı oluyor arada kramp giriyor Rabbim inşallah hamileyimdir.çok umutluyum.ilk asilamm.esımde varikosel vardı ameliyat oldu 1 yıldır baya şeylerle mucadele verdik ama keciboynuzu kürüyle normale döndü spermleri çok şükür ikimizde de bi sıkıntı kalmadı ve asilama denemek istedim ve yaptirdik..Rabbim bu ay isteyen herkese bu guzel duyguyu yaşatsin inşallah.sizden ilk asilama da hamile kalan varsa bana umut olsun lütfen anlatın bileyim 1 hafta daha var inşallah gebeyimdir dua istiyorum ve isteyen herkese dua ediyorum..

Bende ayın 7 inde oldum ilk gün ağrım oldu şimdi ağrım falan yok ilkinde hamile kalan varmı bende merak ediyorum.hayırlı olsun inşallah tutar

HayırlısıElif eflin, post: 44035168, member: 701053"]Bende ayın 7 inde oldum ilk gün ağrım oldu şimdi ağrım falan yok ilkinde hamile kalan varmı bende merak ediyorum.hayırlı olsun inşallah tutar[/QUOTE]
Hayırlısı olsun canım insallah ikimizin tutar umarım ve isteyen herkesin benim ara ara adet sancısı gibi oluyor bende merak ediyorum tutanlar varsa yazsın lütfen

HayırlısıElif eflin, post: 44035168, member: 701053"]Bende ayın 7 inde oldum ilk gün ağrım oldu şimdi ağrım falan yok ilkinde hamile kalan varmı bende merak ediyorum.hayırlı olsun inşallah tutar
Hayırlısı olsun canım insallah ikimizin tutar umarım ve isteyen herkesin benim ara ara adet sancısı gibi oluyor bende merak ediyorum tutanlar varsa yazsın lütfen[/QUOTE]
On gune kadar o sancilar ilaclarin etkisiyle devam ediyor canim progestron jelde kullaniyorsan daha fazla oluyor sancilar emin olabilirsiniz 12 gunevkadar hic bir belirti olmuyor kendinizi dinleyip moralinizi bozmayin akinti bile o tarihten sonra basliyor dikkat ederseniz cogu asilama tutmuyor cunku kendimizi cok dinliyoruz ve cocuk tutunamiyor stresten veya kimyasal oluyor o yuzden elinizdrn geldigi kadar kendinizi mutlu edi olumsuz dusunmeyin hamileyim kesin gozuylede bakmayin tabi ( bu arada benimde tutmadi ama cok arastir o yuzdem biliyorum )

OTE="Beyazgul2, post: 44035540, member: 716532"]Hayırlısı olsun canım insallah ikimizin tutar umarım ve isteyen herkesin benim ara ara adet sancısı gibi oluyor bende merak ediyorum tutanlar varsa yazsın lütfen[/QUOTE]
On gune kadar o sancilar ilaclarin etkisiyle devam ediyor canim progestron jelde kullaniyorsan daha fazla oluyor sancilar emin olabilirsiniz 12 gunevkadar hic bir belirti olmuyor kendinizi dinleyip moralinizi bozmayin akinti bile o tarihten sonra basliyor dikkat ederseniz cogu asilama tutmuyor cunku kendimizi cok dinliyoruz ve cocuk tutunamiyor stresten veya kimyasal oluyor o yuzden elinizdrn geldigi kadar kendinizi mutlu edi olumsuz dusunmeyin hamileyim kesin gozuylede bakmayin tabi ( bu arada benimde tutmadi ama cok arastir o yuzdem biliyorum )[/QUOTE]
Cok
Hayırlısı olsun canım insallah ikimizin tutar umarım ve isteyen herkesin benim ara ara adet sancısı gibi oluyor bende merak ediyorum tutanlar varsa yazsın lütfen
On gune kadar o sancilar ilaclarin etkisiyle devam ediyor canim progestron jelde kullaniyorsan daha fazla oluyor sancilar emin olabilirsiniz 12 gunevkadar hic bir belirti olmuyor kendinizi dinleyip moralinizi bozmayin akinti bile o tarihten sonra basliyor dikkat ederseniz cogu asilama tutmuyor cunku kendimizi cok dinliyoruz ve cocuk tutunamiyor stresten veya kimyasal oluyor o yuzden elinizdrn geldigi kadar kendinizi mutlu edi olumsuz dusunmeyin hamileyim kesin gozuylede bakmayin tabi ( bu arada benimde tutmadi ama cok arastir o yuzdem biliyorum )[/QUOTE]

Vallaha ne bileyim canim yaa ama Dr bana ilaç falan vermedi.hatta asilama ya bile gerek yok dedi ama ben kendim istedim.dedim ya esımde varikosel vardı şimdi çok şükür normale döndü.bakalim artık bugün 7.gun hersey nasip kısmet inşallah tutmuştur.cok umutluyum hiç olumsuz düşünmedim. Inşallah Rabbim isteyen herkese içinde de bana nasip eder bu ay

nurcan4419 330ml L last_desire Osen Sağolun Allah hepimize yardım etsin bu sayfa hamileyim haberleriyle dolsun taşsın inşallah :)
inşallah canım ama sanırım benim de tutmadı kasık ağrısıyla kanamam başladı akşam. test günüm 2 gün sonraydı. pembe ve lekelenme şeklinde ama ağrı adet gibi. umarım yerleşme kanamasıdır diyorum ama pek de umudum yok. bu 2. aşılamamdı. demekki bu ayda nasibimde yokmuş. henüz eşime söylemedim. yarın artarsa sölicem. o da çok üzülecek ama herşey nasip meselesi işte. Allah hepimizin yardımcısı olsun, kucaklarımızı doldursun tezz zamanda...

334, member: 419612"]inşallah canım ama sanırım benim de tutmadı kasık ağrısıyla kanamam başladı akşam. test günüm 2 gün sonraydı. pembe ve lekelenme şeklinde ama ağrı adet gibi. umarım yerleşme kanamasıdır diyorum ama pek de umudum yok. bu 2. aşılamamdı. demekki bu ayda nasibimde yokmuş. henüz eşime söylemedim. yarın artarsa sölicem. o da çok üzülecek ama herşey nasip meselesi işte. Allah hepimizin yardımcısı olsun, kucaklarımızı doldursun tezz zamanda...[/QUOTE]
Ahh canim yaa nedemk Oldugynu cok Iyi biliyirum

Allah im nekadar zor olduğunu çok iyi biliyorum Rabbimden başka teselli yok hepinizi cok cok iyi anlıyorum.ve tek çarem dua etmek kızlar Allah yar ve yardımcımız olsun insallah hepimizin kucakları 9 ay sonra dolsun moralinizi bozmayin demek ki vakti ve zamanı var hayirlisiyla olucak inşallah

inşallah cnm inşallah...

Selam arkadaşlar. benimde ilk aşılamam 1aralıkta yapıldı ama malesef tutmadı. Bugün itibariyle sancım başladı. Moralim çok bozuk ama sizlerin mesajları sayesinde umudumu kaybetmemeye çalışıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…