Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
P pembis20 Osen Ne hissettiğinizi çok ii anlıyorum fakat malesef yapacak bişey yok moralinizi yüksek tutun ama dikkatimi çeken ben bu sayfayı takip etmeye başladığımdan beri hiç aşılaması olumlu olan okumadım ve bu durum aklımı karıştırdı açıkçası

Bende onu düşünüyordum ama yengem yaptı tuttu hemde ilki aşılanması bir kızı oldu diğer iki aşılaması ikiz oldu bi oğlan bi kız yene yaptı yine bi oğlan bi kızı oldu rabim bizede nasip eder işalah sende umudunu kesme

Mrb arkadaşlar ilk aşılamam yapılacak bu ay. Bugün 7. İğne mi yaptım daha önce aşılama yaptıranlar puregon iğne kullanan varmı kaç iğneden sonra aşılama oldunuz? Burda yazılanları okudukça umutsuzlaştım aşılması ilke tutan yok galiba 3 yıldır 2 düşük yaptım sonrasında birsürü ilaç tedavisi hiçbiri işe yaramadı inş aşılama ise yarar

tesekkurler canim. ben zaten bu sonucu bekliyordum. o yuzden cok fazla uzulmedim. hayirlisi hakkimizda

Bende Pzt yaptırdım bugün 4. Gün hayırlısı olsun...
Bende Pzt yaptırdım bugün 4. Gün hayırlısı olsun...
Slm bende ilkez aşılama yaptırıcam yumurtaların gelişmesini bekliyorum kaçıncı gün aşılama yapildı? Birde burda okuduklarımda spermi yıkamadan yapan yerler varmış doktor bundan bahsetmedi yıkama yapılması gerekiyormu çok sordum galiba bilgisi olan arkadaşlar varsa yazarlara sevinirim allah hepimizin yardımcısı olsun

Yikanirsa hiz ve kalite arriyor canim tabi yikansa daha iy degerler arasinda baya fark oluyor cunku dktorlar pe soylemiyor zaten ii saat once cagirdilarsa asilamadan yikaniyor demek

Yikanirsa hiz ve kalite arriyor canim tabi yikansa daha iy degerler arasinda baya fark oluyor cunku dktorlar pe soylemiyor zaten ii saat once cagirdilarsa asilamadan yikaniyor demek
Tşk. Cevabın için ilk kez yaptıracagım için pek bilgim yok bu sitede okuyorum hep Yıkama için ekstra bi ücret alıyorlaRMI normalde her aşılama da yıkanması gerekmiyormu cnm

Bana puregon 300 verdi 2. Kartusu kullanıyorum şimdiye kadar ilaca 320tl ödedim

Ben fostimon aldım 13 kutu ama sadece 8 tanesini kullandım. yeterli boyuta ulaşmıştı yumurta o yüzden gerisi kaldı. birde folik asit ve çatlatma iğnesi var. Bu ssk lı fiyatı. ssk olmasa daha fazla olurdu

İlk aşılamamda gonal f kullanmıştım ozaman da 300 tl civarı tutmuştu ilaçlar. seninki ssk değil sanırım

SSK değil özel gidiyorum benim 1 kızım var 2. İçin uzun zamandır uğraşıyoruz ssk çocuğu olanlara aşılama yapmıyor diye biliyorum bu şekilde hem maddi hem manevi yönden yipraniyoruz allah herkesin yardımcısı olsun

Evet çocuk olunca ssk karşılamıyor. Allah hayırlısını versin hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…