- 3 Şubat 2012
- 827
- 770
- 303
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.121
Canım geçen hafta pazartesi yaptırdım aşılama 500 tl özel hastanedeaşılama yaptıran bayanlar ne kadar fiyatı acaba ve rahim filmi çektirsem onun fiyatını bilen varsa yazabilir mi
Bende onu düşünüyordum ama yengem yaptı tuttu hemde ilki aşılanması bir kızı oldu diğer iki aşılaması ikiz oldu bi oğlan bi kız yene yaptı yine bi oğlan bi kızı oldu rabim bizede nasip eder işalah sende umudunu kesme
Ben geçen ay hsg çektirdim 600 ze yaptımaşılama yaptıran bayanlar ne kadar fiyatı acaba ve rahim filmi çektirsem onun fiyatını bilen varsa yazabilir mi
Canım ilaçlar içindemi bu fiyatınCanım geçen hafta pazartesi yaptırdım aşılama 500 tl özel hastanede
Bende pazartesi tedaviye başladım bugün 8. Gün kontrolüm var inşallah ikimiz içinde hayırlisi yla tutarKızlar bende yarın başlıcak tedavim inşaallah. Aramızda hamıle kalan var mı yakın zamanda.
Bende Pzt yaptırdım bugün 4. Gün hayırlısı olsun...
Slm bende ilkez aşılama yaptırıcam yumurtaların gelişmesini bekliyorum kaçıncı gün aşılama yapildı? Birde burda okuduklarımda spermi yıkamadan yapan yerler varmış doktor bundan bahsetmedi yıkama yapılması gerekiyormu çok sordum galiba bilgisi olan arkadaşlar varsa yazarlara sevinirim allah hepimizin yardımcısı olsunBende Pzt yaptırdım bugün 4. Gün hayırlısı olsun...
Yikanirsa hiz ve kalite arriyor canim tabi yikansa daha iy degerler arasinda baya fark oluyor cunku dktorlar pe soylemiyor zaten ii saat once cagirdilarsa asilamadan yikaniyor demekSlm bende ilkez aşılama yaptırıcam yumurtaların gelişmesini bekliyorum kaçıncı gün aşılama yapildı? Birde burda okuduklarımda spermi yıkamadan yapan yerler varmış doktor bundan bahsetmedi yıkama yapılması gerekiyormu çok sordum galiba bilgisi olan arkadaşlar varsa yazarlara sevinirim allah hepimizin yardımcısı olsun
Hayır canım sadece hastaneye ödediğimiz ücret bu.ilaçlar ne kadardır bilmiyorum eşim eczacı istersen akşama yaz gelince sorarımCanım ilaçlar içindemi bu fiyatın
Kizlar benim iğneler 200 tuttu cok degil mi sizin nekadar
Tşk. Cevabın için ilk kez yaptıracagım için pek bilgim yok bu sitede okuyorum hep Yıkama için ekstra bi ücret alıyorlaRMI normalde her aşılama da yıkanması gerekmiyormu cnmYikanirsa hiz ve kalite arriyor canim tabi yikansa daha iy degerler arasinda baya fark oluyor cunku dktorlar pe soylemiyor zaten ii saat once cagirdilarsa asilamadan yikaniyor demek
Bana puregon 300 verdi 2. Kartusu kullanıyorum şimdiye kadar ilaca 320tl ödedimbenimde 140 tutmuştu
Bana puregon 300 verdi 2. Kartusu kullanıyorum şimdiye kadar ilaca 320tl ödedim
SSK değil özel gidiyorum benim 1 kızım var 2. İçin uzun zamandır uğraşıyoruz ssk çocuğu olanlara aşılama yapmıyor diye biliyorum bu şekilde hem maddi hem manevi yönden yipraniyoruz allah herkesin yardımcısı olsunBen fostimon aldım 13 kutu ama sadece 8 tanesini kullandım. yeterli boyuta ulaşmıştı yumurta o yüzden gerisi kaldı. birde folik asit ve çatlatma iğnesi var. Bu ssk lı fiyatı. ssk olmasa daha fazla olurdu
İlk aşılamamda gonal f kullanmıştım ozaman da 300 tl civarı tutmuştu ilaçlar. seninki ssk değil sanırım
SSK değil özel gidiyorum benim 1 kızım var 2. İçin uzun zamandır uğraşıyoruz ssk çocuğu olanlara aşılama yapmıyor diye biliyorum bu şekilde hem maddi hem manevi yönden yipraniyoruz allah herkesin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?